- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İşitme testi yaptıran var mı?
Hastaneden çıkmadan önce 14. Gün yapıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşitme testi yaptıran var mı?
Monovitte varmi cnmMerhaba arkadaşlar
Bugün aylık kontrolümüz vardı Dr amcanizla
Şükür iyiyiz Dr 1.5 -2 aylık iken kalça çıkığı için kontrole gelmemimizi, 4-6 aylık arası göz muayenesi, 2 ve 4. Aylarda devletin karşılamadığı rota virüsü asisini yaptırmanızı istedi ikinci ay verem aşısi ile aralarında 3-5 gün olsun dedi.
Gaz için relaktaz damla devam, decatabs-D vitamini önerdi bu damlada zararlı maddeler yok dedi eşim baktı öyle gerçekten
Ben dayanamadım hemşireler yapmazsak ayağa kalkınca birden kanaman olabilir dediler bende kabul ettim o acıdan iyidir diye düşündüm...Evet bence kisinin vucuduyla alakali, bana 3 kez falan bastirdilar cok acidi ama temizlensin diye birsey demedim...bakalim ne zaman bitecek
evet canım alısıyorlar vallahı oyuzden ablam gb yapmak ıstıyorum. benım ablam bu gb seylere cok dıklat ettı sabırla yaptı rahat süreç gecırdı oyüzden ben de yapaym da ıcım rhat etsın dıyorum. bazen uyumadıgında acaba ayagıma mı alsam dıyorum sonra yokyok sabır dıyorum garıp bısüreçmiş. alya hanım gece en gec 2de uyuyor gunduz 10.11de kalkıyoruz tabı emmeye uyanıyor 3kez fln. gelen gıden azaldı kuzum aniden oluyor bazen o bıraz sinirbozucu ama eşim tatılde o ıyı geldı bize. kırkımız cıkmadan gezdık ya bı ikikez kv. tarafı cagırdı uzaktan akraba da var dıye kıramadım ama dun dedım bıdaha soylersın cagıranlara 3aydan once bebk gezmesıne gıtmıcek dıye cokbozuldu usteledı falan bryere gıdınce çok stres oluyorum kızım aglarsa anneme de soyledım kımse cagırmasın dıye. birazdan alyayı yıkayacagız tuz dokmeye kalkabılır eşime dedım söyle benı germesınler dıyee. sen nasılsınn bebişlerin nasıl kardeşlik nasıl gıdıyorr❣![]()
Biz iyiyiz cok şükür alismaya çalışıyoruz kizim gazli uykusu dengesiz bir bakıyorsun uyuyor bir bakıyorsun nöbet tutturuyor abiside oyle sikinti yaratmadi simdilik kiskanclik konusunda masallahkızlar kızım genelde uyuduktan 2,2bucuk saat sonra memeye uyanırdı gece 2de yatırdım ve bıdaha 6da uyandı. genelde hep aynı saatlerde uyanıyor dıye alarm kurmadım ama 4saat çok mu sızce vıcdan yaptım kendıme. dr da büyüdükce uyanma sıklıgı azalıcak demıştı. cok da fazla emdı uyumadan gerçi. sızce abartı mı 4saat aralıksız uyuması acıksa uyanırdı ztn dıyor esım de. 40günlük olduk tam
Monovit d nin içinde sanırım paraben yok ama butil hidroksi anisol diye bir madde var,aynı tehlike ondada fazlasıyla mevcut diye paylaşım buldum netteMonovitte varmi cnm
bız de 1ayda 1.300kg almısız canım şükür kızım da tosunlasmaya basladı boyu da uzun babası 188 ona cektı sanırım 3aylık kıyaftler oluyor yaa:) masallah size de gece uykusu var sanrm anladıgım kadaryla sizde de:)Canım ben kızımı hiç saatle uyandırmıyorum, kendiliğinden acıkınca uyanıyor. Bazen 1 saat bazen 2 bazen 4 saati de bulabiliyor. Gelişimimiz gayet güzel, bebeğin doymasına bağlı oluyor sanırım. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
Ne güzel bana hastane 410 tl ek ücret çıkardıUcret almadilar aynen dogum hastanemdi kuzum
Oh maşAllah güzel kızına, bizim kıza 3 aylık olmuyor henüz :) Kaç cm doğdu canım? Gece uykumuz gaz durumuna göre değişiyor, gazı çok ise uyumuyor onun haricinde gazı yoksa çok uslu hiç ağlamaz yatırırım uyur.. Ama işte ah şu gaz yok mu mahvoluyor çocuğumbız de 1ayda 1.300kg almısız canım şükür kızım da tosunlasmaya basladı boyu da uzun babası 188 ona cektı sanırım 3aylık kıyaftler oluyor yaa:) masallah size de gece uykusu var sanrm anladıgım kadaryla sizde de:)
Anladım canım çok sağol, bize de 14.gün dediler henüz yaptıramadım. Kendi sağlık sigorta kapsamıma alınmasını bekliyorum öteki türlü çok para istiyorlar işitme testineHastaneden çıkmadan önce 14. Gün yapıldı
51cmdi canım 55olmuştu en son 2hafta once bilmiyorum bana mı oyle kıyaftler denk geldı cogu oluyor ama ılk haftalarda uzamasıhızlı olur dıyorlar 38haftalık dogmustu kızım. bızım de oyle gazlar cıkınca uyuyor onceden 11dı uyku saatı sımdı gaz gelınce 2ye aksadı ama sonrasında uyuyor her anımıza şükür ya saglıkları yerınde olsun da hep ❤Oh maşAllah güzel kızına, bizim kıza 3 aylık olmuyor henüz :) Kaç cm doğdu canım? Gece uykumuz gaz durumuna göre değişiyor, gazı çok ise uyumuyor onun haricinde gazı yoksa çok uslu hiç ağlamaz yatırırım uyur.. Ama işte ah şu gaz yok mu mahvoluyor çocuğum![]()
Oh maşAllah maşAllah baya uzamış, biz de 52 cm doğduk bir daha hiç ölçülmedi boyumuz :) Bakalım 1 aylık olunca kontrolde neler diyecek doktorumuz. 3 aylık olana kadar gaz ile mücadele edeceğiz galiba, ben dün biogaia damla aldım kuzenimin önerisiyle ona başlamayı düşünüyorum çünkü bazen çok kıvranıyor51cmdi canım 55olmuştu en son 2hafta once bilmiyorum bana mı oyle kıyaftler denk geldı cogu oluyor ama ılk haftalarda uzamasıhızlı olur dıyorlar 38haftalık dogmustu kızım. bızım de oyle gazlar cıkınca uyuyor onceden 11dı uyku saatı sımdı gaz gelınce 2ye aksadı ama sonrasında uyuyor her anımıza şükür ya saglıkları yerınde olsun da hep ❤
Çüş deseydin dogum yaptığın hastane cagirmadi mi taburcu olurken su gün gelin yaptırın diyeNe güzel bana hastane 410 tl ek ücret çıkardı![]()
kullan canım duzenlı kullan bız de gazı olunca vermıstık bırıkı kez meger o bagırsak duzenleyıcıymıs duzenlı verılmelıymıs gaz olmasa da. bız de jurse harveys dı dr.umuzu degıstırdk bu bıtınce biogaıaya gecıcez 1ay olunca bır bakmıssın kocaman olmus :)Oh maşAllah maşAllah baya uzamış, biz de 52 cm doğduk bir daha hiç ölçülmedi boyumuz :) Bakalım 1 aylık olunca kontrolde neler diyecek doktorumuz. 3 aylık olana kadar gaz ile mücadele edeceğiz galiba, ben dün biogaia damla aldım kuzenimin önerisiyle ona başlamayı düşünüyorum çünkü bazen çok kıvranıyor![]()
tamam canım dpgru dıyorsun aç olsa asla duramaz zaten oburkendısı her bebiş gb:) çok sevındım daha da baglandıkca daha rahat olur sızın ıcın şu ılk ayları atlatsak cevremdekılere soruyorum genelı 4.aydan sonra daha rahat evre olıyor dıyor anlıcak vs etraftakilerıBiz iyiyiz cok şükür alismaya çalışıyoruz kizim gazli uykusu dengesiz bir bakıyorsun uyuyor bir bakıyorsun nöbet tutturuyor abiside oyle sikinti yaratmadi simdilik kiskanclik konusunda masallah
Kizin artik guzel doyarsa kalkma saat araligi uzar kaldirma sakin uyku duzenini bozma ac kalmaz korkma uyanirsa emdirirsin
Çağırdılar sözde, sadece sarılığına ve kilosuna baktı gönderdi. İşitme testini ister burda yaptırın ister başka yerde dediler. Hayır bi de doğum ücreti olarak 8 bin tl ödedik ayıptır yaÇüş deseydin dogum yaptığın hastane cagirmadi mi taburcu olurken su gün gelin yaptırın diye
Benim dogun yaptigim hastaneden persembe taburcu oldum pazartesi cocuj dr kontrole cagrildi onun oncesinde isitme testinide yaptilar ne ondan ne dr a para vermedik
İnşallah bağırsak tembelliği yapmaz biraz da çekiniyorum kullanmayakullan canım duzenlı kullan bız de gazı olunca vermıstık bırıkı kez meger o bagırsak duzenleyıcıymıs duzenlı verılmelıymıs gaz olmasa da. bız de jurse harveys dı dr.umuzu degıstırdk bu bıtınce biogaıaya gecıcez 1ay olunca bır bakmıssın kocaman olmus :)
Benim karnima bastirmadilar yok denecek kadar az geldi kanama bence bunyeyle alakali adetkende cok az gelirdi benimBende bunu merak ediyordum. Bugün 19. Günümüz ve hala adet kanaması gibi devam ediyor. Ödem atmaya yardımcıymış ama insan sıkılıyor artık. Birde Doğumdan sonra karnınıza bastırdılar mı? O bastırmadan sonra daha az gelirmiş ama ben acısına dayanamadım.
Tam sömürücülermiş ya o kadar para al bir de ekstradan ona al bizde 1600 verdik icinde o da vardiÇağırdılar sözde, sadece sarılığına ve kilosuna baktı gönderdi. İşitme testini ister burda yaptırın ister başka yerde dediler. Hayır bi de doğum ücreti olarak 8 bin tl ödedik ayıptır ya![]()