• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Civilde mi guzelleri var e bebekte mi ikiside guzel ama hangisine gitsem bilemedim
Canım civil ebebek e göre daha uygun ve çeşit cok ben de topluca ordan alıcam oglum 2.5 yasında hala herşeyini civilden alırım internet magazasında da çeşit çok

Benimde beşik konusunda kafam cok karışık aslinda evim cok buyuk ama yatak odam büyük değilmis onu farkettim o yüzden ilk başlarda böyle bisey almayı dusunuyorum
Buna bende baktım çok güzel ama küçük biliyor musun sanki maksimum 4-5 aylık için kısa süre için de pahalı sanki

Buna bende baktım çok güzel ama küçük biliyor musun sanki maksimum 4-5 aylık için kısa süre için de pahalı sanki
Farkındayım cidden kısa bi kullanım suresi için fiyat çok yüksek ama dediğim gibi yatak odam küçük bebek odasını zaten hazırlayacağım ama ilk zamanlar icin bi cözum bulacağım artık olmazsa daha uygun fiyata küçük portatif bisey geçici olarak

Farkındayım cidden kısa bi kullanım suresi için fiyat çok yüksek ama dediğim gibi yatak odam küçük bebek odasını zaten hazırlayacağım ama ilk zamanlar icin bi cözum bulacağım artık olmazsa daha uygun fiyata küçük portatif bisey geçici olarak
Markası chicco olanlar 700-800 bu tarz olup farklı markalarda 400 e kadar bulabilirsin baby plus falan vardı hemen hemen aynıydı bununla

Günaydın anneler, benim hiç öyle dışarıdan belli olmuyor hareketleri hatta dışarıyı geçtim karnımdaki hareketlerinden bile emin olamıyorum 19. Haftam bitti bugün belki kilomdan kaynaklıdır diyorum zayıf olmadığım için anlayamıyorum demekki falan :KK43:
Al benden de o kadar ya oglumdayken 13 14 lerde bayagi hissetmeye baslamistim bu kiz nazli sanriim hic kendini belli etmiyor

Markası chicco olanlar 700-800 bu tarz olup farklı markalarda 400 e kadar bulabilirsin baby plus falan vardı hemen hemen aynıydı bununla
Ben şimdilik fikir edinmek için baktım söylediğim besigide dikkate alacagim tesekkurler

Günaydın kızlar. Bebek arabası konusunu konuşmuşsunuz. Rahat açılıp kapanabilir, kullanışlı bir araba bakın. Fiyat olarak da abartı olmasın bence çünkü bazı bebekler hiç binmek istemiyor arabaya. Ablam ve arkadaşımdan biliyorum ikisinin de bebekleri hiç binmedi. Verdikleri paraya üzüldüler.

Kizlar uzun sure yatiracaginiz besik kargola vs. Onlari bence kaliteli veya marka alin sadece birkac aylik yaninizda yatiracaklariniza bosuna butcenizi cok ayırmayın nacizane fikrim mini sepet tarzi 1 yasa kadar falan besikler oluyor kucuk kibar sallayabiliyor onlarida inceleyebilsiniz

Al benden de o kadar ya oglumdayken 13 14 lerde bayagi hissetmeye baslamistim bu kiz nazli sanriim hic kendini belli etmiyor
Hissediyorum karnımda bişiy kayıyor gibi oluyor özellikle akşamları ama direk tekme gibi şeyler hissetmiyorum cılız hareketler sanırım

Kizlar uzun sure yatiracaginiz besik kargola vs. Onlari bence kaliteli veya marka alin sadece birkac aylik yaninizda yatiracaklariniza bosuna butcenizi cok ayırmayın nacizane fikrim mini sepet tarzi 1 yasa kadar falan besikler oluyor kucuk kibar sallayabiliyor onlarida inceleyebilsiniz
Beşik konusunda hem fikiriz evet kaliteli bisey alacağım ama dediğim gibi uzun süre kullana bileceği bi beşik yatak odama sığmayacak ben ogluşumla birbirimize alışma surecimizde yanımda olsun istiyorum sadece sepet beşiklerde olabilir tabi

bende canım 3 hafta once bu ayılı olanın tulumunu almıstım, farklı model olsun dıye pandalı olanından aldım 5 li hastane cıkısını bu sefer , bir tane de 10 lu ekleyıverdım begendıgımı , gecen sefer bıde baby corner ın kırmızılı bır pıjamasını aldım oda cok kalıtelı geldı
Bende daha almak istiyorum ama aynı kalitede olurmu diye tereddüt ettim diğer markalar baby corner iyi diyorsan bide onlara bakayım teşekkür ederim arkadaşım güzel günlerde giysin yavrularımız

Günaydın. Ben de bebek arabası konusunda çok bilgisiz ve kararsızdım. Herkes baston al daha hafif ve rahat diyordu. Birkaç mağaza ve bebek arabası deneye deneye sonunda karar verdim. Joie litetrax 4 alıcam. Travel diye geçiyo ama aslında bastonlara benziyor ve çok rahat açılıp kapanıyor. Ayrıca taşıması da kolay, çekerek taşıyabiliyosun. Kumaşı falan da güzel geldi bana.

Bence hangi bebek arabasının rahat olduğu herkese göre değişir. Tüm modelleri mağazada deneyip kendin defalarca açıp kapatıp biraz orada sürerek karar verebilirsin. Ben defalarca gittim geldim denedim açtım kapadım:KK49: içime sinince kararımı verdim.
Bende öyle yapayım dediğin gibi kendi gözünle deneyip almak en güzeli.

Hissediyorum karnımda bişiy kayıyor gibi oluyor özellikle akşamları ama direk tekme gibi şeyler hissetmiyorum cılız hareketler sanırım
Birde gece çok hareketli olur bebekler mesela ben en çok gece ve sabah 7 8 gibi alıyorum hareketlerini .kiloda varsa canım ondanda tam alamayabilirsin.birde bazı çocuklar sakın olurmuş .arkadaşım derdi bu nasıl çocuk hiç hareket etmiyor.dogdu çocuk yine sakın .

IMG-20180827-WA0005.webp
Kızlar bakın bu beşiğe baktım bende 1360tl.
Çok süslü yakından da gordum ama ne kadar kullanışlı bilemedim koruması var ,yukarı çıkıyor ama bebek ayaklanıp tutunduğunda kendini asagi atabilir .
Belki kademeli bir şey olsa daha iyi olur gibi.

B
Eki Görüntüle 2183447
Kızlar bakın bu beşiğe baktım bende 1360tl.
Çok süslü yakından da gordum ama ne kadar kullanışlı bilemedim koruması var ,yukarı çıkıyor ama bebek ayaklanıp tutunduğunda kendini asagi atabilir .
Belki kademeli bir şey olsa daha iyi olur gibi.
Bu karyola buyuyenden sanirim ondan mi boyle pahali acaba kacinci cocugun bilmiyorum ama ikinci cocugunsa baska uyun seylere bakabilirsin ben ogluma park yatak almistim buyuk boyundan o kademeli oluyor buyuyunce altta yatiriyosun 2 yasima kadar yatti sonra baza aldim onda yatiyor

Back
X