2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebeğimin burnu tıkandı ne yapmam lazım ya o burun temizleme şeyi aldım e bebekten fayda etmiyor

Sızıntı şeklinde ağzının kenarından her beslenme sonrası çıkarıyor. Dr reflü dedi. Bazen de tamamen çıkarıyor. Ar mama kusmayı engelliyormuş 2 öğün bütün güne etki eder dedi.
Alırsam haber veririm. Ar mama inek sütü bazlı. Biz şu an keçi sütü bazlı hir mama kullanıyoruz. Geçiş için biraz tedirginim.
gecmiş olsun bize kesin reflü demedi takip edip bakıcaz konrolde sorayım bu mamayı umarım alerji degildir

Eve geldiginde 0 olacak gobek bende ilkindede yoktu daha cok 5 aylik hamilelere benziyordum Sen bayagi iyi kurtulmussun:) darisi simdiki gobisinde basina
O zaman kilo da çok çabuk vermiştim ama kanama olmuştu 2 aylıkken 20 kilo eksiydim ben bu sefer zor zayıflarım

Kızlar dua edin bebeğime doktor bugün bi ihtimal yarın veririz dedi .düşmüş olsun enfeksiyonu dayanamıyorum artık hiç sesini bile duymadım göğüslerim taş gibi oldu sağmaya başlayınca çok az geliyor el pompası var bende şu an sıcak havlu uyguluyoruz daha ne yapabilirim

Dogum sonrasi bir bakim yapma firsati bulabildiniz mi? Sac kesimi, cilt bakimi, manikur pedikure ihtiyacim var :KK12: kilolar ne durumda? Ben 86 ile dogum yaptim, suan 77 yim. Ilk hedefim 5 kilo, daha sonra 65 olmak istiyorum. Gereksiz seyler yememeye dikkat ediyorum, tatliyi kisitlamak sart. Sizler napiyosunuz?
Ufak capli bakim icin kuafore.gitmek istiyorum ama birakamiyorumda henuz 10 gunluguz biz :)
Kilo ise..12.kg almistim. 5 kilom kaldi su an..daha gidermi acaba..

Ben de henüz fırsat bulamadım çok istiyorum ama ilk boş zamanımda uyumanın hayalini kuruyorum sadece :)) 63le hamile kalmıştım. Son kilom 82ydi. Şu an 70 kiloyum hedefim 60a düşmek. Dikişlerim erisin evde kendim pilatese başlıycam :emir_bebek:
Bende evde mekik cekicem ama ne zaman baslasak daha 10 gun oldu..dogumdan 1 ay sonra yapabilirmiyiz ki.

Salmayalim kendimizi ya basla mutlaka kuzum bi yarim saatte olsa ayirabilsen kendine cok fark ediyor, 5 dk dus hafif makyaj falan. Hem kendimiz iyi hissederiz hemde erkekler gorsellikten cok daha fazla uyariliyorlar eslerimizede jest olur gorsel ziyafet:))
Aynen doğru söylüyorsun üşenmemek lazım saldın mı toparlayamıyorsun sonra uzun süre.. bide insanın kendine de çok iyi geliyor:KK59:

Bende evde mekik cekicem ama ne zaman baslasak daha 10 gun oldu..dogumdan 1 ay sonra yapabilirmiyiz ki.
Normal doğumda 2 hafta sezaryende 1 ay diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam egzersiz için.. bende de 10 gün oldu ama dikişlerim hala acıyor otururken kalkarken erimediler daha o yüzden çekiniyorum başlamaya ama yavaştan da başlamak lazım çok hamlamışım hamilelikte

Kizlar bebeklerinjz gece uyurken ustune ne ortuyorsunz, bizn pamuk yorgan var ama ben henuz ortmuyorum, once normal battaniye sonra da kalin battaniyeye sariyorum ama kafam karjsik

Kac kilo aldin ya hemen gitmis kiskandim:KK43: ben kiloyu seviyorum aslinda, gogus kalca dolgun oluyor, hatlar belirgin oluyor ama gobek sevmiyorum, benim daha siskinligim var. Yakin zamanda bakim yapip esimle romantik bir aksam gecirmek istiyorum:) biz iyi hissedelim mutlu olalim ki cocuklarada yansisin dimi:))

Canım 7 kilo aldım toplamda 7,5 kilo vermişim.doğum sonrası eve geldiğimde 2 kilo fazlam vardı yani oda gitmiş, bende göbek sevmiyorum hafif var Doğumdan kalan oda sıkılaştıkça gider inşallah. Aynen biz mutlu olursak çocuklarada yansıyor. Bende eşimle başbaşayız bi yemeğe hayır demem valla

Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım ben de :) doğumum çok güzel geçti elhamdülillah. Oğluşum resmen Ocak bebeği olmamak için direnmis. Bu gece tam 2de geldi paşam. Bu grupta benden başka kimse kalmadı ama diğer bekleyen bütün hamislere de hayırlısıyla nasip etsin rabbim ❣️

sen yediklerine dikkat ediyor musum 4. aua kadar oluyor malesef
Birsey yiyemiyorumki arkadaslari okuyorum şok evde yemek pişmez oldu makarna melemen vs zar zor yapiyoruz. Oda aksamlari kahvalti bile yapamadigim oluyor ben bi is yapacak oldummu cocuk
Felfecir kac saatir besikte salladim ayakta salliyorum uyumuyor artik bayilacak uykusuzluktan

Back
X