- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
inşallah canım bıay once dr.umla detaylı tarhını konstgumuzda ben yaptım zaten muayene esnasında. yıne haftası gelınce yaptırırz dedı cogu seyıne baktı.parmakların sayımını yapmadı bır o harıc şükür kötü bsy yoktu ıc organlarda kalpte vs. bakalm daha detaylısını gorecegız:) mevlüt elbisemizi de aldık geldı:) bugun de ıhtıyac lıstelerını btırıcem nasıpse gerıye bebek odası falan kalsın istiyoruz eşimn de işleri yogunlasıyor dıye lısteyı bıtırelımdedıkOlsun canım önemli değil:) evet zaman biyandan çabul geçti ne ara 6. Aya geldik diyorum biyandanda ohoo daha bugün bitcekte yarın olcak diyorum :)) vaktinde sağlıkla kavuşalım inşallah. Evet yaptırdım ama ben malatyadayım ve burda devlette yapılıyor. Ondanda sıra almak çok zor ki alamadım zatenözellerdede tam detaylı değil sanırım ama yaptırdım mecbur. Radyolog bakıyor burda 25 tl ye adıyamandada 350 liraya yaptırdım ikiside radyologdu farkı neydi bilmiyorum ama sonuçlara göre bi sıkıntı yoktu çok şükür :) sennde güzel geçer inşallah mutlu mutlu dönersin :)