• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaşlar içimi dünden beri kemiren bir şey var..
Dün evin pazar+market alışverişini tek başıma yaptım.. Biraz yük kaldırdım:olamaz: Eve geldiğimde belimde ağrı vardı artık.. Ben mi pimpirikleyorum bilmiyorum ama sanki dünden beri bebiş hareketleri azaldı :KK43:
Evet, hareket ediyor gene ama sanki dünden önce daha mı az hareket ediyordu bilmiyorum..
Salaklaştım iyice ya...
İçin rahat degilse yakininda bi saglikocagi varsa kalp atişlarini dinleyebilirsin canim allahin izniyle birsey olmamiştir

Kızlar içim içimi yiyor kahvaltı yaptım enerji verecek şeyler de yedim yumurta avokado bi kaşık Nutella ama gene de hissedemiyorum sanki ben, sağlık ocağına gitsem ama kaydım yok kalp atışına baktırmaya rica etsem kesin kabul etmezler kavga edip gelirim buradakiler öyle laftan anlamıyorlar :KK43:
Dedigin gibilerse nekadar kötüler ya sen yinede Numarasini ara kaydim yok ama içim rahat degil gelsem dinleyebilirmiyiz diye sorsan sicakta boşuna gitmemiş olursun canim bakmalari lazim sonuçta babalarinin yeri degil orasi kaydin olsun veya olmasın onların işi bu sana bana yardimci olmk

Dedigin gibilerse nekadar kötüler ya sen yinede Numarasini ara kaydim yok ama içim rahat degil gelsem dinleyebilirmiyiz diye sorsan sicakta boşuna gitmemiş olursun canim bakmalari lazim sonuçta babalarinin yeri degil orasi kaydin olsun veya olmasın onların işi bu sana bana yardimci olmk
3 kez aradım öğle tatilindedir belki diye şimdi bi daha aradım ama açmadılar

Herkeze günaydın.bacaklarda kramp yaşayan var mi bu gece ciddi bacağımda krampla uyandım uyku sersemi ölüyorum sandim desem abartmam ne yapacagimi bilemedin ovdum sıktım gecmedi ayak parmaklarimi gerdikce azala azala geçti boyle durumda ne yapılmalı bilenler varmi
bol su iç ve magnezyum potasyum kalsiyum gibi minerallerinin ölçümünü yaptır. eksikse ondan da oluyormuş.ben efervesan kullandım magnezyum düşükmüş 2 gün içtim hemen hafifledi.:KK54:

Kizlar doppler yaptiran oldumu aranizda bebegin renkli yuzunun resmini verdilermi ben normalde doktorum 4 biyutlu resim veriyo yuzunun cok net ama ona bu ay gitmeyim doppleri yaptiriyim baska dokrora diye dusunuyorum resim verirmi net gorebilirmiyim merak icindeyim
sırf onun için gitme bence yazık bazı bebekler çok hareketli olduğundan yakalayamıyor doktorlar verdiğin para boşa gitmiş olur. kontrolde özel yerler veriyo genelde devlet vermez de :KK48:

3 kez aradım öğle tatilindedir belki diye şimdi bi daha aradım ama açmadılar
kuzum bıraz sakın ol zaten 19.haftanın ıcındesın daha azerbeycandan bı arkadasım aynı haftada benımle gecen hafta 3 gün boyunca haraketlerını cok az hıssetmıs bırazda uzulmus aglamıs bısey mı oldu dıye endıselenmıs durmus doktorunu bayram tatılınde getırtmıs hastaneye doktoruda guzelce bı kızmıs yanı, bebek gayet haraketlı sen suan hepsını hıssetmeyebılırsın bu cok normal hatta 20 haftadan sonra hıssedıyor gozuyle bakıyoruz bız fln fılan demıs bıssuru sey sen sımdı bayadır bebegını gormedın ya ondan boyle hıssedıyorsun

kuzum bıraz sakın ol zaten 19.haftanın ıcındesın daha azerbeycandan bı arkadasım aynı haftada benımle gecen hafta 3 gün boyunca haraketlerını cok az hıssetmıs bırazda uzulmus aglamıs bısey mı oldu dıye endıselenmıs durmus doktorunu bayram tatılınde getırtmıs hastaneye doktoruda guzelce bı kızmıs yanı, bebek gayet haraketlı sen suan hepsını hıssetmeyebılırsın bu cok normal hatta 20 haftadan sonra hıssedıyor gozuyle bakıyoruz bız fln fılan demıs bıssuru sey sen sımdı bayadır bebegını gormedın ya ondan boyle hıssedıyorsun
Aynen doktora gitmeye de çekinşyorum diyecek ne hareketi bekliyorsun 19. Haftada diye, tee 10 na kadar sabretmem gerek

Aynen doktora gitmeye de çekinşyorum diyecek ne hareketi bekliyorsun 19. Haftada diye, tee 10 na kadar sabretmem gerek
senın normalde saglık ocagında kaydın yokmu , aa doğru sen kaydını aldıramamıstın dımı ya o cok kotu ama sen dırek saglık ocagına basvurdunmu bu tarz seyler oldugunda hemen dılekceyle alıyorlar bana da esının de bu saglık ocagına kayıtlı olması lazım demıslerdı kımlıgını al gel dılekceyle hemen gecırleımdemıslerdı gebelere karsı ilgili oluyorla aslında

senın normalde saglık ocagında kaydın yokmu , aa doğru sen kaydını aldıramamıstın dımı ya o cok kotu ama sen dırek saglık ocagına basvurdunmu bu tarz seyler oldugunda hemen dılekceyle alıyorlar bana da esının de bu saglık ocagına kayıtlı olması lazım demıslerdı kımlıgını al gel dılekceyle hemen gecırleımdemıslerdı gebelere karsı ilgili oluyorla aslında
Bunlarin oradaki gebe oldugunu biliyor başka saglikocagina yönlendiriyorlar ilgisizler sanirsam hamile olup olmadigi umurlarinda degil

Kızlar bu arabayı aldık civilin internet sitesinde 1100 e düşmüş mağazalarda kalmamış ebebk 1300 e satıyor . Haftaya yükseliyor fiyatlar dolardan dolayı . Biz 1050 ye aldık taksit yaptırdık .

Eklentiler

• E4AF5455-474A-49B7-BE6D-004D61A0176D.webp
    E4AF5455-474A-49B7-BE6D-004D61A0176D.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 85
Beşik konusunda hem fikiriz evet kaliteli bisey alacağım ama dediğim gibi uzun süre kullana bileceği bi beşik yatak odama sığmayacak ben ogluşumla birbirimize alışma surecimizde yanımda olsun istiyorum sadece sepet beşiklerde olabilir tabi

Merhaba. Ben geçen hafta beşiğimizi aldım. Sepet beşikler çok ufak duruyordu iç kısmı 70x130 luk bir beşik aldım. Sallanan mobilya altta 2 çekmecesi olan bir beşik.

Bebek arabası bizi de düşündürüyor. Kimisi bekle bebeğin boyuna göre al diyor, bebek çok ufak olmazsa Travel sistemin ana kucağı çok ufak kalabiliyormuş.

Baby2go Travel sisteme baktık hafif ve güzel gibiydi ama karar veremedik halen

Kendi mahalleme almıyorlar doluymuş burası uzak bi mahalle veriyorlar Beylikdüzü’nde de her yer uzak :( cuma günü annemlerin oraya gideceğim 3-4 gün orada kalacağım o zaman oradaki sağlık ocağına gidip hem aşımı olurum hem Bebişin kalp atışını dinlerim

Kızlar içim içimi yiyor kahvaltı yaptım enerji verecek şeyler de yedim yumurta avokado bi kaşık Nutella ama gene de hissedemiyorum sanki ben, sağlık ocağına gitsem ama kaydım yok kalp atışına baktırmaya rica etsem kesin kabul etmezler kavga edip gelirim buradakiler öyle laftan anlamıyorlar :KK43:

Benim başımada geldi aynısı sonra hissettim lütfen sştres yapma ben acile gitmiştim

Back
X