• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
doyurduk teyzesı:)) bebegım de bırazdan doyar hralde :KK48: benım de nohut battanıye eksık kız ctesı alıcam onu da. banyo havlusu aldın mı ya da bornoz setı. ben ılk bornoz setı aldım.bdha ugrasmayayım dıye bi site önerebılırım almadysan:)
onları da annemle alıcaz hep ondan almadım :D sen öner yinede ben bi bakayım :D

Demedi canim, ben onceki kontrolumde der diye bekliyordum ama o zamn baska dr a gitmistim yemegini guzel ye dedi hatta sanirim bebek dogum kanalina girmisti erken dogum olursa diye demisti, dun gittgimde de simdilik risk yok hersey yolunda dedi ama kilosu icin birsey demedi
bi tuhaflar ya bana sureklı ekmegı sekerı kes dıyo :/

onları da annemle alıcaz hep ondan almadım :KK70: sen öner yinede ben bi bakayım :KK70:
inst.da bilgebebek canım bızım de anneannesi aldı bornoz seti ile mevlüd elbısesnı:) elbısenın arkasında da kurdelası var kocaman

Eklentiler

• CYMERA_20180906_131451.webp
    CYMERA_20180906_131451.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 82
  • 20180803_150714.webp
    20180803_150714.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20181115-115742.webp
    Screenshot_20181115-115742.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 78
Anneannem anneme söylermiş hamileyken, annem de bana söylemişti :) dayanamayıp kaşırsan parmak uçlarınla değil avuç içiyle ovarak kaşı demişti. Böyle yapınca daha az çatlarmış o yüzden hiç haşır huşur kaşımıyorum :KK48:
ben de kaşıyamıyorum oyle normal sekılde. aksamları bırden baslıo eşime hafıf okşasana dıyorum o bıle ıyı gelıyor yaa naz yapıyorum bıyandan da hahah:)

suyum gelince hastaneye koştuk zaten, oraya gider gitmez koyduk. Doğumum çok zordu malesef canım, ama ben yine de inancımı yitirmedim yine koyacam otu suya :) diyorum ki belki de 13 saat deil 20 saat çekecektim, beterin beteri var sonuçta
doğru canım haklısın busefer daha da iie yarar ınsallah o açıdan hıc bakmamıstm gercekten

Ben tarak almadim hala cok garip geliyor elim gitmiyor bi turlu el kadar bebek zaten saci olmuyor bile cogunun niye tarak aliyoruz ki :KK48:
Bebeklerin yeni dogdugunda unuttum ismini simdi de boyle yapışık kepek gibi birsey oluyor o da birkac kafta kalabiliyor sen bebege uygun firca alip banyosundan sonra tararsan cabuk geciyor alma sebebi bu bana gore

kızlar su lısteye bı bakarmısınız? sabah evde ne var ne yok döktüm yazdım , yenıdoğan nerdeyse hıc kıyafet yok hep 1-3 0-3 var coğu şey, yenıdogan bı tane 5 lı takım sadece var. Annem de bı kac parca sey alacak aralık gıbı bı onlu bı 5 lı yenıdogan alsak yenıdogan ıcın yeterlı olurmu kı o kadar , eksık gordugunuz neler var su olmalı olur dedıgınız daha al mutlaka tecrubelı anneler A aurora_z @anneveoglusu @Zinmem sevgisizOlmaz sevgisizOlmaz tecrubesızler de olur :KK70: @Kartanesii8892 @Sevimlipanduf Archpa Archpa
Canım 0 3 ay çok almışsın 2 ay sonra kızım 3 6 ay giymişti hele tulumlar 3 6 ay alınmalı ki ayaklı olduğu için çektiriyor

Benimde kucucuk karnim :))) bende 19unda alicam calisabilir raporunu bakalim ❤
Bazen kotu oluyo.metroyla gidip geliyorum.kimse yer vermiyor.hele mont giyince. Bende hic soleyemem oturayim diye...onumu aciyorum fark etsinler diye :))

Ya valla az kaldi ama.cok is var gibi gorunuyo. Gozumde buyuyo..evide temizlicem.(annemler filan) bir iki tadilat var..utuye dun basladim 3 aksam o surer herhalde. Az az esimle yapiyoruz.

Bebeklerin yeni dogdugunda unuttum ismini simdi de boyle yapışık kepek gibi birsey oluyor o da birkac kafta kalabiliyor sen bebege uygun firca alip banyosundan sonra tararsan cabuk geciyor alma sebebi bu bana gore
ay ben tarak yazmamısım listeme hiç burda konusmasanız aklıma gelmıcek bı ara aklımdaydı cok önce ama sagolcanım sayende hatırladım alaym hemencık bi set ama.nasıl almak lazım. teşekkürler buarada azoncekı yorumın ıcın❤

inst.da bilgebebek canım bızım de anneannesi aldı bornoz seti ile mevlüd elbısesnı:) elbısenın arkasında da kurdelası var kocaman
cok cıcıler ya masallah önde kurdela cıcek vs olmaması cok ıyı olmus cunku buyuk gelıyorlar ve ıster ıstemez yukarı dogru sıyrılıyo ve bebısın suratını cızebılıyo dıkkat et alyakusumun çizilmişti hep

Canım 0 3 ay çok almışsın 2 ay sonra kızım 3 6 ay giymişti hele tulumlar 3 6 ay alınmalı ki ayaklı olduğu için çektiriyor
lıstedekıerın cogunu ben almadım :D yegenımden gelenler cogu :D tulumlardan bırı ayaksız benım aldıgım bırıde ayaklı kalanlar yegenımden ozellıkle patıklı almamaya dıkakt ettım :D benım yegenımde de aynısı oldu cok cabuk 3 6 lara gectı , 2 ay 2bucuk ay ıdare etsın yeter zaten kafamdakı durumda bu havalar hafıf degısıp yenı sezonlar cıktıgında 3 6 ları alırım dedım :D şimdi alsam o zamnlar iç geçirip bakıcam kesın çunku :D

kızlar su lısteye bı bakarmısınız? sabah evde ne var ne yok döktüm yazdım , yenıdoğan nerdeyse hıc kıyafet yok hep 1-3 0-3 var coğu şey, yenıdogan bı tane 5 lı takım sadece var. Annem de bı kac parca sey alacak aralık gıbı bı onlu bı 5 lı yenıdogan alsak yenıdogan ıcın yeterlı olurmu kı o kadar , eksık gordugunuz neler var su olmalı olur dedıgınız daha al mutlaka tecrubelı anneler A aurora_z @anneveoglusu @Zinmem sevgisizOlmaz sevgisizOlmaz tecrubesızler de olur :KK70: @Kartanesii8892 @Sevimlipanduf Archpa Archpa
Günde 2-3 tane kirletecekmiş gibi düşün canım. Eldiven eksikmiş gibi geldi bana. Çok kirleniyormuş ve çok lazım oluyormuş. E bebekte paketliden aldık biz sende bi bak bence

ay ben tarak yazmamısım listeme hiç burda konusmasanız aklıma gelmıcek bı ara aklımdaydı cok önce ama sagolcanım sayende hatırladım alaym hemencık bi set ama.nasıl almak lazım. teşekkürler buarada azoncekı yorumın ıcın❤
Rica ederim bende almadim daha işin acikcasi ama zaten yeni dogan veya konak icin bebek taragi yazar ustunde veya mağazadan alacaksan soradabilirsin yumusak firca tarzi olmali kafasi yumusak oldugu icin bebegin

Günde 2-3 tane kirletecekmiş gibi düşün canım. Eldiven eksikmiş gibi geldi bana. Çok kirleniyormuş ve çok lazım oluyormuş. E bebekte paketliden aldık biz sende bi bak bence
Eldiven ben 1 hafta taktim takmadim hic tutmadı oglum ama hic gerek yok benden demesi disari falan cikarken belki ama evde hic gerek yok kavramalari daha cabuk pluyo

Back
X