2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz 30 dereceydi icerisi babmlar kizdi uzmanin biri sicaklik bakterileri cogaltir vs demis suan 27 derece petek yaninda cocuk birtane corap iki ayakli tayt giydiriyorum yetmezmi ki bu karnida sarili bugun patik giydirdim
Neee 30 -27 derece mi :KK57::KK57::KK57:
Canim ben sana diyim erkek bebekler sicagi pek sevmez benim gösterge 24 gosteriyor o zaman bile kizim alev gibi oluyor daha cok darlaniyor hemen odayi havalandiriyorum serinletiyorum biraz daha iyi uyuyor huzursuzlugu bundan olabilir

Dogum sonrasi bir bakim yapma firsati bulabildiniz mi? Sac kesimi, cilt bakimi, manikur pedikure ihtiyacim var :KK12: kilolar ne durumda? Ben 86 ile dogum yaptim, suan 77 yim. Ilk hedefim 5 kilo, daha sonra 65 olmak istiyorum. Gereksiz seyler yememeye dikkat ediyorum, tatliyi kisitlamak sart. Sizler napiyosunuz?

Dogum sonrasi bir bakim yapma firsati bulabildiniz mi? Sac kesimi, cilt bakimi, manikur pedikure ihtiyacim var :KK12: kilolar ne durumda? Ben 86 ile dogum yaptim, suan 77 yim. Ilk hedefim 5 kilo, daha sonra 65 olmak istiyorum. Gereksiz seyler yememeye dikkat ediyorum, tatliyi kisitlamak sart. Sizler napiyosunuz?
Ben sadece kaşlarımı aldırdım kilom gitti zaten canım en kısasürede bi manikür pedikür iyi gelecek bana. Sende neler var :))

Ben de henüz fırsat bulamadım çok istiyorum ama ilk boş zamanımda uyumanın hayalini kuruyorum sadece :)) 63le hamile kalmıştım. Son kilom 82ydi. Şu an 70 kiloyum hedefim 60a düşmek. Dikişlerim erisin evde kendim pilatese başlıycam :emir_bebek:

Pamuk Panda Pamuk Panda bence tek göğüsle devam et bosaltsin kendi birakiyolar bazen tekrar araniyorlar emmek icin oyle yaparsa diger göğüsü teklif et bebegine

Canım teşekkür ediyorum bugün gündüz tek memeye başladık daha huzurlu böyle

Merhaba güzel anneler. Bende aylardır konunuzu okuyorum. İlk bebeğim ve buradan çok şey öğrendim. 14 ocak ta güzel kızımı kucağıma alarak annelik duygusunu bende tattım . 39+1de sezaryenle 3820 gr 54cm doğdu.. ufak bir sarılık atlattık onun dışında sağlığımız yerinde şükür. Ancak kızım beni emmiyor. Sanırım biberona alıştı. Uyanmak üzereyken 5 10 dkka emiyor onuda silikon uçla alıyor. Uyandığı an çıkarıyor. Veee avazı çıktığı kadar bağırıyor. Sağıp veriyorum. Arada mama takviyeside yapıyorum çünkü sütüm yetmiyor. Emmeye nasıl alıştırabilirim önerilerinize ihtiyacım var..

Hayırlı uğurlu olsun canım

Bizimde sarılığımız vardı. Çok yüksek değildi ama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Şekerli su yerine bir tane hurmayı bir çay bardağı suda bekletip günde 1-2 kaşık verdik. Faydası oldu mu bilmiyorum ama bizim sarılığımız geçti şükür.

Canım hurmalı Sudan sonra normal su verdin mi acaba

Canım benimki de gündüzleri 5-6 dakika emiyor sonra uyuyor. 1 saat sonra uyanıyor 5-6 dk daha emiyor. Gündüzleri uzun uzun emmiyor. Aslında süt boşalana kadar emzirmek gerekiyor. Yağlı kısmı sonunda oluyormuş sütün. Ama emerken uyuyor uyandıramıyorum. Tek memeyi emmesi de iyi boşver. En azından yağlı kısmını da emiyordur.

Çok zormuş bu işler canım ya, bizimkinde emerken uyuyor maalesef

Her gün ısırgan öğlen gece rezene mutlaka içiyorum hoşaf 2 3 günde bir yapıp içiyorum kahvaltılarda vs süt arttırıcı damlam var pekmez 1 yemek k yiyorum dereotu maydanoz yada bulgur , 2 gündür bide bozaya basladim artık Allah'a bıraktım ilk 1 haftası içindeyken gece bi kere mama vermiştim 2 gün önce yine vermek zorunda kaldım emdikten sonra dolması uzun zaman aliyo 2 sinide sık emdimi göğüsler dolmuyo cebellesiyo aç kaliyo dün 40 cc süt sağdım gece yine aynı şey oldi bu sefer sagdigimi sutu verdim bol bol olsada doya doya emzirsem bebeğimi

Kuru incirde ye canım oda süt yapıyor.emdikce çoğalıyormuş süt bol bol emzirmemiz lazım. Mama sonrası su veriyormuşsun acaba

Sekerli sudan zarar gelmez kuzum biz dogdugunda verdik bir kasiktan birsey olmaz eskiden mamami varmis hos olsada alacak imkanda yokmusta sekerli suyla buyutmusler hep sariligada iyi geldini bende duydum dogum yapmadan once onu yedirmem bunu yedirmem yok ayakta sallamam yok besigi sallamam cocuk dogdu hepsinide yapiyoruz arada suda veriyorum cay kasigiyla

Valla aslında doğru söylüyorsun canım eskiler nasıl kolay büyütmüş. Biz pimpiriklendikçe olmuyor hiç bişey

Ya kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum aglamak geliyor icimden uykusuzluk hat safhada cocuk durmuyor dun aksama kadar uyumadi ozellikle yikadim cocugu uyusun bende yatayim diye ama nafile uyumadi aksam oldu basini geri atiyor agliyor ayakta gezdiriyorum salliyorum yok esim gecti koltuga uyudu ben olecem hem uykusuzluk hem kolum agridi kendimi kotu hissetmemin sebebide kendime hakim olamiyorum uykusuzluktanmi bilmiyorum sinirim tepemde el kadar bebege kiziverirken buluyorum kendimi yeter artik sus diye esimde bagirma cocuga diyo uyumaya devam sonra o masum yuzune bakinca utaniyorum kendimden minicik bedeni kimbilir ne acilar agrilar cekiyorki agliyor ama kendimi kaybetmis oluyorum oysa ne hayallerle dogum yaptim 9ay elim karnimda onunla konustum ben cok kotu biriyim yavruma kiziyorum kendimden utaniyorum niye bukadar sinirli biri oldum gozum donuyor oturdum sofradan doyarak kalkamiyorum aksama kadar bir lokma yemedigim oluyor bazen cok guzel uyuyor tam ben birsey yapacak oldummu cocuk ayakta :0-( :kızgın:
Sizdede boyle olan varmi benmi cok kotuyum napmam lazim bu vicdan oldurecek beni

Canım sıkma canını bizde aynılarını olmasa da benzer sıkıntılar yaşıyoruz süreç zor sabır istiyor

Merhaba guzel Anneler

Sukurler olsun yavrumu saat 11:30 gibi kucagima aldim. Cok guzel bi dogumum oldu. Saat 10 gibi suyumu patlattilar kendi sancimi bekledik gelmeseydi suni sanci verilcekti ama sukurler olsun gerek duyulmadi. 11 dogru sancilarm basladi ve 11:30 da kizimi aldim kucagima. zaten 5 cm acilmam vardi o yuzden cabucak gelisti

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın olsun

İlk çocukta öyle oluyor canım. Gece uykunun bolunmesine alışmak bile zaman istiyor. İkinci de uykusuzluga bağışıklık kazanildigi için daha kolay geçiyor günler.

Uyanamadığım için lanet ediyorum kendime canım bir an önce alışmak istiyorum

Ben sadece kaşlarımı aldırdım kilom gitti zaten canım en kısasürede bi manikür pedikür iyi gelecek bana. Sende neler var :))

Kac kilo aldin ya hemen gitmis kiskandim:( ben kiloyu seviyorum aslinda, gogus kalca dolgun oluyor, hatlar belirgin oluyor ama gobek sevmiyorum, benim daha siskinligim var. Yakin zamanda bakim yapip esimle romantik bir aksam gecirmek istiyorum:) biz iyi hissedelim mutlu olalim ki cocuklarada yansisin dimi:))

Bu cumartesi saçımı boyatmaya gittim çok iyi geldi kilo olarak 12 kg verdim vermem gereken 10 kg daha var bu aralar dikkat edemiyorum süt verme stresi var ya azalır kesilirse diye bahar gelsin yürüyüşler yapacağım oğlumla o zaman daha iyi olacak

Ben de henüz fırsat bulamadım çok istiyorum ama ilk boş zamanımda uyumanın hayalini kuruyorum sadece :)) 63le hamile kalmıştım. Son kilom 82ydi. Şu an 70 kiloyum hedefim 60a düşmek. Dikişlerim erisin evde kendim pilatese başlıycam :emir_bebek:

Salmayalim kendimizi ya basla mutlaka kuzum bi yarim saatte olsa ayirabilsen kendine cok fark ediyor, 5 dk dus hafif makyaj falan. Hem kendimiz iyi hissederiz hemde erkekler gorsellikten cok daha fazla uyariliyorlar eslerimizede jest olur gorsel ziyafet:))

Kizlar cogu zaman okuyorum takipteyim sizi..kizim cok uslu degil. Cok akside degil. :) Bazen gaz sancisi bizdede oluyor.bazen uzunca uyuyor..geceden geceye degisiyor durumu.
Zayif bi bebek degil.sarilik sikintimizda yok o nedenle saatli emzirmiyorum.
Yedigime ictigimede dikkat etmiyorum. Sütüm cok hamileliktede su andada cok su iciyorum.cok olmasini ona bagliyorum.
Bizde durumlar boyle :kahve:

Masallah sana ve kızına canım

Bu cumartesi saçımı boyatmaya gittim çok iyi geldi kilo olarak 12 kg verdim vermem gereken 10 kg daha var bu aralar dikkat edemiyorum süt verme stresi var ya azalır kesilirse diye bahar gelsin yürüyüşler yapacağım oğlumla o zaman daha iyi olacak

Yemekten kisilmaz zaten kuzum ama fuzuli karbonhidrat hep bize fazla kilo olarak Geri donuyor o yuzden en azindan sekeri mumkun oldgunca az tuketmek yardimci olur. Biraz daha sert sporlar lazim sikilasmak icin yuruyus kesmez :)) squat g
Hareketini cok begeniyorum tek bir hareketle ayni anda bir suru kasimizi calistiriyoruz. Yuruyus+squatla desteklersen kisa surede verirsin kilolarini

Bende 86 ile doğuma gittim geldiğimde 76ydım hala 76 sıkıldım azalmıyor ama 5 gün para kadar kanama oldu o kadar regl olmadan kilo vermek zor vücut tutuyor kiloları

Bende 86 ile doğuma gittim geldiğimde 76ydım hala 76 sıkıldım azalmıyor ama 5 gün para kadar kanama oldu o kadar regl olmadan kilo vermek zor vücut tutuyor kiloları

Cok az kanaman olmus :| benim dogum yapali 20 gun oldu, hala azda olsa kanama var. Kilolarimiz ayni, benim boyum 168, daha uzun olsam yine tasirdim ama bu boya gitmiyor:) gobegi nasil eriticez asil sikinti o, korse kullaniyormusun

Cok az kanaman olmus :| benim dogum yapali 20 gun oldu, hala azda olsa kanama var. Kilolarimiz ayni, benim boyum 168, daha uzun olsam yine tasirdim ama bu boya gitmiyor:) gobegi nasil eriticez asil sikinti o, korse kullaniyormusun
İlkinde kullanmamıştım ama doğumdan sonra karnıma bastırıp kum torbası koymuşlardı göbeğim sıfırdı eve geldiğimde bu sefer bastırnadılar göbekliyim takmaya çalışıyorum iki çocuktan vakit bulduğumda

İlkinde kullanmamıştım ama doğumdan sonra karnıma bastırıp kum torbası koymuşlardı göbeğim sıfırdı eve geldiğimde bu sefer bastırnadılar göbekliyim takmaya çalışıyorum iki çocuktan vakit bulduğumda

Eve geldiginde 0 olacak gobek bende ilkindede yoktu daha cok 5 aylik hamilelere benziyordum Sen bayagi iyi kurtulmussun:) darisi simdiki gobisinde basina

Back
X