- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Hiç kontrole gittigimde doktor açilman varmi bakalim falan demiyor ama ultrasonda bakarken rahmin kapali guzel suyun iyi diye söylüyorAlttan bakıyorlar canım maalesef ama alışıyorsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kontrole gittigimde doktor açilman varmi bakalim falan demiyor ama ultrasonda bakarken rahmin kapali guzel suyun iyi diye söylüyorAlttan bakıyorlar canım maalesef ama alışıyorsun:)
Canım zaten açılma falan var mı doğum zamanı bakarlar.Hiç kontrole gittigimde doktor açilman varmi bakalim falan demiyor ama ultrasonda bakarken rahmin kapali guzel suyun iyi diye söylüyor
Hiç kontrole gittigimde doktor açilman varmi bakalim falan demiyor ama ultrasonda bakarken rahmin kapali guzel suyun iyi diye söylüyor
Benim 3.oğlum down sendromlu yaş ta 40 olunca doktorlar riskli gebelik diyorlar ama şimdiye kadar herşey normal çıktı fetal eko da çektirdim iyi çıktı. Bebeği aldırmayı asla düşünmüyorum o yüzden amniyosentez de yaptırmadım. Ama doktorlar riskli deyip kafamı karıştırıyor. 4.gebelikte bu kadar tedirgin olacağım aklima gelmezdiNeden gitmiştin canım hatırlayamadım .
Eğer bişey yok dediyse tekrar gitmene gerek olmayabilir ama tabi sen bilirsin.2.duzey ultrasonu daha pahalıdır muhtemelen
Saol canimCok gecmis olsun
Canim sizde parlakligin olcusu kac? Bende 2mm soylemisti 20 haftada yarin detayli ultrasonum var fetal eko cekilicek cok heyecanlaniyorum recede ruyamda kotu seyler gordum her halde cok dusundugumdendir ((((Cnm bizde de parlaklık var aynı şeyler söylendi takipte olalım birbirimizi bilgi paylaşımı sağlarız en azından
Anldim kuzum insan korkuyor varsa nerden bileyimCanım zaten açılma falan var mı doğum zamanı bakarlar.
Benim önceki kaybettigim hamileliğimde kanamam olunca gittik karından baktı durmayinca iğne verdiler hastanede yattım ertesi gunu alttan baktı kanama durmus mu diye baktı.ama açılma varmı diye bakmadi.
Canım zaten yapman gerekeni yapmışsın.daha da araştırma derim birsey çıksa ne yapacaksın aldıracak misin ?Benim 3.oğlum down sendromlu yaş ta 40 olunca doktorlar riskli gebelik diyorlar ama şimdiye kadar herşey normal çıktı fetal eko da çektirdim iyi çıktı. Bebeği aldırmayı asla düşünmüyorum o yüzden amniyosentez de yaptırmadım. Ama doktorlar riskli deyip kafamı karıştırıyor. 4.gebelikte bu kadar tedirgin olacağım aklima gelmezdi
Bu haftalar erken dogum icin riskli haftalarmis zaten canim o yuzden asiri korktum cokda ayakta kalmadim bunyem hassas biraz heralde sende dikkat et calisanlara daha zor bende calisiyodum ama hamilelikte surekli raporluyum ins 32 yi tamamlayalim boyledeCanım çok mu ayakta kalmıştın.gecmis olsun.dikkat et bu haftalarda riskli sanırım.bende okulda farketmiyorum ayakta konu anlatmak zorunda kalıyorum birde küçükler 5.sinif aldım Çok konuşuyor yoruyorlar Allah'a emanetiz
İnsan ne olursa olsun bayanda bile cekiniyorki erkekde dahada cekinir kuzum insallah gonlune gore bi bayan doktor denk gelirSırf catı muayenesi yuzunden bayan doktor tercih etmek istedim 15.haftama kadar doktorum bayandi ve cok iyiydi ama baska ile gitti baska bayan doktor da yok hastanede baska hastanelerde olanlarda da iyi seyler duymadım erkek doktorla devam ediyorum insallah dusuncelerim degisir simdilik iyi :)
Bizimkid hep 10.5 cikiyor dusukte kendini iyi hissettigin surece bi sorun yok denildi ama yuksekte durum nasil bilmiyorumHanımlar tansıyonum 14.8 cıktı az yuksek dedı hemsıre korkmalımıyım sızce
Canım sen açıklığı anlayamazsın ki.hem açıklık olsa doktor mutlaka ultrasonda karından gorur.sen bunları düşünme .Anldim kuzum insan korkuyor varsa nerden bileyim
Diye birde artik alt kisim acik gibi duruyor eskiden dardi o dusundurdu acabami diye
cok takıp etmıyorum acıkcası suan ıcın , henuz erken oldugu ıcın, saglık ocagındakı ebem bu haftalarda gunde bır kez hıssetsen bıle korkma hıssetmezsen o zaman gel dedı ben gun ıcınde devamlı hıssedıyorum ama kucuk ama buyuk bazen uyuyor herhalde bısey olmuyor bazen mınık mınık kıprasıyor bazen elım karnımdayken daha net hıssedıyorum bır ıkı hafta sonra daha da netlesır haraketler bence kılo vs bebegın pzsyon kısının kendı vucudu bebegın konumu bırcok etken var bu konuda o yuzden karsılastırma yapmak da cok dogru degıl acıkcası arkadasımB Beyza_2018Papatyamaviss @nilufer_3457 o zman bu benim hisssettiklerim normal mi ? sanırım sizlerde çok sık hissetmiyorsunuz.
Evt yuksek biraz 12.8 normal doktorunuza da mutlaka soyleyin onemli tansiyon cok tuzlu yememeye dikkat edinHanımlar tansıyonum 14.8 cıktı az yuksek dedı hemsıre korkmalımıyım sızce
bende de hedıye prrıma var bıtane kucuk bı paket hastane cantama onu koyucam kullanıcam yınede 2 3 gunde bıter zaten sonra sleepyle devam etmeyı dusunuyorum acıkcasıBen tecrübelerime dayanarak molfix düşünüyorum kardeşim sleepy kullanıyor ama fiyata bakmak lazım biraz büyüyünce bimin bezini bile kullanabilirim.
bende de hedıye prrıma var bıtane kucuk bı paket hastane cantama onu koyucam kullanıcam yınede 2 3 gunde bıter zaten sonra sleepyle devam etmeyı dusunuyorum acıkcası
Bu haftalar erken dogum icin riskli haftalarmis zaten canim o yuzden asiri korktum cokda ayakta kalmadim bunyem hassas biraz heralde sende dikkat et calisanlara daha zor bende calisiyodum ama hamilelikte surekli raporluyum ins 32 yi tamamlayalim boylede
İnşallah canım Allah hepimizin bebeğini korusunBu haftalar erken dogum icin riskli haftalarmis zaten canim o yuzden asiri korktum cokda ayakta kalmadim bunyem hassas biraz heralde sende dikkat et calisanlara daha zor bende calisiyodum ama hamilelikte surekli raporluyum ins 32 yi tamamlayalim boylede