- 8 Ağustos 2015
- 1.855
- 2.317
- 133
Teşekkürler canımBu son paylasiminda yazmis gorsel olarak yok sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımBu son paylasiminda yazmis gorsel olarak yok sanırım
Çok iyi yapmışsın canım travel sistem asansörsüz evde kucakta cocukla çoook zor. Hayırlı olsun güle güle kullan iyi ki kraft almışsın iyi bi marka. Ben de kraftın travel aldım kalitesime güvendiğimden :)benım aldığımı dıyorsun sanırım 600 tl şuan , aynı araba e bebekte 1000 tl ydı zam gelınce 1350 tl oldu ebebktekıler düz renk yenı serı. Bu benım aldıgım 2017 üretim 2018 özel seri için bu desenden yapmıslar devamı olmadıgı ıcın desenlı olanı bu fıyat. travel olanda 900 tl suan kampanyalı oda 4 rengı var onunda. Ben bir tanede baby plusun anakucagından alıcam 200 tl hastane vs arabyla gıdılcek yerlere kışın kullanmak için sonrasında evde otutrken fln kullanması için , sonra zaten yaz gelcek bebısler buyucek rahat rahat bebek arabasını kullanırım dıye dusundum 3. katta oturuyorum apartman kapısı sureklı acık cadde uzerı asansor yok mecbur o yuzden hafıf kolay katlanan tasıyabılcegım bırsey olması lazımdı benim tercihim o yuzden baston bebek arabasından yana oldu :)
Nasıl geçti kontrolün canım bişey yoktur insallahHanımlar ya kasıklarımda ağrım var çok kas ağrısımı farklı birşeymi bilmiyorum sabah doktoruma gidicem inşaAllah kötü birşey değildir![]()
Niçin tedirginsin canım doğum stresi mi yoksa bebekle ilgili mi?Karnım ağrıyır kızlar tedirginlikten çok sıkıldım ben artık uyutsunlar beni ve 15 hafta bi anda geçsin falan istiyorum![]()
Sürekli bi yerim ağrıyor korkuyorum hiç bişiy olmasa hareket mi etmiyor derdine düşüyorum bu sefer bol bol inşirah okuyorum dinliyorum ama ruyamda bile erken Doğum yaptığımı görüyorumNiçin tedirginsin canım doğum stresi mi yoksa bebekle ilgili mi?
Canım ilk oglımda 100ün altındaydı yanılmıyorsam haftaya yaptırcam bilgi veririm burdan ama şeker basit bi sorun degil bence zorlansan da tekrar dene için rahat etsin ,benim de çok gözümde büyüyor inan ama çocuk için dayancaz napalım inş sorun yoktur sadece dolmadandırHanımlar 50gr şeker yüklemesi sonucum 143 çıktı. Bir gece öncesi dolma yemiştim . Bu nedenle belki sonuç böyle çıktı .
Dr. Biraz yüksek çıkmış , pazartesi günü 100 gr. Yükleme yaptır demiş. Bi de onun sonucuna bakacakmış. Ben 50gr.yüklemede dahi zorlandım, çok tatlı geldi. 100gr. Da mümkün değil içemem. Dr. Arayıp pazartesi günü yaptırmak istemediğimi söyleyeceğim. Tatlı severim ama aylardır tatlıdan mümkün mertebe uzak duruyorum, bunu planlı olarak yapmıyorum , canım istemiyor. Bu da hoşuma gidiyor, zararlı sonuçta .
Ama içime korku düştü . Siz de sonuçlar nasıl? Bişey yazın ne olur
Sık yemek yemiorsaniz ondan olabilir ara ogunleri atlamayin hem rahat edersiniz istahlar aciliyor artik dikkat etmemiz lazimAkşam yemeklerden sonra karnım patlAyacak gibi oluyor az yiyeyim diyorum ama çok acıkmış oluyorum yiyorum da 4 ay yiyemedim onun acısı cıkıyor galiba cok halsiz oluyorum su kalan zaman da gecse saglıkla gelse kuzular
Hanımlar 50gr şeker yüklemesi sonucum 143 çıktı. Bir gece öncesi dolma yemiştim . Bu nedenle belki sonuç böyle çıktı .
Dr. Biraz yüksek çıkmış , pazartesi günü 100 gr. Yükleme yaptır demiş. Bi de onun sonucuna bakacakmış. Ben 50gr.yüklemede dahi zorlandım, çok tatlı geldi. 100gr. Da mümkün değil içemem. Dr. Arayıp pazartesi günü yaptırmak istemediğimi söyleyeceğim. Tatlı severim ama aylardır tatlıdan mümkün mertebe uzak duruyorum, bunu planlı olarak yapmıyorum , canım istemiyor. Bu da hoşuma gidiyor, zararlı sonuçta .
Cok guzelmia canim gule gule kullan. Ben de travel almadim. Baston olarak pusetle kullanilan modeller cikti simdi. Onlardan tercih ettim. Oteki turlu otobuse bin in, ac kapa zor oluyor. pusetle isimiz bitince bastonla devam edecegiz insallahsöyledim aslında ama gözden kacmıs olabılır canım :) İnstagram albebek sayfasından aldım :) travel alacak olsaydım da 2.ekledıgım resımden alırdım herhalde ama travel suan benım ıcın uygun değil pek fazla kullanısı ön planda tuttum diyelim :)
75 lık içtim sonucum bu .. senın gercekten yuksek cıkmış ihmale gelmez bır daha tahlıl verHanımlar 50gr şeker yüklemesi sonucum 143 çıktı. Bir gece öncesi dolma yemiştim . Bu nedenle belki sonuç böyle çıktı .
Arada meyve kuruyemiş az az yiyorum haftaiçi okul olunca öğle yemeğini atlıyorum haliyle akşam acıkmış oluyorum kendi rahatımız için dikkat etmek gerek haklısınızSık yemek yemiorsaniz ondan olabilir ara ogunleri atlamayin hem rahat edersiniz istahlar aciliyor artik dikkat etmemiz lazim![]()
Of çok bunaldım . Ayıp olmasa ararım doktorumu.üst sınır 140 imiş. Benim ki 143.bir gece önce yediğimden diye düşünüyorum . Moralim bozuldu iyi mi . Şu Dr. Bi görüşelim de . Tekrar yapmam sanırım . Daha daha dikkatli beslenirim artıkEki Görüntüle 2191450
75 lık içtim sonucum bu .. senın gercekten yuksek cıkmış ihmale gelmez bır daha tahlıl ver
Hamd olsun iyi geçti canım 21+2 çıktı 400 gram olmuş kasık ağrıları çok normalmiş bebek hareket etikçe olacakmış etrafımda çok erken doğum yapanlar olunca korktum çok şuanda geçti tedirginliğim doktorum tembihledi 20-25 ve 30-35 ençok erken doğum olan haftalar kendine dikkat er faxla iş yapma dedi..Nasıl geçti kontrolün canım bişey yoktur insallah
Benimde kasıklarımda ağrı oluyor arada. Ama beni asıl korkutan bebek çok hareketli bazı günler ,o zaman sancı giriyor bebekten mi yoksa bir sıkıntı var bebekte ondan rahatsız olup hareketleniyor mu anlamadımHamd olsun iyi geçti canım 21+2 çıktı 400 gram olmuş kasık ağrıları çok normalmiş bebek hareket etikçe olacakmış etrafımda çok erken doğum yapanlar olunca korktum çok şuanda geçti tedirginliğim doktorum tembihledi 20-25 ve 30-35 ençok erken doğum olan haftalar kendine dikkat er faxla iş yapma dedi..
Bingece önce ne yediginin önemi yokki önemli olan gece onikiden sonra birsey yiyip icmemek boş mideye gitmen gerek 10saat ac karnina olman lazim kuzum sen tekrarlat testiniOf çok bunaldım . Ayıp olmasa ararım doktorumu.üst sınır 140 imiş. Benim ki 143.bir gece önce yediğimden diye düşünüyorum . Moralim bozuldu iyi mi . Şu Dr. Bi görüşelim de . Tekrar yapmam sanırım . Daha daha dikkatli beslenirim artık
Bebek artik rahme baski uyguluyor masallah bebisler yarim kiloyu gecti olacak okadar kuzum bizdede oluyor ani sancilarBenimde kasıklarımda ağrı oluyor arada. Ama beni asıl korkutan bebek çok hareketli bazı günler ,o zaman sancı giriyor bebekten mi yoksa bir sıkıntı var bebekte ondan rahatsız olup hareketleniyor mu anlamadım