2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kizin doğduğundan beri tırnakları çok uzun.kirki çıkmadan kesilmez dediler.kac kere yüzünü çizdi ben de sürekli eldiven takıyorum çizmesin diye.sen böyle yazınca takmasamiydim acaba dedim.

Ben de takıyorum hatta durdurmuyor çorap giydiriyorum yoksa elleri hemen buz kesiyor Dr da ellerini tanıyacağı vakit zaten takmayacak dedi hava aldırıyorum yine de

Kızlar moralim çok bozuk. 3yası daki oğlum çok hareketli. Çocuk doğduktan slnra dahafa a, gınlaşrı. Burnumdan getiriyl. Hrtöeyi dağıtıto vuruyo ıdorıto. Yapna dediğimi gözümün içind bakarak yapıyo artık çıldırıtorum vbağırırıyorum. Kollarına vuruyorum sonrada üzüntüden ağlıyorum çıldıracam iki çocukla

Emzik ben de veriyorum ya sıkıntı olmaz inşallah sadece uykuya dalmasına fayda ediyor sonra zaten kendisi çıkarıyor
Evet ağzından düşüyor uyuduğunda bizimkinin de çok komik oluyorlar :)) 3-4 yaşına kadar kullanılınca damak şeklini bozuyor diye biliyorum ama o zamana kadar bıraktırılır bence sıkıntı olmaz

Kızlar benim kızım iki kaşının ortasında alnında kalp iziyle doğdu.bana çok sevimli geldi hiç takilmadim ama etraftan sinirimi bozuyorlar aaaa lekesi mı var geçecek mı iyi bari falan diyorlar.doktor bir yaşına kadar geçer dedi ama kalıcı olursa kızımla dalga geçerler diye çok üzülüyorum.daha önce böyle bişey gördünüz duydunuz mu etrafınızdan.

Benim bebeğimin de göz kapağında ve iki kaşının ortasında lekesi var ultrason çekildi içeriden bişiy yok geçer dedi doktor hiç takılmadım bazen rengi sönüyor ağladığında ise çok kırmızı leke oluyor
Benim kızımın anlında ve göz kapağında da var leylek ısırığı doğum lekesiymiş 2 yıla kadar geçermiş yada rengi açılır belli olmayacak hale gelirmiş. Ağladığında yada ateşi yükseldiğinde yani vücut ısısı değiştiğinde daha çok belli olurmuş. Bence çok tatlı duruyor.

Merhaba Ocak anneleri
Ben de 16•01 de Doğum yaptım. Minik bir oğlum oldu. 4 gündür oğlum hiç mutlu değil. Gaz sancısı var ve kabızlık da var. Anne sütü veriyorum sadece
Gaz sancısı olan var mı aranızda. Neler yapıyorsunuz
Desteklerinizi bekliyorum :KK61:

Kuzum kullandigimiz bubchen set 85 tl almistik suan 61 tlye dusmus e bebekte bakmak istereen ayrica bakim seti deterjnlardada var ayni sekilde indirim Papatyamaviss Papatyamaviss
Ben ıslak medildrn yana kullandım hakkımı şuan stok yaptım biraz şampuanı fln bitmedi daha zaten bitince baby me şampuan alicam pişik kremide aktif olarak sudocrem i kullanıyorum bubcheni hiç bişey yokken nemlendirmeue fln kullanıyorum şu indirimle biz hamileyken oluvereydi keşke :D ben bubchen şampuan losyon pişik kremi sabunu çantası süngeri 70 mi ne öyle bişey almıştım :D

Kızlar sütünüzü buzdolabında nasıl muhafaza ediyorsunuz. Benim bir göğsü emerken diğerinden damlıyor boşa gitmesin diye biberonu tutuyorum baya süt doluyor buzdolabına atıyorum ama sabah ki sütün üstüne ekleme yapsam sorun olur mu tadı falan bozulur mu yoksa ayrı mı muhafaza etmeliyim
Sütlerin karıştırılması için aynı sıcaklıkta olmaları gerektiği yazıyordu bir yerde.. ben o yüzden ayrı kaplarda koyuyorum dolaba soğuyunca karıştırıyorum.

Kızlar benim kızım iki kaşının ortasında alnında kalp iziyle doğdu.bana çok sevimli geldi hiç takilmadim ama etraftan sinirimi bozuyorlar aaaa lekesi mı var geçecek mı iyi bari falan diyorlar.doktor bir yaşına kadar geçer dedi ama kalıcı olursa kızımla dalga geçerler diye çok üzülüyorum.daha önce böyle bişey gördünüz duydunuz mu etrafınızdan.
benim oğlumun da sol göz kapağı ve alnının ortasında v şeklinde izi var , bebekken bende de aynı v izi vardı şuan çok agladigimda kızarıp bzarirsam belli oluyor anca küçükken ilk okulda agladigimda çıkardı hemen dalga geçerlerdi aynanın karşısına oturur ağlardım hep ağladıkça daha da belli olur daha da ağlardım ama normal seyrinde iken herşey hiç belli olmazdı

Geceleri çok aşırı terliyorum sanki kovayla su başlatmışlar üstüme gibi oluyor normalmi acaba birde bebeğim günde bir kez kaka yapıyor en fazla üç bez değiştiriyorum acaba doymuyormu gögsüm hep yumuşak başlardaki sertlik yok artık

Merhaba Ocak anneleri
Ben de 16•01 de Doğum yaptım. Minik bir oğlum oldu. 4 gündür oğlum hiç mutlu değil. Gaz sancısı var ve kabızlık da var. Anne sütü veriyorum sadece
Gaz sancısı olan var mı aranızda. Neler yapıyorsunuz
Desteklerinizi bekliyorum :KK61:
Gaz sancısı bizde çekiyoruz benimde kızım 17. 01 de doğdu kucagıma alıp sırtını sıvazlıyorum kücük şurubumuz var günde 1 çay kaşığı veriyorum birde günde 1 rezene çayı içiyorum yine karnı ağrırsa 1 çay kaşığı rezene veriyorum bilmiyorum rahatlatıyor sanki biraz

Geceleri çok aşırı terliyorum sanki kovayla su başlatmışlar üstüme gibi oluyor normalmi acaba birde bebeğim günde bir kez kaka yapıyor en fazla üç bez değiştiriyorum acaba doymuyormu gögsüm hep yumuşak başlardaki sertlik yok artık
Göğüsteki şişlik sanırım bir müddet sonra gidiyor benimde ilk zamanlar sütten dolayı taş gibiydi ağrıyordu hep sağıyordum mecbur sert oldumu bebeğimde ememiyordu ama şimdi yumuşadı o sertlik kısa sürdü hatta

Kızlar pazartesi günü ilk aşımız var nasıl oluyor yan etkisi filan oluyormu ilk bebeğim beni neler bekliyor huysuz olurmu çok :(

Gaz sancısı bizde çekiyoruz benimde kızım 17. 01 de doğdu kucagıma alıp sırtını sıvazlıyorum kücük şurubumuz var günde 1 çay kaşığı veriyorum birde günde 1 rezene çayı içiyorum yine karnı ağrırsa 1 çay kaşığı rezene veriyorum bilmiyorum rahatlatıyor sanki biraz

Kimyon kürünü duydum. Anne sütünden farklı bişey vermek istemiyorum ama sanırım yapılan bu kürü
Etkili diyorlar

Geçmiş olsun canım. Bişey çarpmıştır yüzüne siz farketmemişsinizdir belki bişeyin fermuarı sapı filan. Morluk gibi duruyor uzaktan geçer bence
Bir tane krem daha verdi.. cildiye druna gostermis resimleri .cizmis gibi demis..uzun surer iyilesmesi demis cok hassas oldugu icin..bakalim kullanicaz gecer insallah..

Benim kizin doğduğundan beri tırnakları çok uzun.kirki çıkmadan kesilmez dediler.kac kere yüzünü çizdi ben de sürekli eldiven takıyorum çizmesin diye.sen böyle yazınca takmasamiydim acaba dedim.
Banada kesme demislerdi canim.torpuleyebilirsin ama..bizimkinin tirnagi kendi.kopuyo ucu :) tabi yapacagini yapmis..simdi takip amacli takiyorum valla eldiveni

Kimyon kürünü duydum. Anne sütünden farklı bişey vermek istemiyorum ama sanırım yapılan bu kürü
Etkili diyorlar
Ben de anne sütü dışında bişey vermedim şu ana kadar. Su bile içirmiyoruz ki korkuyorum o yüzden sütten farklı bir şey vermeye. Yeni duydum rezene ve kimyona anason da ekleyip çay yapıyorlar anne içtiği zaman bebekte gaz problemi olmuyormuş ama hangisinden ne miktarda katılıyor bilmiyorum

Back
X