2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
KİZLAR bebiş için aldigimiz butun setleri hastane çikişlarıni topladim sizce bukadar yeterlimi ilave alinmalimi
11 adet çıtçıtlı zibin
9 adet üst badi (çogu kendinden eldivenli )
16adet alt ayaklı tayt
1adet ayı postlu tulum
1adet mont tarzi tulum
1adet kundak
1adet alt açma minderi
11adet battaniye
4adet patik
9adet çorap
6adet eldiven
8adet şapka
6adet önlük
2adet kilotlu çorap (erkek oldugu için bebişimiz kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim
İçin iki tane aldim )
1adet bel baglama bandı
28 adet agiz bezi
Bunlara ek olarak battaniye tulum eldiven sapka ayakkabı isim yazili hastane takimi alinacak isim netleşince yaptirmayi planliyoruz
Bu yazdiklarim yeni dogan 0-50 kimisi 0-3 yaziyor ama asa yukari ayni olculeri

Hayırlı olsun. Fazla bile geldi bana liste :) belki iri bebek olur, birde boyları hemen uzuyor diyorlar. Hem kirlendikçe yıkarsınız.

kizlar benim bebis 377gr 20+6 çok küçük geldi bana.kalbindeki parlaklikta canımı sıktı yarin sonuçları doktora göstereceğim.

merhabalar, uzundur yazamıyordum. bu arada işler pek iyi gitmedi, açlık şekerim düşük çıkmıştı şeker yüklemesi yapıldı ve hipoglisemi teşhisi koydu endokrin doktorum. hipotiroid ve hashimato teşhisim de vardı zaten. bu yaşta bu hastalıklar beni üzse de gebeliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. ikinci hamileliğim benim ve belki bi daha hiç hamile olmayacağım, bunu düşündükçe karnıma pıt pıt vuran minikle çok sınırlı bu sürenin tadına sonuna kadar varmak istiyorum. bu hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim, umarım orada güzel haberler alırım, herkesin güzel haberler aldığı bir hafta olsun.
Merhaba bugün bende kan tahlili verdim sağlık ocağında düşük çıktı. Kötü bişeymi anlamadım.lupus hastasıyım perinatoloji takip ediyor. Çarşamba randevum var sonuçları göstereceğim. Şekerin düşük çıkması sıkıntı mı acaba ilk gebeliğim pek bilgim yokda

eğer geçmezse ameliyat olabilirmiş ya da doğar doğmaz sünnet edilecek dedi şimdilik bişey belli değil yönlendirecekmiş beni öyle dedi

İyi düşünelim iyi olsun. Ne kötü sonuçlar çıkıyor ama Rabbim sağlıkla kucağına veriyor. İnşallah doğunca normale döner. Tedbir tabiki iyi ama ayrıntılı da kötü sonuç duyup hamilelik boyunca üzülen ve bebeği şükür ki sağlıklı doğan binlerce anne var. Hepimizin bebeği rabbime emanet. Sağlıkla gelsin inşallah

kizlar benim bebis 377gr 20+6 çok küçük geldi bana.kalbindeki parlaklikta canımı sıktı yarin sonuçları doktora göstereceğim.
Cnm 21+2 392 gr bnmkide bizdede kalpte parlaklık görüldü perinatalogta kendi Dr umda tek başına birşey ifade etmez dedi ama yinede 1 ay sonraki muayenede kontrol ettircem

Cnm 21+2 392 gr bnmkide bizdede kalpte parlaklık görüldü perinatalogta kendi Dr umda tek başına birşey ifade etmez dedi ama yinede 1 ay sonraki muayenede kontrol ettircem
Cnim kizimda çıkmıştı ve hatta kalbin ultrasyon resmini elime verdikleri de görmüştüm parlaklığı.özellikle doktora sordum kizimda vardı diye biraz bakınca bundadavar dedi,diğer organlar cok şükür iyi dedi sadece kalp parlaklığı var dedi.devlette yptirdim ve gayet hepsine bakıldı ama tabiki ozel deki gibi değildi.devlette şansımı denedim zaten cuma gunu özelde randevum var olmazsa yine giderim.cnim peki sana eko fetal onerdilermi? ben kendim radyoloji doktoruna sordum, dedi eğer içinin rahat etmesini istiyorsan yaptirabilirsin.bide boyunu hiç söylemedi ya

Cnim kizimda çıkmıştı ve hatta kalbin ultrasyon resmini elime verdikleri de görmüştüm parlaklığı.özellikle doktora sordum kizimda vardı diye biraz bakınca bundadavar dedi,diğer organlar cok şükür iyi dedi sadece kalp parlaklığı var dedi.devlette yptirdim ve gayet hepsine bakıldı ama tabiki ozel deki gibi değildi.devlette şansımı denedim zaten cuma gunu özelde randevum var olmazsa yine giderim.cnim peki sana eko fetal onerdilermi? ben kendim radyoloji doktoruna sordum, dedi eğer içinin rahat etmesini istiyorsan yaptirabilirsin.bide boyunu hiç söylemedi ya
Ek tetkik yapılmasına gerek yok dedi kendi Dr um perinatalog zaten önemli değil dedi üstünde bile durmadı.Ben boyunu sordum ekrana sığmadığı için tam ölçemiyoruz dedi ama bi değerle 7 yi çarptı 24 cm dedi boyuna da

maşallah canım fazla fazla yeter zaten kirletmelerinden ne olacak onların ya en fazla süt kokusu zaten hergun yıkanacak minnaklarımız :) böyle görünce uzun uzun listeler hiç bişiy almamışım diyorum :KK43:
Varya kuzum yetmicek gibi geliyor hala yetersiz sanki aldiklarimiz bebekler okadar cok kusuyor ustu basi batiyorki evet cok cabukta buyuyorlar ama kis gunu yikamasi kurutması nebilim sen sıkıntı yapma alirsin daha 4 ay var dolu dolu birgunde alinabilecek seyler bunlar

Ek tetkik yapılmasına gerek yok dedi kendi Dr um perinatalog zaten önemli değil dedi üstünde bile durmadı.Ben boyunu sordum ekrana sığmadığı için tam ölçemiyoruz dedi ama bi değerle 7 yi çarptı 24 cm dedi boyuna da
cnim senin parlaklik normal usg)de gozukmusmuydu?

Merhaba bugün bende kan tahlili verdim sağlık ocağında düşük çıktı. Kötü bişeymi anlamadım.lupus hastasıyım perinatoloji takip ediyor. Çarşamba randevum var sonuçları göstereceğim. Şekerin düşük çıkması sıkıntı mı acaba ilk gebeliğim pek bilgim yokda
Kaç çikti canim kan degerlerin elinde tahlil sonuclarin varsa yaziyordur birde sorum olacak sana şeker için test mi yaptilar ayrı seker icinmi gitmiştin

Canım allah gönlüne göre versin inş bian evvel çıkar

bence de normal gibi canım , 21 ken 490 dı gayet iyi dedi bizim doktor

meyve çok tüketme canım ya, günde tek çeşit yemeliymişiz. Ablam bi hafta sabah akşam karpuz yemişti, sonra gebelik şekeri çıktı felan bisürü uğraştı.. taze sıkılmış meyve suları da hiç tavsiye edilmiyor
Ay banada öyle dedi sana seker yüklemesi yapmamiza gerek kalmamiş sen kendi yüklemeni evde yapmişin dedi

ha maşallah bence rahatlıkla yeter canım
11 adet battaniye mi yazıyor orda ?? Yanlış mı yazdın ciddimisin :))
Evet ama kuzum 4tanesini kumaş var eşim tekstilci o verdi bebek kiyafeti diken biyere 7tane hazir aldik 4tane dikimden gelecek 11tane olacak karikatür aldik ütüyle yapişanlardan onlarla süsleme yapacagiz

Kızlar detaylıdan çıktık . Yazamadım sonuçlar gayet güzeldi . 21 hafta 2 günlüğüz adete göre ultrasondada öyle çıktı . 421 gr çıktı . Herşey çok güzelmiş rahat bir nefes aldık . Bundan so rasıda güzel güzel gider inşallah .
Rabbim sağlıkla kavuştursun canım

Sizlerin hamilelik haftasi adet tarihine gore mi gidiyor ultrasonda degisiyor mu? Benim ilk dr a gore önden gidiyordu simdiki doktorumda 3 gun geride oluyor
Hamilelik takvimi son adet tarihine göre hesaplanır. Ultrasonda 1 hafta önde veya geride gidebilir hiç sıkıntı yok takvim değiştrilmez yani. Benim bebeğim de önceleri 3-4 gün önde gidiyordu bir süredir de 1 hafta önde oluyor. Bunun sebebi babası da ben de uzun ve yapılı insanlarız doğal olarak bebiş de iri. Oyüzden ultrason standartlarına göre 1 hafta önde

Kızlar detaylıdan çıktık . Yazamadım sonuçlar gayet güzeldi . 21 hafta 2 günlüğüz adete göre ultrasondada öyle çıktı . 421 gr çıktı . Herşey çok güzelmiş rahat bir nefes aldık . Bundan so rasıda güzel güzel gider inşallah .
Canim gozunaydin boyunu solemedilermi

Kaç çikti canim kan degerlerin elinde tahlil sonuclarin varsa yaziyordur birde sorum olacak sana şeker için test mi yaptilar ayrı seker icinmi gitmiştin
Şekerim 60 çıkmış. En az 70 olmalıymış. Şeker yüklemesi sonra yapılacaktı.bu test sağlık ocağının yaptığı rutin test

Back
X