1. Ay aşımızda tartılmıştı 1 kilo almıştı o zamanlarda kusuyordu ama böyle sürekli ard arda kusmuyordu, şimdilerde fazla şiddetli ve bazenfışkıracak kadar kusuyor, 1 kilo aldı deyince ebe iyi iyi boşver kussun 1 kilo aldıysa dedi belki 1,5-2 kilo alacaktı yavrum kusmasa,zaten şuan da daha yeni doğmuş bi bebek kadar kilosu 2400 ile çıktık hastaneden 3400 olmuştu bir ay sonrasında, kalça ultrasonu için hastaneye gittik geçen hafta orada önce çocuk doktoruna muayene olduk omdan sonra ultrason çektirdik doktora gene dedim sürekli kusuyor diye tarttı gene iyi kussun önemli değil bebeklerin yüzde 90 ı kusar dedi ama oyle böyle değil ne benim üzerim dayanıyor ne bebeğin üzeri penye battaniye yetiştiremiyorum bazı kıyafetlerini elimde yıkıyorum hemen kurusun diye, emzirme odasında bi kadınla tanıştım kadının bebeği 5 aylık falandı kusma sorunu varmış o yüzden getiriyormuş bebeğini kilosu normalin üzerinde diye ilgilenmiyorlarmış doğduğundan beri kusuyormuş neden kustuğunu anlayamamışlar hala kendiliğinden geçecek oturmayı öğrensin geçecek yürümeyi öğrensin geçecek diyip duruyorlarmış bende sonumu gordum kadında bizde oyle olcaz galiba