2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar midede yanma sizdede varmi aksamlari resmen yerlerdeyim cok kotu eksiyo
Benim hamilelikten önce de midem problemliydi ama ilaçla hallediyordum. Şimdi koruyucu kullanamadığım için hayatımda yaşamadığım yanmaları yaşıyorum. Yemek yemeğe korkar oldum :(

Çok güzel saglikla kullan bizde luna tahtaravalli beşik aldık kraft fit bebek arabası aldik bunun dışinda kiyafetleri tamam bebek odası meltem bebekodası denizci odayı nasip olursa almayi planliyoruz kısmet artik kendime gelirsek hiç birşey almadim ne pompa ne pijama takimi bebeginde banyo takimi ve dijital ateş olcer ufak tefek eksik kaldı

Aaayy seninkinin de beşiği pekkk tatlıymış yaaa:KK200:

Bebek arabası Stokke Xplory V5 aldım, etrafımdaki arkadaşlar hep onu önerdi, onu alalı bayağı bi zaman (1,5 ay falan) oldu hatta. Dediğin gibi benim de kendime aldığım hiçbi şey yok. Şimdi anne bakım çantası alacağım, arkadaşlarımın önerdiği bi çanta var onu alacağım artık, onlar da Skip Hop diye bi marka önerdiler; bebek arabasına da takılıyomuş.

Banyo küvet seti ben de almadım, bak sen de Denizlilisin bak Bayramyeri'nde bebek mağazalarında çok uygunmuş, arkadaşlarım gidip Joker E-Bebek'ten alma boşuna dediler. Bayramyeri'nde Gülen Bebe, Seher Bebe gibi mağazalar varmış; oralarda uygun fiyatlı çok eşya oluyormuş.

evet cok eglencelı oluyor :KK70: henuz herhalde en buyuk aldıgım sey bebek arabası daha da baska bırsey almadım kıyaetler var aldıklarım hedıye gelen, lansınoh teklı elektrıklı pompa var bende gelınımden bana o memnundu yanı, bıberonlar emzıkler sit sagma psetlerı pedlerı onlarda tamam kıyafet tamam annem alacak bır kac sey daha banyo havlusu kuver-tı fln o tarz kucuk seyler var o kadar :KK70:

Aaa bak yazdığın iyi oldu o süt torbası, göğüs pedi vs onları da almadım yaaa... Ayy bi sürü masraf çıkıyo yaaaaaa:skandal:

Bugün kontrolümüz vardı çok şükür beyindeki kistin biri gitmiş digeri de erimek üzereymiş kilo boy herşey yolunda elhamdülillah babasına benzeyen yuvarlak kafalı bi paşa :KK66: şeker yüklemesinde de sorun yokmuş şükür Rabbim hepimize yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Gozun aydın canım cok sukuuur:emir_bebek::nazar:

Kontrolden geldik 26+1 im ama beyimizin kafası asagi inmis bile. Ayaklari yukardaymis. 900 gr olmus 34 cm de boyu. Aclik ve tokluk sekeri bakildi sonuclar normal cikarsa yukleme istemeyecekmis doktorum. Kan ve idrar tahlili de verdim. Ptesi sonuclari alacagim.
Benim de öyle yapti doktorum. :) 23+1'de aç şekilde çağırdı. Aç iken kan alındı. Ondan sonra yemek ye dedi ve üzerinden 2 saat geçsin gel tekrar kan ver dedi. Verdim. Aclik ve tokluk ikisi de normal cıktı, şeker yüklemesine gerek yok dedi. Glukoz, hemogram, idrar hepsi güzel cıktı çok şükür. Pazartesi, sizin gibi 26+1 iken kontrolüm var tekrar. Umarım her şey yolundadır. Bebeğimi de özledim. Bakalim bizimki ne kadar oldu. :)))

Son düzenleme:
Merhaba kizlar benimde bugun kontrolum vardi. 33 cm 750 grm dedi sanirim :işsiz: haftaya seker yuklemesi yapilacak..dr istermisin diye sormadi :) gerci yaptircaktim zaten ama neyse.
@Ytmz canim kilom 61.5 . Bu ay 1.5 kilo almisim.benim dr normal kabul edilebilir diyo..kilo takintisi var:sinirli: ama toplamda 4.5 kilo aldim daha napimm:ukala: dikkat etmiyorum ama simdi inatla yiyesim var:ıslık:

Kizlar bebisleri olan dikkat etsin ben 4 gundur oglumla ugrasiyorum atesi cikiyo surekli serumsuz dusmuyo ishal ve kusmada var yaninda hastaneye gdp gdp geliyoruz salginmis cok dikkatli olun tuttumu zor birakiyo simdi yeni hastaneden geldik hastanede cocuk servis katinda yer yoktu hepsi bu tur hastalikla gelmis yenidogan katina aldilar bzi rabbim butun kuzucuklari korusun
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin sana da güç kuvvet tabi çocuklar hasta oldu mu anne babalar da tükeniyor sen de dikkat kendine

Arkadaşlar günaydın :)

Dün hastane çıkışı, eksik bebek malzemeleri vs için annem ve kayınvalidemle çarşı pazar dolandık. Çıkmışken anne yanı ve bebek odası takımını da aldık bi hışımla:KK45:
Eve gelip baktığımda ufak tefek ihtiyaçlar hariç bebeğin çoğu şeyini hallettik sanırım. Şimdilik havlu, banyo seti gibi ıvır zıvırları kaldı.
Kendime ise hala gecelik, lohusa takımı falan almadım. Onu da 1 ay içinde halledip, hastane bavulumu hazırlamak istiyorum. Allah göstermesin her şey gelebilir insanın başına..
Ben anne yanı olarak Chicco Next to Me düşünürken mobilyacıdan "amaaaaan bu oluversin işte yaaaaaaa ööff" diyerek şu modeli aldım :KK70: (ekte) sallanıyo, ayakları tekerlekli ve doğal bi beşik, boya-cila yok.. Sizce bundan memnun kalır mıyım?

Bi de süt pompası aldım Lansinoh ikili elektrikli. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Sizler neler aldınız genel olarak şimdiye kadar? Yazarsanız birbirimizin eksiklerini anlayabiliriz..
Bebiş eşyası almaya BA-YIL-DIM:KK54:
çok iyi yapmıssın canm ben de bambu anne yanı aldım odasını da yaptırıyoruz tülleri halısı kaldı koca bi liste bitmek üzere bizim de :) kıyafettlerinden elektrikli pompaya kadar halloldu sadece şuan bebek arabamız babynestimiz hastane süsleme malzemeleri verilecek süs ve evde giyeceğim pıjama takımları fln kaldı. iyi ki erken halletmişiz dıyoruz eşimle valahı sımdıden nefes nefese kalıyorum zayıf oldugum halde bidee son günlere kafa rahat gırecegız desene sen de halletmıssın negüzel :) bak ben bir de anne yanı beşiğinin cibinliğini süsledim belkı fıkır olur sana da:) buarada memnun kalırız bencr ben sımdıden boşken sallıyorum beşiği hahah:) bir de tekerlekli heryere rahat tasıyoruz boyasız olusu da en ıyısı dogal agaç olmasılazım zaten bebek acısından en saglklsı

Eklentiler

• CYMERA_20180929_230420.webp
    CYMERA_20180929_230420.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Salı gidicem canım, tabiki paylaşırım. Bakalım ne diyecekler. Sana dr un ne söyledi? Tekrar yükleme yapılacak mı?
Oğlum sabahçı sabah 9dan 11e kadar ordaydım doktorun yanına çıkamadım oğlumun çıkışına yetişebilmek icin şimdide randevu alamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum su saate kadar tatlı yemiyodum aksilik sekerim cıktı bilinç altı ortaya çıktı şimdi sürekli tatlı yeme isteği var dikkat etmeye çalışıyorum bakalım nolcak sonumuz

Back
X