- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah minigine canımBugun ebe ziyaretimiz vardi, 4700 olmus kizim![]()
Benimkide alana kadar sinirleniyor.sabirsiz.Malesef meme dusmani bizimki bi goreen emerken halini pis bisey vermisim gibi bi asa bi yukari cekistiriyor kaşlarinida çatiyorsinir oluyor el kadar bebek sinirlenmeyi nerden biliyorsa
gelmiyor cok diye kiziyor memeyi kopartacak
![]()
ayy cok sevindim canim hadi gozunaydin allah anali babali buyutsunKızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım ben de :) doğumum çok güzel geçti elhamdülillah. Oğluşum resmen Ocak bebeği olmamak için direnmis. Bu gece tam 2de geldi paşam. Bu grupta benden başka kimse kalmadı ama diğer bekleyen bütün hamislere de hayırlısıyla nasip etsin rabbim![]()
Masallah canim.boyle devam eder insallah.Kizimla ilgilenmekten giremedim biturlu :) herkesin guzel dilekleri icin cooook tsk ederim
Sutum suan pek gelmiyor, mama veriyorum cogunlukla 50 ml kadar rahat iciyor. 3-4 saatte bir uyaniyor sadece ve sutunu icip uyuyor :) Masallahimiz var cok uysal
bir bebek![]()
Bende cikmayinca birakiyorum vallacanım bu gazdan olablir. emerken kızıyorsa gelmedıgınden degıl gazdanmıs bızım de bıkac gndur boyle sorunlarımız oluyor. süte bakıyorum var ama alya hanım emerken kızyordı sesler cıkarıyordu dr la lonustuk gaz sıkıstırıyomus ve agızdan cıkardıkca alırken daha da hava yutuyor bız gaz damlasını duzenlı vermedık yanlıs anlamısız gazı olunca sanıyorduk meger bagırsak duzenleme imiş amaç .hergun duzenlı kullanıyoruz artık. ve asla gazını cıkarmadan bırakmamak lazımmıs her emmeden sonra.. yoksa o gazlar bırıkıyormuş. mesela on onbes dk ugrasıp gazı yok dıye bırakıyordum sımdı bazen yarım saat ugrasıyorum cıkıyor gazı. bırıkmemelıymıs
Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım ben de :) doğumum çok güzel geçti elhamdülillah. Oğluşum resmen Ocak bebeği olmamak için direnmis. Bu gece tam 2de geldi paşam. Bu grupta benden başka kimse kalmadı ama diğer bekleyen bütün hamislere de hayırlısıyla nasip etsin rabbim![]()
Herkeslere günaydın :)
Spinal sezeryan olanlar kaç günde iyileşti dikiş yeriniz yerimden kalkmak çok zor geliyor daha 3.gün ama şükür baş ağrısı yaşamıyorum bol yürümek lazım ama kalkmak çok zorluyor annem olmasa işim çok zor
Ben ertesi gün rahat bir şekilde normale döndüm canım. Çok yürüdüm ben faydasınıda gördüm
Teşekkürler cnm. Hayır vermedim sadece hurmalı su verdim.
Bende deneyeceğim canım hatta bugün gözümü karartıp şifa olsun diye 2 kaşık zemzem suyu verdim
Valla sadece süte üzüldüm okadar uğraşmama birde hali yer önemli değil deAfiyet olsun haliya
simdi giden sutemi uzuleceksin haliyaMı yoksa emegineMi yada haliyi silmek icin ugrasmanami)
Ben 21 ocakta yaptim dogum sezeryanla.. dun bugun lekelenme gibi geliyor..bitiyor sanirim.Kizlar ben sezeryanla dogum yapali 34 gun oldu hala kanamam var cok degil ama hergun az da olsa geliyor, ilk haftalarda vok daha fazla geliyordu hatta cok kez kocaman parcalar dustu sizde durum nedr hala devam mi? Biktim ben ped kullanmaktan
Ben yaklasik 20 kilo aldigim icin cok sasiriyorum Boyle az kilo alanlara :) cok az kilo almissin bravo, su icsek yariyor derler ya benim 2 hamileligimde oyle gecti:))
Bende aynısını yazacaktım nasıl bu kadar az kilo alınır ben nasıl beceriyorum 25 kilo almayı
Bende anlamiyorum zaten bebek ortalama 3.5 kilo, plesanta, su derken en az bir 10 kilo oluyor hic vucutta kilo toplanmasa bile. Sans iste bizim vucutlar kitlik cikacakmis gibi yesek depoluyor. Benim catlagimda cok oldu bu kadar kilo alip vermeye sendede oldu mu? Kilo veririm cok dert etmiyorum ama bu catlaklar beni cok uzuyor![]()
Emzirme yastigi kullaniyormusun o yastik cok iyi geliyor emzirince sirtin falan agrimiyor. Ben kullanmadigim zamanlarda farkini bayagi farkediyorum. Profilindeki sac Rengin cok guzel, yuzunden cok guzel ♡ yakisiyomus bu renk sana, belki yaza dogru bende Boyle bir sey yaparim
Kizlar ben sezeryanla dogum yapali 34 gun oldu hala kanamam var cok degil ama hergun az da olsa geliyor, ilk haftalarda vok daha fazla geliyordu hatta cok kez kocaman parcalar dustu sizde durum nedr hala devam mi? Biktim ben ped kullanmaktan
Hayırlı uğurlu olsun canım
Yani oda olabilir ama hatta sevinmek isterdim gazdan almiyor zamanka akscak diye ama dogdugundan beri ayni hazira alismiscnm biberonu nasilda kavriyor hic sesi solugu cikmiyor ama memeye geldikmi kavgalar ediyoruzcanım bu gazdan olablir. emerken kızıyorsa gelmedıgınden degıl gazdanmıs bızım de bıkac gndur boyle sorunlarımız oluyor. süte bakıyorum var ama alya hanım emerken kızyordı sesler cıkarıyordu dr la lonustuk gaz sıkıstırıyomus ve agızdan cıkardıkca alırken daha da hava yutuyor bız gaz damlasını duzenlı vermedık yanlıs anlamısız gazı olunca sanıyorduk meger bagırsak duzenleme imiş amaç .hergun duzenlı kullanıyoruz artık. ve asla gazını cıkarmadan bırakmamak lazımmıs her emmeden sonra.. yoksa o gazlar bırıkıyormuş. mesela on onbes dk ugrasıp gazı yok dıye bırakıyordum sımdı bazen yarım saat ugrasıyorum cıkıyor gazı. bırıkmemelıymıs
Seninki acliktan kavrayamadigi icin sinirli bizimki tutsada sinirli sipa aza tahammulu yok yorulmucak hazira konacakBenimkide alana kadar sinirleniyor.sabirsiz..ama sonra emiyor cok sukur.
Cnm benim ilk dort gun geldi hic parcada yoktu hatta 10. Gun temizlendim birhafta sonrs tekrar geldi ama leke halinde sariyla pembe aras bi renk pecete isimi goruyor pet kullanmiyorum. Dogumdan sonra 10 pet kullandim bir paket yaniKizlar ben sezeryanla dogum yapali 34 gun oldu hala kanamam var cok degil ama hergun az da olsa geliyor, ilk haftalarda vok daha fazla geliyordu hatta cok kez kocaman parcalar dustu sizde durum nedr hala devam mi? Biktim ben ped kullanmaktan
Canm ben dogumdan sonra 2 paket depend hasta bezi bitrdim, sonrasinda da 3 paket ped bitrdim bu 4. Paket simdi asiri gelmiyor lekelenme gibi ama ben yine ped kullaniyorumCnm benim ilk dort gun geldi hic parcada yoktu hatta 10. Gun temizlendim birhafta sonrs tekrar geldi ama leke halinde sariyla pembe aras bi renk pecete isimi goruyor pet kullanmiyorum. Dogumdan sonra 10 pet kullandim bir paket yani
Kuzum makinada problem olabilirmi hangi marka makinan bende suan mesela lansinoh var yukaridaki beyaz yeri onde oldumu veya yuvarlak lastigi tam oturmadimi cekim gucu gidiyor cekmiyor getirmiyor birde yarin birlitre suyun icine pekmez koy onu iç biraz cok koy pekmezini iki uc miden nekadar alacaksada su iç birde oyle denesene birseyler yemek yerine sivi tuketimini arttir cok uzuldum gercekten gelmemesine ictikten sonra banada haber verirmisin
Canlar gun icinde yaptiklarim sunlar:Galaktaco diye bi damla var eczaneden onu alsan beni bi nebzede olsa toparlamıştı ilk günlerde
Ben hem normal doğum sancısı çektim en son sezeryan oldum onun etkisi de var çatı muayeneleri beni mahvetti zaten ama iyiyim şükür ayağa kalkmakta zorlanıyorum ama geçecek inşallah
Gözün aydın canım güle güle büyütEvet cnim,dün 2.5 da doğuma girdim.biraz zorlu bi doğum oldu ama hamd olsun ki şuan ikimizde iyiyiz.su tum hiç yok mama veriyorum.şükürler olsun bu gunumuze❤