Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin inşallah bi dahaki kontrole bişey kalmazGünaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
@skelebeks geçmiş olsun canım
I ISIK27 nette ve forumda araştırdım sen rahat ol allahin izniyle geçecek o kist paşam sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah rabbim
Benim ayrıntılı drum aynı zamanda bölüm baskani olunca toplantıya katılmasi nedeniyle pazartesine ertelendi
Kızlar gene kalp çarpıntısından uyuyamıyorum nefesim daralıyor kardiyolojiden randevu aldım ama daha 5 gün var randevuya
Sagol canim..koton ve lc karisik ayakkabilar...ama her magzadada olmuyo..her gittigim.yerde gezip baktim.buyuk magzalarda cok cesit var.çook güzeller güle güle kullansın minik hanım . ayakkabıları nerden aldın hepsine bayıldım.
al gıtsın ınternnetten kuzum ben gormedım hıc ama coktatlıymısHeryerde bu ayiları görüyorum. Nerede satiliyor acaba bu arada buda çok tatlı bak canim bebişin coraplarını koyabiliriz
Canim gecip gidsin insallah..ki genelde oyle oluyor...İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin inşallah bi dahaki kontrole bişey kalmaz
ben bez stoklamayı dsuunmuyorum canım bazı bebeklerde poposu kabul etmıyor fln sadece 1 adet 1 numara yenıdagan prıma alıcam bır tane de 2 numara yenıdogan var hedıye onları bı kullanıcam ılkKizlar bebek bezi stoklamaya basladiniz mi?Ben tr deyken bir suru aldim benim daha 15 aylik bir bebegimde var cunku ama cok cabuk tukenecek bir stok:))
cok cıcıymıs ama basıtlestırıp sadelestırerek yapılacak bırsey bence kuzum :)Çok güzeller. Ben de şöyle bir şey buldum ama daha fiyat sormadım. Uçuk bi rakam çıkacak kesin![]()
benımde cok hosuma gıttı bu cerceveden bulsam yaparım kendım dıyordum var ımıs megersemm bakalım yapınca atarım nasıl olacak :)Ben de ikeadan lame çerçeve aldım pleksiden de ismini yazdırdım :) Bide tavşan aldım konseptimizi tavşan yaptık onu da çiçeklerle yapıştırıp süslicem. Senin yaptığından görümcem yaptı çok tatlı oldu o yapmasa ben de bu çerceveden alırdım :)
bır ıkı aydır takıp edıyorum bu sıteyı daha oncede konusmustum daha farklı tasarımlarda var kanatları dısarda olanlardan falan ama ben bu sadelıge bayıldım acıkcası isim_tasarim gülse nakıs ismide yanlıs hatırlamıyorsam , kumasını falanda herseyını sordum ozel olarak pamuklu kumas alıp kednılerıne dıktıryolarmıs yorumlar flnda guzel sayfaya karsıYaa bu çok güzelmiş. Kumaşı da güzel duruyor. Gördüğüm diğer kanatlı olanları beğenmiyordum. Bu zarif duruyo. Ben de yıldızlı bakıyorum. Bu mağazanın ismi ne tasarım? Okuyamadım fotoda
asılsen benım 1 numaralı önderimsin can arkadasım hadı bak 10 dka sonra doktrdasın guzel haberlerını beklıyoruzz :)@skelebeks cok gecmis olsun canim iyisiniz iyi olcaksiniz ❤ ay kizlar bende bugun ne fark ettim yarin kendi doktor randevum var. Ayrintilida doktor plasentada bant var demisti ama onemli degil die demisti bugun raporuma bakarken orda sirkumvallat plasenta yazdigini gordum arastirdim ve anormal plasenta die yaziyor riskleri varmis. Yarin doktoruma sorcam dua edin kotu bisey olmasin ❤ ay nw guzel seyler aliosunuz oyle ❤ @Ytmz gule gule kullansin bebisin yuzu de pek tatli masallah ❤Papatyamaviss listende kapi susunde muhtesem onderimsin :)) ❤
kuzum bana zaten gelinim kendı pompasını verecek toplasan 10 kez kullanmamıstır emzıremedı de aventın o yuzden almıcam ama bulunacak elımdeListe güzel canım =) ama göğüs pompası mutlakamutlaka al ben nolsa emzireceğim ihtiyaç yok demiştim öyle sütüm oldu ki süt kanallarım tıkandı taş gibi oldu çocuk ememedi pompa aldı eşm koşarak çektim biraz yumuşayınca emebildi
benım gobus 17den sonra bır pıtladı pir pırtladı yanı kılo desen oyle bır haftada 500 600 gram rahat alıyorummAynen canım ama şimdi hareketlerini hissediyorum ya daha stressizim önceki kontrollere göre şimdi ise acaba ne kadar büyüdü diye düşünüyorum zira geçen ay ki göbişimle şimdiki arasında epey bi fark var![]()
ay bende bıtane yapmak ıstıyorum paylas kolay olsun amaBu sonbahar havaları tam benlik oh çok şükür 2-3 gündür rahatça uyuyorum bugün yağmur da var nasıl seviyorum böyle havaları alıyorum hemen örgümü elime yapıyorum kahvemi benden mutlusu yokkızçeme battaniye örüyorum azıcık kaldı bitirince paylaşacağım sizinle
![]()
Bizde cocuk odasi bakarken aksesuar olarak koymuşlar orda gördum begendimal gıtsın ınternnetten kuzum ben gormedım hıc ama coktatlıymıs![]()
Maşallah ayakkabilarin ne tatlı şimdilik bukadar ayakkabi aldiysaniz ilerisini düşünemiyorum ev bebisin ayakkabilarindan size yer kalmicak güle güle kullanin hepsi birbirinden güzel canimSagol canim..koton ve lc karisik ayakkabilar...ama her magzadada olmuyo..her gittigim.yerde gezip baktim.buyuk magzalarda cok cesit var.
A anneveoglusu tsk ederim canim..![]()
link atar mısın canımKizlar ocak anneler bebislerinin cicileri isimli sayfa actim orada paylasacagiz artik cicilerimizi
Tamam canım olsun olsun mağdur olmayalımkuzum bana zaten gelinim kendı pompasını verecek toplasan 10 kez kullanmamıstır emzıremedı de aventın o yuzden almıcam ama bulunacak elımde
Benimde detaylı ultrasonum 17 haftada yapıldı sağlık problemlerinden dolayı herşey erken yapılıyor. Hamilelik öncesi ve hamilelik döneminde hep perinatolog kontrolündeyim. Benim bebeğimdeki ufak bir parlaklık doktor önemli değil ilerleyen aylarda geçer dedi. Doktoruma güvendiğim için sıkıntı yapmadım. Sizde bir perinatologla görüşün. Ben kendi doktorumu seçerken çok araştırdım. Allah’dan çok memnunum. Benim gebeliğim yüksek riskli olmasına rağmen allah şükür bir sıkıntı yaşamadık.