2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canm ben dogumdan sonra 2 paket depend hasta bezi bitrdim, sonrasinda da 3 paket ped bitrdim bu 4. Paket simdi asiri gelmiyor lekelenme gibi ama ben yine ped kullaniyorum
Baya kullanmisin canim az geliyorsa gunluk pet kullan olmadi iki gunluk pet koyarsin insani pet cok rahatsiz ediyor gercekten ben cok gelir diye baya pet almistim hamilelikte ama bir paket kullandim onunda cogu temiz halde attim az geldi benden adet kanamasi gibi gosgerci benim adette ki kanda az gelirdi ama saglikocagindaki ebe parca kan pıhtisi gelirse haber et demisti benden gelmedi ama onemli birseymi bilmiyorum

Kizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
Gözün aydın canım güle güle büyüt :nazar:

Hayırlı geceler kızlar.38+4 te çarşamba akşamı saat 10 da normal doğumla kızıma kavuştum şükürler olsun.suni sancı almadım.açılmam on dakikada 2cm den 9-10 cm e çıktı ve beş dk içinde beş altı ıkınmada doğurdum.doktorlar bile şok oldu.allah herkese benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah.4 kilo doğdu kızım maşallah,ikimiz de çok iyiydik hemen emdi sütüm de geldi.ertesi gün hastaneden çıktık evimize geldik binlerce kere şükür.iki gündür evimizdeyiz.kızım o kadar güzelki öpmelere doyamıyorum.maşallah.dua eden herkese teşekkür ederim allah razı olsun.telaştan yazamadım kaç gündür.inşallah herkes iyidir.doğum yapanlara da hayırlı uğurlu olsun.
Maşallah güle güle büyüt canım :nazar:

Canım ben her zaman zayıftım sanırım o konuda şanslıyım. 9 ay boyunca normal günlük hattatıma devam ettim 3 öğün net yiyordum kısmadım yememden içmemden. Hamilelik boyunca kusma mide bulanması tarzı bişeyde yaşamadım, yani hamilelik öncesi nasıl yaşadıysam hamileliğimde öyle geçti.

Bünye meselesi sanırım canım bende bilmiyorum hatta millet kızıyordu yemiyormuşsun diye. Ben çalışıyordum belki omunda etkisi olmuştur. Cumartesi günü çalıştım Pazartesi Doğum yaptım, hiç boş durmadım. Pazar günü tatil olmasa onda da çalışırdım. Hatta bu hafta gergin 2 şer saat bebeğe annem bakıyor işe gidiyorum hem kafa dağıtıp HD’mde işlerimi yapıyorum

Canım benİm hamilelikte çatlağım olmadı şükür çok kafama takıyordum. Ama Doğum sonrası iki memede de ufak tefek çatlaklar oluştu halbuki çok sütümde yok öyle gögüsüm kocaman falanda olmadı

Canım emzirme yastığı resmini markasını paylaşırmışsın benimde sırtım çok ağrıyor nette baktım değişik modeller var sen handügisinden memnunsun

Canım benim yarın 20 gün olacak bazı günler çok bası günler az geliyor. Doktor 40 gün kadar olması normal dedi. Bende ilk 1 hafta normal ped kullandım sonra sıkıldım günlük pede döndüm bol bol değiştiyorum. Parça düşümü bende olmadı

Benimki almanyada kurulan turk pazarlarindan alinma markasiz bisey :D ama hastanede bir tane vermislerdi cok hosuna gitti, ici kum torbasi gibiydi sirtimi ve bebegi cok guzel destekliyordu. Benimkinin ici pamuktan

Günaydın hanımlar, pek yazamadım 5-6 gündür annemlerde kalıyorum kalabalık oluyor burası da bebek görmeye gelenler falan, 40 mız çıktı ben biraz daha rahatladım sanırım ya da alıştım da diyebiliriz, bebeğimin düzenini de bi nebze öğrendim ona ayak uyduruyorum artık, çok şükür gece uykularımız iyi 2 haftadır bozulmadı, gündüzleri mızır mızır uyku sureleri kısa ve o boncuk boncuk bakma tabirimiz var ya onu da yaşıyoruz artık kızımla bakışıp duruyoruz :)hatta gece uykusuna dalmadan önce en az 3 saat uyanık kalıyor biraz kucakta biraz yatıyor ellerine falan bakıyor çok hoşuma gidiyor :)) kucakta olmayı çok seviyor, geceleri bende bebekle bir uyuyorum sabah ediyoruz gündüzleri de bebekle ilgileniyorum evin işi yemek vs hep bunlar aksıyor
—1,5 aylık olduk hala silikon meme ucuyla emziriyorım
—45 günlük olduk ama hala kanamam az da olsa geliyor
— gaz sancılarımız inanılmaz duzene girdi çoğu zaman kendi çıkarıyor, gece uyuduğu ve hareketsiz kaldığı için sabahları bayağı bi spor yaptırıyorum rahatlıyor

Günaydın hanımlar, pek yazamadım 5-6 gündür annemlerde kalıyorum kalabalık oluyor burası da bebek görmeye gelenler falan, 40 mız çıktı ben biraz daha rahatladım sanırım ya da alıştım da diyebiliriz, bebeğimin düzenini de bi nebze öğrendim ona ayak uyduruyorum artık, çok şükür gece uykularımız iyi 2 haftadır bozulmadı, gündüzleri mızır mızır uyku sureleri kısa ve o boncuk boncuk bakma tabirimiz var ya onu da yaşıyoruz artık kızımla bakışıp duruyoruz :)hatta gece uykusuna dalmadan önce en az 3 saat uyanık kalıyor biraz kucakta biraz yatıyor ellerine falan bakıyor çok hoşuma gidiyor :)) kucakta olmayı çok seviyor, geceleri bende bebekle bir uyuyorum sabah ediyoruz gündüzleri de bebekle ilgileniyorum evin işi yemek vs hep bunlar aksıyor
—1,5 aylık olduk hala silikon meme ucuyla emziriyorım
—45 günlük olduk ama hala kanamam az da olsa geliyor
— gaz sancılarımız inanılmaz duzene girdi çoğu zaman kendi çıkarıyor, gece uyuduğu ve hareketsiz kaldığı için sabahları bayağı bi spor yaptırıyorum rahatlıyor
Ay cok sevindim senin adina kuzum ozel olarak birsey yaptinmi yoksa zamanla kendimi duzene girdi bizimki hep sallanmak istiyor ayakta besikte farketmiyor boncuk boncuk bakmiyor daha agliyor uyandiginsa sallarsak yada gezdirirsek susuyor

Gunaaydinn ❤❤ yine bir kolik aksami gecesinden sonra yasasin gunduzler diyorum aksamlar olmasin :))
Gecmis olsun :-)
Kuzum bizimkide gazini cikartiyorum alttan ustten kakasinida yapiyor alti temiz karbi tok hala daha mizir mizir biyeri falanmi agriyorki sizinde varmi boyle problemler hic uyanikken bakmiyor surekli mizirdaniyor o uyanikken bir bardak su icirmiyor

Nasilsiniz kizlar biz bugun 15 gunluk olfuk annem 15 gundur yanimda bana bakiyordu kayinvalidemle annem gtti simdi kayinvalidem bakiyor iyiyim cok sukur dikis yerim iyice iyilesti zaman nasilda cabuk geciyor kalp atisi bekledigimiz gunleer ikili testlerimiz ayrintilarimiz paylasirken hepimiz anne oluverdik çok şukur dun gibi sanki

Nasilsiniz kizlar biz bugun 15 gunluk olfuk annem 15 gundur yanimda bana bakiyordu kayinvalidemle annem gtti simdi kayinvalidem bakiyor iyiyim cok sukur dikis yerim iyice iyilesti zaman nasilda cabuk geciyor kalp atisi bekledigimiz gunleer ikili testlerimiz ayrintilarimiz paylasirken hepimiz anne oluverdik çok şukur dun gibi sanki
Suan inanamiyorum yapilan sohbetler nasilda degisiveriyor dimi cnm yarin apayri konulardan konusacagiz zaman su gibi akiyor

Son düzenleme:
Kizlar ben sezeryanla dogum yapali 34 gun oldu hala kanamam var cok degil ama hergun az da olsa geliyor, ilk haftalarda vok daha fazla geliyordu hatta cok kez kocaman parcalar dustu sizde durum nedr hala devam mi? Biktim ben ped kullanmaktan
Bende bunu merak ediyordum. Bugün 19. Günümüz ve hala adet kanaması gibi devam ediyor. Ödem atmaya yardımcıymış ama insan sıkılıyor artık. Birde Doğumdan sonra karnınıza bastırdılar mı? O bastırmadan sonra daha az gelirmiş ama ben acısına dayanamadım.

Bende bunu merak ediyordum. Bugün 19. Günümüz ve hala adet kanaması gibi devam ediyor. Ödem atmaya yardımcıymış ama insan sıkılıyor artık. Birde Doğumdan sonra karnınıza bastırdılar mı? O bastırmadan sonra daha az gelirmiş ama ben acısına dayanamadım.
Bastirdilar evet cok acidi ama dayandim her bastirmalarindan sonra kanama artmisti ama benm hala geliyor dediginz gib bir yandan icim temizleniyor ama sikldim artik

Canlar gun icinde yaptiklarim sunlar:
Bestlak damla var onu kullaniyorum gundd 4 defa 20 damla
B12 vitaminli maya kullaniyorum solgar'in
Promalt malt icecegi
Bol su
Incir ekstresi
Ben daha bana iyi gelen bir seyi tam bulamadim. Bu sagma isi insallah sutumu artirir.
Makinem medela marka, ama benimkiler pek makineye alisik degil sanirsam. Alismasi icin bekliyorum. Pekmezli suyu da denicem canim hemen sabah insallah.
Canim helva bende cok süt yapiyor onu denedin mi hic tahin olsun un helvasi olsun farketmez dün annem un helvasi yapmis biraz yedim ondan.hemen farketti
Birde bugdayda süt yapiyor onu da dene istersen nasil sekil yiyorsan bizde keskek yapilir tavuklu veya etli bazilari yogurtlu terbiyeli corba gibide yapiyor onuda denemeni tavsiye ederim

Ay cok sevindim senin adina kuzum ozel olarak birsey yaptinmi yoksa zamanla kendimi duzene girdi bizimki hep sallanmak istiyor ayakta besikte farketmiyor boncuk boncuk bakmiyor daha agliyor uyandiginsa sallarsak yada gezdirirsek susuyor
Yok canım özel hiç bişiy yapmadım ama çok dua ettim allahım kolaylaştır zorlaştırma diye sabrımın tükendiği noktalar oldu çok ağladım bakamıyorum diye o yüzden hep dua ediyordum, bizimki de öyle kucakta gezdirmeyi çok seviyor, sabır sınırım artıyor gittikçe daha az sinirleniyorum, bi de ağlamalarını anlıyorum gaz sancısından mı ağlıyor şımarıklığından mı ağlıyor anlaşılıyor gazdan ağlıyorsa onu rahatlatacağını düşündüğüm ne varsa onu yapıyorum, şımarıklığından ağladığında yanında gidip biraz konuşup gülüşüyoruz hemen susuyor yanından kalkarsam ağlıyor anlıyor :)) bazen çizgi film müzikleri falan dinletiyorum yanında biri var sanıp müzik sesine susuyor :) bu arada hiç sallamadım ben bebeği hep kucağımda uyuyordu çünkü annemlerde ilk defa ablam ayağına koydu sallayayım dedş bebek açtı gozleri nolduğunu anlamadı alışkın olmayınca :)

Son düzenleme:
Kizlar merhaba ben tup baglatma da yaptirdim.dr yaotik sorun yok dedi ama.ben pimpirik yapiyorum :)kesin baglanmistir demi:) yine dr gidecem gakiba 2 ay yok zaten iliski buvarada gideyim demi yine

Canlar gun icinde yaptiklarim sunlar:
Bestlak damla var onu kullaniyorum gundd 4 defa 20 damla
B12 vitaminli maya kullaniyorum solgar'in
Promalt malt icecegi
Bol su
Incir ekstresi
Ben daha bana iyi gelen bir seyi tam bulamadim. Bu sagma isi insallah sutumu artirir.
Makinem medela marka, ama benimkiler pek makineye alisik degil sanirsam. Alismasi icin bekliyorum. Pekmezli suyu da denicem canim hemen sabah insallah.
Bende sabahları tahin pekmeze basladim aç karna 2 tatlı kaşığı fln yiyorum bol su üstüne burdan bi arkadaş da bunu dedi bende ne var ne yok deniyorum valla yaptığım cayın içine ıhlamur da atmaya basladim 3 4 yaprak birde nestle müsli aldım bi bayan içindeki bol lif den dolayı sit yaptığını yazmış herşeyi deniyoruz bizde anlicagin

Back
X