2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S skelebeks S Sevimlipanduf A anneveoglusu Jane Austen Jane Austen T tanem-tane20 Nilufer_3457 Nilufer_3457 teşekkür ediyorum yorumlarınız içinn:KK200: annelerimiz gibi olmak istiyorum yaa karnımda çocuk, tarlada çalışırken bir yandan diğer çocuğa bakar vaziyette...ben oturdugum yerden yok çocuk altta, yok çocuk kıpırdamadı mı, yok çok yürüdüm bugün bir şey olmasın, her gün işte 5-6 kere merdiven inip çıkıyorum çıkmasam mı diye pimpiriklenirken tarlada kendimi düşünemiyorum :D çocuklar doğduktan sonra rahatlarız diyeceğim o zaman da ben yine buralarda şurası kızardı, şöyle ses çıkarıyor , doyuyor mu gibi sorularla gezinirim şaşırmayın :D

Kızlar e bebekte indirim var. Bebek arabası düşünürseniz casual düşünen varsa baksın derim arkadasım bu üründen çok memnun :)

Eklentiler

• D3614CD7-4954-4A04-9433-1CB409C4822B.webp
    D3614CD7-4954-4A04-9433-1CB409C4822B.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 60
Selam kızlar. Bi haftadır pek iyi değildim katılamadım aranıza. Bugun araştırma hastanesinde kadın doğuma gittim şeker yüklemesi yazsın diye. Direk ogtt denen şeker yüklemesini yazmış, o yapılcak haftaya perşembe. 75 gram. Sizde ilk taramayı nasıl istediler?

Bu arada bebeğimin ne boyunu ne kilosunu söylediler ne de görebildim, şaka gibi : ) kendi yöntenlerimle internetten araştırarak boy kilo ögrendim. Doğruysa, boyu 31.5 cm kilosu 774 gram :emir_bebek:

Son düzenleme:
teşekkür ediyorum yorumlarınız içinn:KK200: annelerimiz gibi olmak istiyorum yaa karnımda çocuk, tarlada çalışırken bir yandan diğer çocuğa bakar vaziyette...ben oturdugum yerden yok çocuk altta, yok çocuk kıpırdamadı mı, yok çok yürüdüm bugün bir şey olmasın, her gün işte 5-6 kere merdiven inip çıkıyorum çıkmasam mı diye pimpiriklenirken tarlada kendimi düşünemiyorum :KK70: çocuklar doğduktan sonra rahatlarız diyeceğim o zaman da ben yine buralarda şurası kızardı, şöyle ses çıkarıyor , doyuyor mu gibi sorularla gezinirim şaşırmayın :KK70:
Bunlar işsizlikten oluyor gerçekten akşama kadar ne seneryolar dönüyor kafada akşama kadar bebek icin eşya bakip akşam eşim eve geldimi şundan şundan ha birde şundanda alalim diye hergün birşey buluyorum yarin seni çalişmaya götürecem bakalim ozamanda bulabilecenmi ya farkindamisin normal bi muhabbetimiz yok hep sen buluyon ben aliyom diyo :spor: dünyam bu bebek etrafinda dönüyor bir ben doguruyorum sanki

Selam kızlar. Bi haftadır pek iyi değildim katılamadım aranıza. Bugun araştırma hastanesinde kadın doğuma gittim şeker yüklemesi yazsın diye. Direk ogtt denen şeker yüklemesini yazmış, o yapılcak haftaya perşembe. 75 gram. Sizde ilk taramayı nasıl istediler?

Bu arada bebeğimin ne boyunu ne kilosunu söylediler ne de görebildim, şaka gibi : ) kendi yöntenlerimle internetten araştırarak boy kilo ögrendim. Doğruysa, boyu 31.5 cm kilosu 774 gram :emir_bebek:
Geçen hafta 50gr şeker yüklemesi yaptırdım. Az yüksek çıktı. Yarın 75gr. Olarak tekrarlıyorum. İnşallah normal çıkar.

Back
X