• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bu coresatın ın pısık kremınıde cok onermısler pembe olanı nemlendırıceden memnun kaldıysan onada bak derım tabı :)
henüz pişik onleyıcı vs kremlerı arastırmadım canım haftasonu bakarız dıyorduk evet coresatın de bisürü kremı oldugunubılıyorum eczaneye gıdınce bunu da bır sorayım tesk ederım❤

gunaydın kızlar aranızda sabah kalktıgında cok kotu catı agrısı ceken var mı ? ben gun içinde bukadar agrı cekmıyorum hatta bazen hıc agrım olmuyor

kızmıydı erkek mı ? kızlar genelde sımıtlerden aldırıyor hayırlı saglıklı evlatlar olurlar ınsaAllah :)
Kiz canim..benim gobegim hic yoktu bu kadar ancak oldu... kalcam var genel olarak ama.o da cok buyumedi simdilik..:21:
7 kilo aldim toplamda...
Dogru resim koyim bari olmadi sandim ben :KK23:

kızlar su lısteye bı bakarmısınız? sabah evde ne var ne yok döktüm yazdım , yenıdoğan nerdeyse hıc kıyafet yok hep 1-3 0-3 var coğu şey, yenıdogan bı tane 5 lı takım sadece var. Annem de bı kac parca sey alacak aralık gıbı bı onlu bı 5 lı yenıdogan alsak yenıdogan ıcın yeterlı olurmu kı o kadar , eksık gordugunuz neler var su olmalı olur dedıgınız daha al mutlaka tecrubelı anneler A aurora_z A anneveoglusu @Zinmem sevgisizOlmaz sevgisizOlmaz tecrubesızler de olur :D @Kartanesii8892 S Sevimlipanduf Archpa Archpa

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-11-15 at 10.43.14.webp
    WhatsApp Image 2018-11-15 at 10.43.14.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 63
:KK43: uzun bir süreç olmuş açılma olmadan sancı falan mı verıldı pek bılgım de yok tecrubem olmadıgı gb dualar ıcın teşekkür ederim inşallah tabi asıl onemlı olan Allah ızın verırse olur direkt onunnsayesınde olacak dıye degıl şifa olur ins Allah'ın ıznıyle o bana ıyı gelecek dye odaklanmam sadece once dualarmız sonra o şifa olsun dıye kullanırım benm haberım yoktu bundan bakalım nasıl olucak
önce suyum geldi, sancı falan yoktu. doktoru aradım hastaneye geç geliyorum dedi evden çıkarken attım otu da. gece sancılar başladı sabah doktor baktı bi 12-14 saat daha sürebilir dedi. artık dayanacak gücüm kalmamıştı, sezeryan olsun dedim. bu arada eve geldiğimizde otta da bi açılma yoktu :) suyunu içenler falan da var belki etkisi oluyordur ama benim hikayem böyle, herkese sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun dilerim.

kızlar su lısteye bı bakarmısınız? sabah evde ne var ne yok döktüm yazdım , yenıdoğan nerdeyse hıc kıyafet yok hep 1-3 0-3 var coğu şey, yenıdogan bı tane 5 lı takım sadece var. Annem de bı kac parca sey alacak aralık gıbı bı onlu bı 5 lı yenıdogan alsak yenıdogan ıcın yeterlı olurmu kı o kadar , eksık gordugunuz neler var su olmalı olur dedıgınız daha al mutlaka tecrubelı anneler A aurora_z A anneveoglusu @Zinmem sevgisizOlmaz sevgisizOlmaz tecrubesızler de olur :KK70: @Kartanesii8892 S Sevimlipanduf Archpa Archpa
Ben etikette degilim ama yazayim kendi fikrimi :) yeni dogan ister 5li set al ister tulumda alabilirsin o azmis gercekten ama 0-1 aylikta birkac gune olur aralarinda 3 4 cm oluyor zaten pamukli battaniye yanlis gormediysem 2 yaziyor o az gibi geldi bana cunku ben oglumda yikayip yikayip peteklerin ustunde kurutmaya calisiyordum yetmiyor

Beni

Ben etikette degilim ama yazayim kendi fikrimi :) yeni dogan ister 5li set al ister tulumda alabilirsin o azmis gercekten ama 0-1 aylikta birkac gune olur aralarinda 3 4 cm oluyor zaten pamukli battaniye yanlis gormediysem 2 yaziyor o az gibi geldi bana cunku ben oglumda yikayip yikayip peteklerin ustunde kurutmaya calisiyordum yetmiyor
aklıma gelenlerı etıketledım sadece mumkunse herkes cevap verebılır :D komsumda yenı dogum yaotı penye battanıyler cok gıdıyor mutlaka al dedı benım bı setın ıcınde olanlar var extra almadım hıc ama ondan almam gererkıyor gıbı duruyor gercekten zıbınlar yetermı sence cok kaka yapıyolar cıkıyor fln degıstırmek gerekıyor dıyolar

kızlar su lısteye bı bakarmısınız? sabah evde ne var ne yok döktüm yazdım , yenıdoğan nerdeyse hıc kıyafet yok hep 1-3 0-3 var coğu şey, yenıdogan bı tane 5 lı takım sadece var. Annem de bı kac parca sey alacak aralık gıbı bı onlu bı 5 lı yenıdogan alsak yenıdogan ıcın yeterlı olurmu kı o kadar , eksık gordugunuz neler var su olmalı olur dedıgınız daha al mutlaka tecrubelı anneler A aurora_z A anneveoglusu @Zinmem sevgisizOlmaz sevgisizOlmaz tecrubesızler de olur :KK70: @Kartanesii8892 S Sevimlipanduf Archpa Archpa
herkesler fıkrını yazsın hanımlar D: genc ve tecrubesız bır anne olaraktan :D

aklıma gelenlerı etıketledım sadece mumkunse herkes cevap verebılır :KK70: komsumda yenı dogum yaotı penye battanıyler cok gıdıyor mutlaka al dedı benım bı setın ıcınde olanlar var extra almadım hıc ama ondan almam gererkıyor gıbı duruyor gercekten zıbınlar yetermı sence cok kaka yapıyolar cıkıyor fln degıstırmek gerekıyor dıyolar
Evet pamuklu battaniye al gercekten kirleniyor benimkinde 4 falan vardi yinede yetismiyordu citcitli badi uzun kollu alabilirsin ama yenidogan alma bence 0-1 0-3alsan daha iyi bezde girecegi icin kasilmasin gaz cikaracam diye cirt cirt hallediyorlar helede altini acinca bi rahatlamami geliyor ne bir keresinde tazyikli sekilde oldugunu bilirim :KK70::KK70:

Alintilayamadigim ağladığın olduysa affola hepinize teşekkür ederim arkadaşlar doktorumla görüştüm şehir dışında ama korkmamak gerektiğini bebegin hareketlerini takip et dedi idrar testide temiz cıktı cok şükür bugün oğlum hareketli baya demekki dün derin bir uykudaydı sıpam cok korkuttu bizi her özel değil ama şu mahalle arası kücük özeller gerçekten insani nasıl yiyeceğini şaşırmış allah düşürmesin hepinize teşekkür ederim benimle beraber sizlerde tedirgin oldunuz hakkınızı helal edin.
Sıpalar hiç rahat durmuyor. Geçmiş olsun canım.

canım çıtçıtlı body az geldı bana ben 10tane falan aldım 10u geckın de ablam verdı yegenımden gecen yıldan kalanları belkı dha fazladır en önemlisi çıtçıtlı badi imiş En az 20 tane olsun dediler bana bazen leke çıkmıyormuş Hatta çoğunda çıkmıyormuş atmak zorunda kalıyoruz diyorlar. ben 5tane 5li zıbın seti aldım 4tane pijama takımı patıklı olarak ekstradan sapkaları eldıvenlerı sayı olarak hatırlamıyorum ama minik minik taytları aldım Yeni doğan çoğunun sayısını hatırlamıyorum aslında Kayınvalidem 10 lu hastane çıkışı almıştı benım yaptırdıgımn dısında. 3 takımda ikili takım var çorapları Ablam bir dünya verdi Yenidoğan çoraplarından ben de 1,2set almıstım. pofuduk yeleklerden aldım 0,3ay sonra kadıfe taytlar aldık. yanı sayıları hc aklımda degıl tabı. yelek alablrsn o yumusak olanlardan battanıyr olarak sayıyı artır derım pazenler ozelıkkle gunluk kullanılıyormus bırde nohut battanye guzel olyr. Geniş kaşmir gibi battaniyelerden al sımdı kumasını tarıf edemedım ben bıde astronot aldım yenıdogan mont olmaz gyemezdedıler ıcı elyaf olandan onu alablrsn. suan karnım cokac aklıma gelenler bnlar :KK70:

Merhaba hanımlar, 1 hafta sonra 32.haftayı doldurmuş olacağız inşAllah. Doktorum bana çalışabilirsin bir engelin yok dedi ancak ben 32.haftada izne ayrılmak istiyorum. Bu kendi isteğimle olabilecek bir şey değil mi? Doktorum çalışabilirsin dese de çalışamaz raporu alabilirim? Fiziksel ve psikolojik olarak iş yerinde yoruluyorum, sabahları kalkamıyorum, gün boyu sandalye tepesinde oturamıyorum, ortam gürültülü sıcak vs derken en azından doğuma kadar az dinlenmek istiyorum. Doğumdan sonra zaten koştur koştur olacak..

yenıdogan bı hastanede gıydırmek için annem 2 tane takım almıs .. genellıkle susulu puslu foto cekımı için kullanılıyor annem almasaydı ben almayı dusunmuyordum gerek yok dıye dusunuyorum hemencecık buyuyorlar kılolarıda genellıkle 3 ten asagı pek olmuyor yanı benım aldıklarım da 0-3 3-6 ay lık

Merhaba hanımlar, 1 hafta sonra 32.haftayı doldurmuş olacağız inşAllah. Doktorum bana çalışabilirsin bir engelin yok dedi ancak ben 32.haftada izne ayrılmak istiyorum. Bu kendi isteğimle olabilecek bir şey değil mi? Doktorum çalışabilirsin dese de çalışamaz raporu alabilirim? Fiziksel ve psikolojik olarak iş yerinde yoruluyorum, sabahları kalkamıyorum, gün boyu sandalye tepesinde oturamıyorum, ortam gürültülü sıcak vs derken en azından doğuma kadar az dinlenmek istiyorum. Doğumdan sonra zaten koştur koştur olacak..
Sen kendimi iyi hissetmiyorum deyince raporu verir heralde

aklıma gelenlerı etıketledım sadece mumkunse herkes cevap verebılır :KK70: komsumda yenı dogum yaotı penye battanıyler cok gıdıyor mutlaka al dedı benım bı setın ıcınde olanlar var extra almadım hıc ama ondan almam gererkıyor gıbı duruyor gercekten zıbınlar yetermı sence cok kaka yapıyolar cıkıyor fln degıstırmek gerekıyor dıyolar
evet kesınlıkle kundak ortuler cok ıhtıya c hele sarılık olup hastanede yatılcaksa.. erkek bebekler çok işerlermiş altı acıkken bıde bezden tasma olayıda oluyor az yapsalar bıle

evet kesınlıkle kundak ortuler cok ıhtıya c hele sarılık olup hastanede yatılcaksa.. erkek bebekler çok işerlermiş altı acıkken bıde bezden tasma olayıda oluyor az yapsalar bıle
:KK70::KK70:ne aklima geldi gercekten altini acinca işiyorlar erkekler oglumun altini acmistim iseyecegini anladim akikli kafa kapasana biseyle o refleksle yan tarafa döndüm kulagimin icini hedef almisti:KK70::KK70:

Back
X