2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ay cok cıcılerrr masallah ya en sondakı yelege bayıldım ben bitane yapıcam ya puffy ıpleden olan varya oyle yumos bırsey ıstıyorum orguden kastım o baska bısey yapamam :KK70: penye teklı yıne alınır zaten lazım oluyo cunku bence
Evet alize puffy iple yapiyorlar bende bi ara her modelini izledim ama mumune örülmüş vardı ip satan yerde onu gördükten sonra vazgeçtim çok seyrek oluyor açiliyor baya bi bana pek kullanişlı gelmedi delikler arası baya bi açıktı

Eklentiler

• 96ADEC1C-AB55-4408-8A9E-905C4B35F931.webp
    96ADEC1C-AB55-4408-8A9E-905C4B35F931.webp
    11 KB · Görüntüleme: 80
Evet alize puffy iple yapiyorlar bende bi ara her modelini izledim ama mumune örülmüş vardı ip satan yerde onu gördükten sonra vazgeçtim çok seyrek oluyor açiliyor baya bi bana pek kullanişlı gelmedi delikler arası baya bi açıktı
ben o ıpın yumusaklıgında olan kadıfe ıpler var sısle dumduz harosa ormeyı planlıyorum elle beceremem dedıgın gıbı oluyor bıde goruntu gelsın dıye gozune onu dedım :D

ben o ıpın yumusaklıgında olan kadıfe ıpler var sısle dumduz harosa ormeyı planlıyorum elle beceremem dedıgın gıbı oluyor bıde goruntu gelsın dıye gozune onu dedım :KK70:
Hadi bakalım ördügün de bizimle paylaş ama şişle çok güzel oluyor kenarına kurdele de geçir canim

bak buda emzıgımız bugun geldı bıberonda aldıkk :))

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-09-05 at 16.39.38.webp
    WhatsApp Image 2018-09-05 at 16.39.38.webp
    19 KB · Görüntüleme: 73
Ben kıyafetler için hala kışlık cicileri bekliyorum ama ebebek indiriminden aldım ufak tefek şeyler.

Kızlar bu arada ben de isimli takım düşünüyorum. Önce oğlumuza bi isim beğenebilirsek tabii :işsiz: siz nerelerde yaptıracaksınız isimlileri?

Ben kıyafetler için hala kışlık cicileri bekliyorum ama ebebek indiriminden aldım ufak tefek şeyler.

Kızlar bu arada ben de isimli takım düşünüyorum. Önce oğlumuza bi isim beğenebilirsek tabii :işsiz: siz nerelerde yaptıracaksınız isimlileri?
Ben instagramdan bugün sipariş verdim nakışlı tulum eldiven şapka 1 hafta süre verdi kadın haftaya elinizde olur dedi gelsin ben bakayım güzelse tavsiye edeyim sizlere

Selam kızlar.bugun kontrolüm vardı.yavrum kocaman olmuş.318 gr 20 cm,galiba boyu uzun olacak.dilini dudaklarını bile gördüm çok tatlıydı minnoş kızım.doktorum detaylı organ taramasını yaptı.allaha şükür organları uzuvları yerinde ve sağlıklı.yaklaşık 15-20 dk sürdü.sadece normal muayene ücreti verdim 122 lira.ayrica para vermeme gerek kalmadı.

Kızlar hediye gelenler dışında ben de bişey almadım henüz.erken olduğunu düşünüyorum.zamani gelince eşimle alışverişe çıkar ne lazımsa alırız.zaten hediye gelecek daha bir sürü.yegenlerimden de gelecekler var.isimli takımlardan ben de yaptırmak istiyorum.belli başlı şeyler alacağım,kıyafete çok fazla yüklenmeyi düşünmüyorum.benim de bir kalın penye,bir peluş,bir el örmesi,iki hastane çıkışı penye ve bir de kundak olabilen fermuarli battaniye olmak üzere toplamda 6 adet battaniyem olacak.

@Ytmz söylediğin sayfayı inceledim canım çok hoşuma gitti ürünler,siparişin geldiğinde bana da haber verir misin güzelse ben de alabilirim.

Selam kızlar.bugun kontrolüm vardı.yavrum kocaman olmuş.318 gr 20 cm,galiba boyu uzun olacak.dilini dudaklarını bile gördüm çok tatlıydı minnoş kızım.doktorum detaylı organ taramasını yaptı.allaha şükür organları uzuvları yerinde ve sağlıklı.yaklaşık 15-20 dk sürdü.sadece normal muayene ücreti verdim 122 lira.ayrica para vermeme gerek kalmadı.
Masallah canim..en guzeli sorunsuz muayene. :anneadayı:

Benim 15 16 dan snra başladı net olarak. Şimdilerdedd farklı ağrılarla ugraşıyorum. Ve ben iki farklı kadın doğumcuya söyledim hiç magnezyum dan falan söz etmediler ya üşüttün ya yoruldun dediler. Acaba benimde kullanmam gerekirmi ki. sen kullanıyormusun canım magnezyum için bişey
Canım 3-4 kez suya atılandan içtim ama maalesef midem bulanıyor içemiyorum :( Zaten arada sırada kusmalarım var bide o magnezyumu içemiyorum .. hapıda varmış sanırım haftaya kontrole gideceğim hap yazdıracağım. Doktor kontrol etti hiç bi sorun olmayınca her defasında magnezyum diyip durdu

Yok hayir kuzum çagrı bey sonuçların iyi oldugunu söyledi iki hafta sonra deva hanimda randevmuz var ozaman gösterecegiz sen naptin baktimi doktorun

Evet ben Çağrı beyden çıkıp sonuçlarımı dokgoruma gösterdim. Şeker yüklemesi için bilgi verdi. Ay sonu gibi ona gideceğim işte.. iyi 2 hafta sonra gösterirsin sen de.

Kızlar hediye gelenler dışında ben de bişey almadım henüz.erken olduğunu düşünüyorum.zamani gelince eşimle alışverişe çıkar ne lazımsa alırız.zaten hediye gelecek daha bir sürü.yegenlerimden de gelecekler var.isimli takımlardan ben de yaptırmak istiyorum.belli başlı şeyler alacağım,kıyafete çok fazla yüklenmeyi düşünmüyorum.benim de bir kalın penye,bir peluş,bir el örmesi,iki hastane çıkışı penye ve bir de kundak olabilen fermuarli battaniye olmak üzere toplamda 6 adet battaniyem olacak.

@Ytmz söylediğin sayfayı inceledim canım çok hoşuma gitti ürünler,siparişin geldiğinde bana da haber verir misin güzelse ben de alabilirim.
tamam canim haber veririm

Çok heycanliyim sabah 9 da randevjmuz var ayrintiliya grcez bu afada psikolojim.bozuldu kiyafet susl3meleri almaya basladik ya dyorum.cinsiyet degisirse hepsi pembe insallah oyle birsey olmaz doktorum cok iyidir cinsiyette yanilmaz oglumda erkege benziyo demisti erkek cikti bunda kiza benziyo dwmisti kiz simdi allahin izniyle oglumda pipi gormustuk bunda gormedik kesin kiz yani pembe alabilirsiniz simdiden demisti doktorum ayy bir kaygi bende sormayin

Çok heycanliyim sabah 9 da randevjmuz var ayrintiliya grcez bu afada psikolojim.bozuldu kiyafet susl3meleri almaya basladik ya dyorum.cinsiyet degisirse hepsi pembe insallah oyle birsey olmaz doktorum cok iyidir cinsiyette yanilmaz oglumda erkege benziyo demisti erkek cikti bunda kiza benziyo dwmisti kiz simdi allahin izniyle oglumda pipi gormustuk bunda gormedik kesin kiz yani pembe alabilirsiniz simdiden demisti doktorum ayy bir kaygi bende sormayin
Ben de her kontrolde cinsiyet değişecek mi acaba diyorum :) Ayrıntılıya da girdim kız dedi. Daha değişmez di mi :KK70:

Back
X