- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim cinsiyet belli olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kizcenï rabbim hepimize İnşallahCanim benim 35dk falan surduu :)) tesekkurler masallah kizlarimizaaa ❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim cinsiyet belli olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kizcenï rabbim hepimize İnşallahCanim benim 35dk falan surduu :)) tesekkurler masallah kizlarimizaaa ❤❤
Kalp çarpıntısı yaşayan var mı aranızda gebelikten dolayı diyorlar ama korkuyorum
Çok güzel canım güle güle kullansın minikKızlar bu arabayı aldık civilin internet sitesinde 1100 e düşmüş mağazalarda kalmamış ebebk 1300 e satıyor . Haftaya yükseliyor fiyatlar dolardan dolayı . Biz 1050 ye aldık taksit yaptırdık .
Bende oluyor sırt üstü uzandigimda hatta nefesimde kesiliyor hamilelikten diyorlarKalp çarpıntısı yaşayan var mı aranızda gebelikten dolayı diyorlar ama korkuyorum
Quantum aldık cnm . Cadillaz air daha bütük ve hantal geldi denedik . Birde bunun port bebe dedikleri 1 yaş itibari ile kullanıcağımız kısım ile katlanıyor . Kullanışlı güzel bi araba güle güle binsşb kuzucuk . Xlx e de baktım ama çok büyük geldi banaBence casual alacaksan cadillac air olandan al bence. Ben kraft xlx almasaydım kesinlikle cadillac air alırdım. Oturum yerleri falan çok iyi yapılmış. Hem kullanışlı hem konforlu
Saol cnm . Eşim erkendi önceki vardı vs dedi ama genede aldı onunda hoşuna gitti . Cinsiyet farklı olunca aldı . Ben yavaş yavaş alırsak bi anda ağır gelmez dedim .Çok güzel canım güle güle kullansın minikbiz ayın 5ini maaşımızı bekliyoruz inşallah o zamana kadar zam gelmez
![]()
Güncel kilo 67 canımBirininCicegi @bebekicin S Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko @nursena A anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna S Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27
efrahuzeyfe @morceket @bsebse @Katrina_ @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa @ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010
AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces @cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss
matrush
esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Hımm du bakim ne olacak banacanım şifa olsun ben de dünden önceki gun yaptırdım hıssetmedım yaptıgını bıle acı yok derken dun aksam basladı aniden. bazen gec baslıyomus dokununca üstüne yatınca sızlıyor okdr ama şükür hafıf dokununca aklıma gekıyor cokagrıyan da varmıs o da belkı hemsıreden kaynaklıdır
Eline sağlık canım güzel olmuşIsmimiz de Alya olcak :) @Ytmz kızlar ben kapısüsünü yapıyorum kızımın. elbecerım vardır zaten severek de yaparım gecen lohusa setı yaptım terlık,bana ve kızıma taç yastıgı kaldı bir. dü n aksam da kapısüsüne basladım.bakın bebeği bitti bıle:) kaaldı keçeden balonlu harfler :)Eki Görüntüle 2183601
Benim de aşı olduğumda hiç acı ağrı olmamıştı ama iki gün sonra bugün ağrı yapmaya başladı. Üzerine yatamıyorum, kolumu kaldıramıyorum. Umarım senin hiç ağrımaz. Kişiye göre değişiyormuş zatenNe güzelmiş.
Bugün kafamda bir dolu soruyla sağlık ocağına gittim. Kayıt ve aşı için. İlgi iyiydi. Şaşırdım doğrusu . Bu arada aşı hiç acımadı, hemşirenin eli mi hafifti ne![]()
amin canımm hepimizin inşallah zaten bebişler enn rahat ettıklerı pozısyonda olurlarmıs geneldee. Keyıflerıne düşkünlerr vallahı nasıpse dogunca da böyle hareketlı olurlarsa yandık :)) bir de bana bazen tekmelerınde ıdrar torbama baskı yapıyor sana da oluyor mu böyle tekme atıyor asagıya dogru anında tuvaletim geliyorSağlıkla gelsin bebeğin canım :) senin bebeğin dmeekki genel pozisyonu başı yukarda benimki yan yatıyormış. İki doktor öyle söyledi:) kafası solda biraz aşağıda ayakları sağda :) benmkide maşallah çok hareketli bende çok korkuyordum ama skntı yok diyor doktorlar :) biz dokuz doğurmadan sağlıkla gelsinlerde![]()
teşekkür ederim canım. Buarada detaylıda parmak sayımı vs yapılıyor mu ben de 24haftalıkkem girecegım nasıpse 10eylüldeBenim de aşı olduğumda hiç acı ağrı olmamıştı ama iki gün sonra bugün ağrı yapmaya başladı. Üzerine yatamıyorum, kolumu kaldıramıyorum. Umarım senin hiç ağrımaz. Kişiye göre değişiyormuş zaten
canım suan almam imkansız , eşim askere gidecek bedelli yanı ona para bırıktırıyoruz malesef sonraya kalacak gıren de gırecekk artık napalımBu ürüne 2 gün sonra zam gelecek bence kaçırma canım çileğin beşiğine. Bu fiyata bulmak çok zor böyle beşik
bende beğenmiştim eşime gösterdim oda begendı bakalım artık ındırım kovalarız son ana kadar gırmezsede alınır belkı baska modeller gelırAynen yaa ben de ilk baktığımda 1100dü. Hemen almak lazım. Eylülde dolardan dolayı yine artabilir. Bi de bugun kullanan birini gördüm daha bi hoşuma gitti![]()
Ben aldım valla çokta memnunum eşim hareketler başlayınca bak dopplere gerek kalmadı diyo o öyle sansın ilerleyen zamanlarda hareketlerde azalma oluyomuş sanırım bende ozaman telâşlanıp hastahaneye koşturmaktansa dinleriz kalp atışını rahatlarız diye düşünüyorum