2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar gene kalp çarpıntısından uyuyamıyorum nefesim daralıyor kardiyolojiden randevu aldım ama daha 5 gün var randevuya

Canim kan hapi kullaniyor musun? Kansizlik olabilir mi sebebi
Hayır kullanmıyorum aslında devlet hastanesindeki doktorum 14. Haftadayken vermişti kan hapı bir hafta kullandım sonra özel hastanede kontrolüm vardı o da hayır şimdi kan hapı için erken 20. Haftadan sonra başlarız dedi bıraktırdı kan hapını, yarın tekrar kontrolüm var yarın sorup başlayacağım kan hapına

Canim kan hapi kullaniyor musun? Kansizlik olabilir mi sebebi
İnternetten de baktım hamilelerde genelde çarpıntı Demir eksikliği duşuk tansiyon ve kansızlık çarpıntı yapar öncelikle bunlara bakılmalı diye okudum şimdi bende Demir eksikliği ve duşuk tansiyon var

Kizlar bugun hayirlisiyla yaptirdim doppleri sukur herseyi normal dedi 20+5 kilosu 335 boy 22 cm bana ikiside az gbi geldi sizin bu haftalarda nasildi gideniniz varsa bu haftada bide sol bobrekte 7 mm kist var dedi ama onemli bisi degil kontrol etcez bida 30 haftada gecmezse bile biai olmaz dedi kafam iyice karisti

Kızlar her bez her bebeğe iyi gelmez. Ya stok yaptıklarınız bebeğe pişik yaparsa?? Kimi bebeklere en pahalı bez iyi gelmezken bim bezi çok iyi gelebiliyor..
Haklısın canım özellikle prima dışında stok yapmak bana göre doğru değil. Bi arkadasım firmaları aramıştı. Hepsi de örnek bebek bezi gönderdiler. Hepsini denedi işte can bebe molfix sleepy falan. En iyisi prima dedi. Hepsi hakkında not tutmuştu. Kimi kızarıklık yapmış kimi ıslak tutmuş kimi dışarı çıkmış. Hepsine tek tek bakmış en kuru prima dedi. Dokunduğunda ıslaklık hepsinde geliyordu ama primada çok değil dedi. Ben de böyle yapcam sanırım ama muhtemelen prima ile başlarız en iyisi yıllardan beridir. Diğerlerinden de stoklamak doğru değil risk bence.

Kizlar bugun hayirlisiyla yaptirdim doppleri sukur herseyi normal dedi 20+5 kilosu 335 boy 22 cm bana ikiside az gbi geldi sizin bu haftalarda nasildi gideniniz varsa bu haftada bide sol bobrekte 7 mm kist var dedi ama onemli bisi degil kontrol etcez bida 30 haftada gecmezse bile biai olmaz dedi kafam iyice karisti
Kafanı karıştırma canım burda bi arkadasta daha vardı kist sorunu ben baya araştırdım normalmiş ve bir çok gebelikte olabiliyormuş sonra geçiyormuş zAten. Bi ay sonra ayrıntılıya gir bi daha baktır için rahat etsin

İnternetten de baktım hamilelerde genelde çarpıntı Demir eksikliği duşuk tansiyon ve kansızlık çarpıntı yapar öncelikle bunlara bakılmalı diye okudum şimdi bende Demir eksikliği ve duşuk tansiyon var
Bende de o var. Hatta bi ara endişenmiş buraya yazmıştım. Sonra instagramdan çağrı beye sordum demir ilacını 2ye çıkar dedi. Yattıpım yerde kalbim güm güm sanki beynimde atıyor kalbim.. tansiyonun 9a 4 düşüyordu. Genel olarak zaten gebeliğim boyunca düşük.. kardiyolojiye git yine için rahat etsin ama boşuna yorulcaksın hamile halinle. Sol tarafına yat. Ben 10 dk soluma yatınca nabzım düşüyordu genelde. Ama inanki 98 falan ölçüyordu eşim. Sanki koşmuşum gibi.. üzüm ye bol bol kuru üzüm ve taze üzüm. En iyi kan yapan meyvedir

Bende de o var. Hatta bi ara endişenmiş buraya yazmıştım. Sonra instagramdan çağrı beye sordum demir ilacını 2ye çıkar dedi. Yattıpım yerde kalbim güm güm sanki beynimde atıyor kalbim.. tansiyonun 9a 4 düşüyordu. Genel olarak zaten gebeliğim boyunca düşük.. kardiyolojiye git yine için rahat etsin ama boşuna yorulcaksın hamile halinle. Sol tarafına yat. Ben 10 dk soluma yatınca nabzım düşüyordu genelde. Ama inanki 98 falan ölçüyordu eşim. Sanki koşmuşum gibi.. üzüm ye bol bol kuru üzüm ve taze üzüm. En iyi kan yapan meyvedir
Canım 110 falan ölçüyoruz nabzı, tansiyonum da evde yok tansiyon aletimiz ama en son sağlık ocağı 9/5 ölçtü, Demir hapını 2 ye çıkarınca geçti mi çarpıntıların

Canım 110 falan ölçüyoruz nabzı, tansiyonum da evde yok tansiyon aletimiz ama en son sağlık ocağı 9/5 ölçtü, Demir hapını 2 ye çıkarınca geçti mi çarpıntıların
Canim gunde 2 kere ac karna bi bardak portakal suyuyla al demir hapini. C vitamini demirin emilimini arttirir Ben onceki hamileligimde doktor onerisiyle oyle iciyordum. Kalbin hem bebek icinde kan pompaliyor yeterli gelmiyorsa halsizlik carpinti yapar zaten doktorunda kan testlerden sonra baslatir seni kan hapina

Kafanı karıştırma canım burda bi arkadasta daha vardı kist sorunu ben baya araştırdım normalmiş ve bir çok gebelikte olabiliyormuş sonra geçiyormuş zAten. Bi ay sonra ayrıntılıya gir bi daha baktır için rahat etsin
Yok kuzum onu takmadim kafaya Allaha sukur doktor zaten dedi onemli bisi degil siye birazcik zayifima gitti o yuzden

Hayır kullanmıyorum aslında devlet hastanesindeki doktorum 14. Haftadayken vermişti kan hapı bir hafta kullandım sonra özel hastanede kontrolüm vardı o da hayır şimdi kan hapı için erken 20. Haftadan sonra başlarız dedi bıraktırdı kan hapını, yarın tekrar kontrolüm var yarın sorup başlayacağım kan hapına
Bide doktorlari anlamadim zaten kan alip teste gore hap gerekli ya da gereksiz demiyolarmi? cunku senin vucudunun kan rezervesini gebelik haftasina gore tahmin edemezler. Demir hapi gebelere rutin olarak gebelik baslangicindan verilmedigi gibi cok daha erkende verilebilir kan analizinin sonucuna gore

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
S skelebeks geçmiş olsun canım
I ISIK27 nette ve forumda araştırdım sen rahat ol allahin izniyle geçecek o kist paşam sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah rabbim
Benim ayrıntılı drum aynı zamanda bölüm baskani olunca toplantıya katılmasi nedeniyle pazartesine ertelendi

Ins. Elestirilmem bunu yazdigim icin ama malesef tl deger kaybettigi icin bana cok ucuza geldi burada(isvicre) hersey cok pahali bende depolayayim dedimo_O bende 15 aylik bi bebekte var onada aldim cok cabuk tuketiyor masallah:halay:
En iyisini yapmişin canim tepki almazsin sanirsam öyle yada böyle herkes dolsrin yukselMesinden veya dusmesinden yararlaniyor herneyse saglikli gunlerde kullansin bebiscikler :KK52:

Back
X