Bende çok içiyorum canım ya. Günde iki bardakda sorun olmaz diye okumuştum şifa olsun :)Yok kuzum yemeklerden degil hamilelikten maden suyu biraz hafifletiyo zarari varmidir onuda bilmiyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok içiyorum canım ya. Günde iki bardakda sorun olmaz diye okumuştum şifa olsun :)Yok kuzum yemeklerden degil hamilelikten maden suyu biraz hafifletiyo zarari varmidir onuda bilmiyorum ama
Benim hamilelikten önce de midem problemliydi ama ilaçla hallediyordum. Şimdi koruyucu kullanamadığım için hayatımda yaşamadığım yanmaları yaşıyorum. Yemek yemeğe korkar oldum![]()
Gecmis olsun canimKizlar bebisleri olan dikkat etsin ben 4 gundur oglumla ugrasiyorum atesi cikiyo surekli serumsuz dusmuyo ishal ve kusmada var yaninda hastaneye gdp gdp geliyoruz salginmis cok dikkatli olun tuttumu zor birakiyo simdi yeni hastaneden geldik hastanede cocuk servis katinda yer yoktu hepsi bu tur hastalikla gelmis yenidogan katina aldilar bzi rabbim butun kuzucuklari korusun
Var . Çok can sıkıcı doğurmadan geçmiyo . İlk hamileliktede vardıKizlarrr ya benim kaburgalarımın altı agriyo hatta sanki kaburgalarım batıyorvar mi durumu böyle olan?
İlk kızımda Skiphop sırt çantasıını aldım kullanıyorum çok memnunum.Aaayy seninkinin de beşiği pekkk tatlıymış yaaa
Bebek arabası Stokke Xplory V5 aldım, etrafımdaki arkadaşlar hep onu önerdi, onu alalı bayağı bi zaman (1,5 ay falan) oldu hatta. Dediğin gibi benim de kendime aldığım hiçbi şey yok. Şimdi anne bakım çantası alacağım, arkadaşlarımın önerdiği bi çanta var onu alacağım artık, onlar da Skip Hop diye bi marka önerdiler; bebek arabasına da takılıyomuş.
Banyo küvet seti ben de almadım, bak sen de Denizlilisin bak Bayramyeri'nde bebek mağazalarında çok uygunmuş, arkadaşlarım gidip Joker E-Bebek'ten alma boşuna dediler. Bayramyeri'nde Gülen Bebe, Seher Bebe gibi mağazalar varmış; oralarda uygun fiyatlı çok eşya oluyormuş.
Süt saklama poşeti ilk aşamada alınması şart değil. Sütün durumuna göre karar verilir.Aaa bak yazdığın iyi oldu o süt torbası, göğüs pedi vs onları da almadım yaaa... Ayy bi sürü masraf çıkıyo yaaaaaa![]()
Valla kuzum biz besigi seher bebeden aldik fiyat uygun degil ikili çorap 12tl aldik ordan fiyatlar yüksekti aşanyukari bebisler için olan ürünler heryerdenpahalı ama çok ürun var seher bebede belediye ishaninda bayramyerinde bi ugraAaayy seninkinin de beşiği pekkk tatlıymış yaaa
Bebek arabası Stokke Xplory V5 aldım, etrafımdaki arkadaşlar hep onu önerdi, onu alalı bayağı bi zaman (1,5 ay falan) oldu hatta. Dediğin gibi benim de kendime aldığım hiçbi şey yok. Şimdi anne bakım çantası alacağım, arkadaşlarımın önerdiği bi çanta var onu alacağım artık, onlar da Skip Hop diye bi marka önerdiler; bebek arabasına da takılıyomuş.
Banyo küvet seti ben de almadım, bak sen de Denizlilisin bak Bayramyeri'nde bebek mağazalarında çok uygunmuş, arkadaşlarım gidip Joker E-Bebek'ten alma boşuna dediler. Bayramyeri'nde Gülen Bebe, Seher Bebe gibi mağazalar varmış; oralarda uygun fiyatlı çok eşya oluyormuş.
Amin canim aynencoktuk 2 gundeGeçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin sana da güç kuvvet tabi çocuklar hasta oldu mu anne babalar da tükeniyor sen de dikkat kendine
sagol canimGecmis olsun canim
Kızlar benim sol el bileğimde inanılmaz bir ağrı-acı var. Kapının kolunu bile o elimle tutup açamıyorum çok acıyor. Parmaklarım uyuşuk. Hamilelikte oluşan karpal tunel mi geçer mi acaba bilemedim. Hatta iki gündür diğer bileğimde de başladı. Haftaya doktor kontrolüm var. Aynı zamanda ortopediste de mi randevu alsam![]()
İnanın tüm samimiyetimle yazıyorum amacım polemik değil. Zaten sevdiğim bir topik insanlar en güzel heyecanlarını paylaşıyorlar. Az çok muhasebe sigorta işlerinden anladığım için yorum yapma gereği duydum. Bahsi geçen otb isimli Üye normalde zaten çalışıyormuş. Ancak rahatsızlandığı için her sabah git gel yapmıyormuş. Aslında çalışmıyorum demesi kavram kargaşası olducanım ben seni çok iyi anladım. sen kendin sıgortanı odeyeceksın bunun ıcın giriş lazım.vebbnu yapan ınsan cok fazla ozellıkle en basiti memur eslerı aynısehırlerde yasamak ıcın eşlerini sıgortalı gosterıp kendı odwmesını yapıyor bırsure. yaptıgın seyde yanlıs bırsey yok tabiki
Kızlar selamlar. Ben de chicco next to me anne yanı beşik almak istiyorum ama prego diye bir markada aynı şey yarı fiyatına görünüyor. İnternetten baktım sadece. İki marka arasında bu kadar fiyat farkının sebebi nedir? Ucuz almak istiyorum ama çok mu dandik gelir devrilir mi karar veremiyorum. Fikri olan var mı
Günaydınlar.Arkadaşlar günaydın :)
Dün hastane çıkışı, eksik bebek malzemeleri vs için annem ve kayınvalidemle çarşı pazar dolandık. Çıkmışken anne yanı ve bebek odası takımını da aldık bi hışımla
Eve gelip baktığımda ufak tefek ihtiyaçlar hariç bebeğin çoğu şeyini hallettik sanırım. Şimdilik havlu, banyo seti gibi ıvır zıvırları kaldı.
Kendime ise hala gecelik, lohusa takımı falan almadım. Onu da 1 ay içinde halledip, hastane bavulumu hazırlamak istiyorum. Allah göstermesin her şey gelebilir insanın başına..
Ben anne yanı olarak Chicco Next to Me düşünürken mobilyacıdan "amaaaaan bu oluversin işte yaaaaaaa ööff" diyerek şu modeli aldım(ekte) sallanıyo, ayakları tekerlekli ve doğal bi beşik, boya-cila yok.. Sizce bundan memnun kalır mıyım?
Bi de süt pompası aldım Lansinoh ikili elektrikli. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Sizler neler aldınız genel olarak şimdiye kadar? Yazarsanız birbirimizin eksiklerini anlayabiliriz..
Bebiş eşyası almaya BA-YIL-DIM![]()
çok iyi yapmıssın canm ben de bambu anne yanı aldım odasını da yaptırıyoruz tülleri halısı kaldı koca bi liste bitmek üzere bizim de :) kıyafettlerinden elektrikli pompaya kadar halloldu sadece şuan bebek arabamız babynestimiz hastane süsleme malzemeleri verilecek süs ve evde giyeceğim pıjama takımları fln kaldı. iyi ki erken halletmişiz dıyoruz eşimle valahı sımdıden nefes nefese kalıyorum zayıf oldugum halde bidee son günlere kafa rahat gırecegız desene sen de halletmıssın negüzel :) bak ben bir de anne yanı beşiğinin cibinliğini süsledim belkı fıkır olur sana da:) buarada memnun kalırız bencr ben sımdıden boşken sallıyorum beşiği hahah:) bir de tekerlekli heryere rahat tasıyoruz boyasız olusu da en ıyısı dogal agaç olmasılazım zaten bebek acısından en saglklsı
Günaydınlar.
Hayırlı uğurlu olsun aldıklarınız. Beşiğiniz gayet güzel çoğu kişi bu modelden alıyor artık. Bende çok beğeniyorum ancak kısa süreli yapacağı için daha sonra muhafazası zor olur diye anne yanı aldık.
Kıyafet pijama çıtçıtlı badi zıbın Vs aldıkça kenara koymuştum, sonra hepsini ortaya çıkarıp eşleştirme yaptım. Sayıları yeterli sadece bir iki eksik var onları alıp gerisini doğum sonrasına bırakacağım.
Havlu 2 model, çeşitli kumaşlardan battaniye, zarf gibi kundak, uyku seti, biberon, bebek odası için beşik ve yatağı bir kaç yastık birsürü yastık kılıfı, çeşitli pikeler, kendim için losuha emzirme 1 gecelik, 3 pijama aldım. Birde anne tacı terliği Vs aldık. Çoğu denk geldi çok düşünmeden aldık .
1 ve 2 numara 2 farklı marka bez, büyük bir koli bebek temizleme pamuğu farklı markalardan yenidoğan ıslak mendil stokladık indirimden.
Şuan alacaklarım,
Küvet takımı
Alt açma (bir iki modelde kararsız kaldım)
Babaynest
Avent göğüs kalkanı (malum ilk bebek indirim yakalayınca alacağım)
Emzik
Ateşölçer
Anne çantası
Bebek arabasını en sona bıraktım. Karar veremedik.
Valla kuzum biz besigi seher bebeden aldik fiyat uygun degil ikili çorap 12tl aldik ordan fiyatlar yüksekti aşanyukari bebisler için olan ürünler heryerdenpahalı ama çok ürun var seher bebede belediye ishaninda bayramyerinde bi ugra
İlk kızımda Skiphop sırt çantasıını aldım kullanıyorum çok memnunum.
Stokke çok güzel araba ama ben İstanbul’un güzel yollarında süremem diye almadım:)
Bugaboobee3 bizim arabamız.
Süt saklama poşeti ilk aşamada alınması şart değil. Sütün durumuna göre karar verilir.
Süt pompasını ben de doğumdan önce almayıp pişman olanlardanım. Eve geldikten 2 gün sonra ben de mastit oldum ağlaya ağlaya uyumştum, Bir arkadaşımın eşi sabahın 5inde pompa getirmişti bize hiç unutamam. Süt pompası medelanın modellerine bakabilirsin.2 ay önce doğum yapan arkadaşım pompa makinesi almadığına pişman olduğunu, ilk haftalarda mastit olduğunu söylemişti. Anlayamamış da başına ilk kez geldiği için. Gece yarısı eşi eczane eczane dolaşıp dandik bi manuel pompa almış; o kadar pişmanım ki önceden almadığıma diyo.. O yüzden ben de mümkün olursa arada boş kaldıkça sütü sağayım diyorum. Tabi bebek bakımı vs ilk kez başıma gelecek, bi şey de bilmiyorum; Allah'a emanet artık :)
Süt pompasını ben de doğumdan önce almayıp pişman olanlardanım. Eve geldikten 2 gün sonra ben de mastit oldum ağlaya ağlaya uyumştum, Bir arkadaşımın eşi sabahın 5inde pompa getirmişti bize hiç unutamam. Süt pompası medelanın modellerine bakabilirsin.
Süt saklama poşeti ilk aşamada olmasa da olur. Pompaya lafım yok:) Birkaç süt saklama kabı alıp duruma göre de poşete karar verilir.