2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de başlarda çok azdı. En son Lekelenme şeklinde olup bitti gibi olmuştu. Ama 27. Günde çok yoğun bir şekilde kanama başladı. 6 gündür sürüyor sanki adetin ilk günü gibi. Hiç azalmadi. Neden bitmisken böyle oldu bir fikri olan var mı?
40 gün içinde gelen normal sanırım canım

Kusma cok verdigimde oluyor bizim fazla icerse kusuyor mesela 60cc doyuyor 65 verim kusuyor doydugu zaman istahsiz iciyor biberonu bu arada danaetinden baska et yiyemiyorum ben bizimde oyle az geliyor isimiz zor ne yiceksek artik kahvaltida yicek birsey kalmadi :-) o baharatli o etli o sutlu geriye bir zeytin kaldi hicte sevmem
canım sen de cok verme bi süre benim de helva pekmez yemekten içim bayıldı

Ben o bantlari yanyana birlestirip yapistirdim orta yerinde yapişkan yerinede sargi bezinden koydumki kesik yere yapismasin

Ölçü olarak değişmiyor yani anladım canım

Ben hastaneden çıktığım gün aldım yara açık olarak bant yapistirmadik Dr banyo sonrası iyi kurula nemli kalmasın dedi acik kaldı bende hep dikişler

Benim de şu an açık da cesaret edemiyorum enfeksiyon vs kapar diye :olamaz:

Cnm hastanede bandajı çıkarttılar bnm 3.gün aldım duşumu estetik dikiş değil mi senin

Bugün 7.gün benim de estetik evet bantsız mı yaptın?

1. Ay aşımızda tartılmıştı 1 kilo almıştı o zamanlarda kusuyordu ama böyle sürekli ard arda kusmuyordu, şimdilerde fazla şiddetli ve bazenfışkıracak kadar kusuyor, 1 kilo aldı deyince ebe iyi iyi boşver kussun 1 kilo aldıysa dedi belki 1,5-2 kilo alacaktı yavrum kusmasa,zaten şuan da daha yeni doğmuş bi bebek kadar kilosu 2400 ile çıktık hastaneden 3400 olmuştu bir ay sonrasında, kalça ultrasonu için hastaneye gittik geçen hafta orada önce çocuk doktoruna muayene olduk omdan sonra ultrason çektirdik doktora gene dedim sürekli kusuyor diye tarttı gene iyi kussun önemli değil bebeklerin yüzde 90 ı kusar dedi ama oyle böyle değil ne benim üzerim dayanıyor ne bebeğin üzeri penye battaniye yetiştiremiyorum bazı kıyafetlerini elimde yıkıyorum hemen kurusun diye, emzirme odasında bi kadınla tanıştım kadının bebeği 5 aylık falandı kusma sorunu varmış o yüzden getiriyormuş bebeğini kilosu normalin üzerinde diye ilgilenmiyorlarmış doğduğundan beri kusuyormuş neden kustuğunu anlayamamışlar hala kendiliğinden geçecek oturmayı öğrensin geçecek yürümeyi öğrensin geçecek diyip duruyorlarmış bende sonumu gordum kadında bizde oyle olcaz galiba :KK43:
Canım gaz sorunu varsa içinde gaz birikmesi sonucu gazın ittirme gücüyle fışkırarak kusuyor bebekler bizde de gazını çıkaramadığımda fışkırarak kusuyor

Günaydın hanımlar
Uykusuz bir gece ve sabahında sancısindan ağlayan emmek istemeyen bir çocukla sinavdayim
Canım ben öyle olunca beyaz gürültü sesleri var ya onu açıp emzikle zorla uyutuyorum yarım saat uyusa rahatlıyor tekrar gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkıyor

Merhaba kızlar sezeryan sonrası kaçıncı gün duş aldınız? Eşim eczaneden su geçirmez bant aldı ama 10x25 cm vermişler sargım yok şu an ama o küçük geliyor ne yaptınız siz ?
Hastaneden çıkmadan yapıştırdılar bana tamamen kapanmıştı küçük gelmemişti eve gelince yani ertesi günü duş aldım sonra çıkardık hatta eşim 2 tane almış 2. Duşumuda onla almıştım. Estetik dikiş benimki

Ben 4 Ocak ta doğum yaptım ilk 5 gün para kadar geldi kahverengiydi canım 2 kez de ev süpürünce geldi yine kahverengi para kadar 5 günlükken bitti diyebiliriz
Bende bugun kontrole gittim icerde kanama varmis ama disari cikamiyormus fitil yapti birde icerdeki kan gelsin diye ilac yazdi doktor bakalim insallah gelir kan.

Tam tersi galiba ya tup olan pisik kremi yuvarlak olanda pisik onleyici sanirsam gece birini gunduz birini sureyim bari
Yuvarlak olanın kıvamı daha yoğun diye biliyorum şöyle yap hangisi daha nemlendirici gibiyse onu günlük sur daha katı kıvamlı olanı kızarıklık pişik gördüğün zamn bende de var çünkü bubchen yuvarlak olan dan yok tüp şeklinde olandan var bi kaç kez kullandım sudocrem var benim baş ucum da pişik bir kez oldu 1 günde bol bol sürdüm geçirdi çok şükür

Kızlar kusma konuşulmuş bizimki de çok kusuyor burnundan geliyor hatta ben bi çözüm bulamadım

Kusma cok verdigimde oluyor bizim fazla icerse kusuyor mesela 60cc doyuyor 65 verim kusuyor doydugu zaman istahsiz iciyor biberonu bu arada danaetinden baska et yiyemiyorum ben bizimde oyle az geliyor isimiz zor ne yiceksek artik kahvaltida yicek birsey kalmadi :-) o baharatli o etli o sutlu geriye bir zeytin kaldi hicte sevmem
Bebeğin 60 cc ile doyuyor mu gerçekten ne kadar güzel maşAllah.. benimkine 2 meme + 100 cc veriyorum yine deli danalar gibi aranıyor tam bir obur emzikle kandırıp uyutuyorum artık. Babası gibi midesi delik midir nedir babası da asla doymaz birdiler iki oldular başıma :sinirli:

Benimki de gaz sancisi cekiyor. Geceleri çok zorlayinca çocuğu artik sab simplex veriyorum. Gunduz de nedense vermiim diye direniyorum ama bu seferde yatiriyorum agliyor kivraniyor. Gogsumde yuz ustu yatinca sıkıntı yok :(

Bende bugun kontrole gittim icerde kanama varmis ama disari cikamiyormus fitil yapti birde icerdeki kan gelsin diye ilac yazdi doktor bakalim insallah gelir kan.
Ya cidden geçmiş olsun canım özele mi gittin devlete mi şuan kafam bulandı ultrasonla baktı temiz dedi doktor ama güveniyorum devlet olunca

Ya cidden geçmiş olsun canım özele mi gittin devlete mi şuan kafam bulandı ultrasonla baktı temiz dedi doktor ama güveniyorum devlet olunca
Güvenemiyorum yazacaktım çünkü aynı doktor bebeğin çok sağlıklı dediğinde gelişimi durmuş 3 hafta gelişmemiş oğlum =(

Hastaneden çıkmadan yapıştırdılar bana tamamen kapanmıştı küçük gelmemişti eve gelince yani ertesi günü duş aldım sonra çıkardık hatta eşim 2 tane almış 2. Duşumuda onla almıştım. Estetik dikiş benimki

Bana hastane vermedi alabilirsiniz dediler o da üzerine koyunca kenarda açık kalıyor 10x25 cm standart mı bu bantlar onu merak ettim

canım sen de cok verme bi süre benim de helva pekmez yemekten içim bayıldı
Helvaya devam ozaman :-) sende bi dene bakalim cocuk fazla gelenimi kusuyor yoksa midede rahatsizlik
Mi var biz ilk kontrole gittigimizde kusuyor dedik doktor kayisi kadar midesi var bebeklerin fazla geleni cikartirlar bu doyduguna isarettir dedi yinede ultrasonda baktirdik radyologa bir problem yok midede dedi icebilecegi kadsr ictimi kusmuyor olmasi gerektigi kadar kusuyor nette bakmistim yenidogan bebek ilk ay 1 kilo ise bu iyi beslendigi anlama geliyormus birde bebek ellerini karni tok olmasina ragmen ellerini yicek gibi agzina goturuyor annemler buradayken her oyle yaptiginda sutu verdiler cocuk kusuyordu zamanla anladimki cocuk gazi oldugunda oyle yapiyor sut yerine emzik veriyorum sinirini emzikten cikartiyor saat usulu karnini doyuruyorum surekli alrm kurulu birbucuk iki saate sutunu veriyorum

Bize de ve
Bana hastane vermedi alabilirsiniz dediler o da üzerine koyunca kenarda açık kalıyor 10x25 cm standart mı bu bantlar onu merak ettim
Bize de vermedi canım ama eşimi yolladılar getirin takalım dediler eşim medikalden almış boyutu varmı bilmiyorum ama dediğim gibi benimkini tam kapatmıştı.

Ölçü olarak değişmiyor yani anladım canım

Benim de şu an açık da cesaret edemiyorum enfeksiyon vs kapar diye :olamaz:

Bugün 7.gün benim de estetik evet bantsız mı yaptın?
Standart galiba canim yanyana uctane koydum birbirine tapisan yerler yapiskanliydi tene degmesin diye gazli bez koydum dikis ustune gelecek sekilde diger gibi yapiskan kesili yere deger ona dikkat et

Yuvarlak olanın kıvamı daha yoğun diye biliyorum şöyle yap hangisi daha nemlendirici gibiyse onu günlük sur daha katı kıvamlı olanı kızarıklık pişik gördüğün zamn bende de var çünkü bubchen yuvarlak olan dan yok tüp şeklinde olandan var bi kaç kez kullandım sudocrem var benim baş ucum da pişik bir kez oldu 1 günde bol bol sürdüm geçirdi çok şükür
Kuzum ben heralt degistirdigimde pisik kremini kullaniyorum sen pisik oldugundami kullandin bu arada arkasinda aciklama var onu okudum yuvarlakta pisik onleyici diyor tup ise direk pisik kremi yaziyir google amcayada pisik onleyici yazdigimda yuvarlak pisik kremi yazdiigimda tup cikiyor neyse aksam yatakodasinda birini gunduz salondada digerini kullanirim

Back
X