tmm canım. Ben denk gelirsem yazarım :) ama bu sefer ben A101 bezini denicem 0.37 kuruş, eğer memnun kalmazsa yine primaya geçerim. Çünkü aylık sadece bez masrafı 250 tl yi geçiyor primada bu fiyatlarla, bide alt açması ıslak mendili. E bide nasip kısmet emmez de mama gerekirse 600 ü rahat görürüzCanım tecrübesiz olmak böyle bişey demek kibirbirimize indirimleri haber verelim olurmu?ki ben hiç beceremem internet alisverisini ,indirimleri takip etmeyi .
Bugün oturdum liste yaptım ne çok ihtiyaç var alınacak şey var.Allah yardımcımız olsun .ama tabi güzel telaşlar bunlar
canım ben lansinoh çift başlıklı aldım, çok da memnun kaldım, bisürü süt sağdım ama oğlum sağolsun buzluktan çıkan süte öğürdü içmedi, ben de hepsini döktüm ve çalışmadım 7 ay , kaynağından içti :))Kızlar daha önce göğüs pompası konuştunuz mu bilmiyorum. Ben avent tekli elektroniği istiyorum ama acaip pahalı. İndirim kovalıyorum. Tecrübeli annelerden & tanıdıklarınızdan bu ürünü kullanan var mı? Tavsiye eden olur mu? Boşa o kadar para vermeyelim![]()
canım niye yoruyorsun ya kendini bukadar, ben birini çaya çağırsam bile sen gel yorulma diyolar, bence sen de artık böyle ağır yemekli vs misafir almaYemekli misafirdi temizlik yemek derken allahim ellerim ayaklarim tutmuyor topallayarak yuruyorum resmen ben hayatmda bukadar yoruldugumu bilmiyordum
alttan bakılıyor canım açılmayaKuzum bir sorum olacak sana acilmamokup olmadi ultrasonda belli oluyormu yoksa alttanmi muane olmak gerekiyor karindan bilebiliyorlarmi