Tamam cnm çok sağol bnde öyle okudum az önceSütlerin karıştırılması için aynı sıcaklıkta olmaları gerektiği yazıyordu bir yerde.. ben o yüzden ayrı kaplarda koyuyorum dolaba soğuyunca karıştırıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm çok sağol bnde öyle okudum az önceSütlerin karıştırılması için aynı sıcaklıkta olmaları gerektiği yazıyordu bir yerde.. ben o yüzden ayrı kaplarda koyuyorum dolaba soğuyunca karıştırıyorum.
Nereye basvurulur bilmiyorum ama eşim gelsn bi sorayım nasıl yaptırmısİş göremezlik ödeme bilgisi bulunmuyor yazıyor , allah allah
Aynem benim de öyle hatta benim 20. Gündeyken regl gibi geldi 10 gün. Yeni yeni azalmıştı sabah yine geldiBenim kanamam hic kesilmedi.tam bitti saniyorum..birden bi geliyo sonra leke leke geliyo..bugun 24 gun oldu ama ben dogum yapali...senin daha fazla
İnan bilmiyorum ben özelde çalışıyorum canımÖzel sektör mü yoksa devlet memuru içinde geçerli mi bunlar cnm
Ben onu bebege veriyorlar djye biliyorum kuzum anne degilde. Eger bizeyse daha iyi bendr bjsey vermedim hic gaz damlasi dahi vermedinBen de anne sütü dışında bişey vermedim şu ana kadar. Su bile içirmiyoruz ki korkuyorum o yüzden sütten farklı bir şey vermeye. Yeni duydum rezene ve kimyona anason da ekleyip çay yapıyorlar anne içtiği zaman bebekte gaz problemi olmuyormuş ama hangisinden ne miktarda katılıyor bilmiyorum
Biz bugun olduk sabah. Su ana dek bisey yok canimKızlar pazartesi günü ilk aşımız var nasıl oluyor yan etkisi filan oluyormu ilk bebeğim beni neler bekliyor huysuz olurmu çok![]()
Ben 18aydan sonra verilmemeli diye duymustum ama bilemiyorum.. bende de var ama almiyor emzik hicEvet ağzından düşüyor uyuduğunda bizimkinin de çok komik oluyorlar :)) 3-4 yaşına kadar kullanılınca damak şeklini bozuyor diye biliyorum ama o zamana kadar bıraktırılır bence sıkıntı olmaz
1 cay kaşığı kimyon 1 caybardağı suda demleyip tortusu çökünce içiyorumBen de anne sütü dışında bişey vermedim şu ana kadar. Su bile içirmiyoruz ki korkuyorum o yüzden sütten farklı bir şey vermeye. Yeni duydum rezene ve kimyona anason da ekleyip çay yapıyorlar anne içtiği zaman bebekte gaz problemi olmuyormuş ama hangisinden ne miktarda katılıyor bilmiyorum
Olmaz mi. Malesef kii.. valla ben damla da vermiyorum. Karnina sicak mendil koyuyorum ayagina sicak su torbasi ve bol bol masaj yapiyorum canimMerhaba Ocak anneleri
Ben de 16•01 de Doğum yaptım. Minik bir oğlum oldu. 4 gündür oğlum hiç mutlu değil. Gaz sancısı var ve kabızlık da var. Anne sütü veriyorum sadece
Gaz sancısı olan var mı aranızda. Neler yapıyorsunuz
Desteklerinizi bekliyorum![]()
Bendr hep kiyafetimin onu sirilsiklam seklinde uyaniyorum galiba o sut. Ama terledigim cok cok oldu su son zamanlarda daha az yalniz. Benimde yumusacik hep canim bi sure sonra boyle oluyor demek kiGeceleri çok aşırı terliyorum sanki kovayla su başlatmışlar üstüme gibi oluyor normalmi acaba birde bebeğim günde bir kez kaka yapıyor en fazla üç bez değiştiriyorum acaba doymuyormu gögsüm hep yumuşak başlardaki sertlik yok artık
Düzelir canım. Kegel egzersizi yapSağol canım.duzelir inşallah.duzelmez diye çok korkuyorum.
Ay sağol canım içime su serptin valla.insallah dediğin gibi olur.fitili bilerek kullanmadım prospektüsünde emzirirken kullanılmaz yazıyor.icime sinmedi.bu arada geçen gün dikisimden kan geldi bayağı bir.açılmış mıdır acaba.senin başına geldi mı böyle bişey.korkumdan doktora da gidemedim muayene edecek diye.20 günlükken gittim hem elle hem de vajinal ultrasonla kontrol etti canım yanmıştı çünkü.
Laktoz intoleeransı olan çocuklsr kabız oluyo ve gazı olur. Alerji testi yaptr benceMerhaba Ocak anneleri
Ben de 16•01 de Doğum yaptım. Minik bir oğlum oldu. 4 gündür oğlum hiç mutlu değil. Gaz sancısı var ve kabızlık da var. Anne sütü veriyorum sadece
Gaz sancısı olan var mı aranızda. Neler yapıyorsunuz
Desteklerinizi bekliyorum![]()
Olmaz mi. Malesef kii.. valla ben damla da vermiyorum. Karnina sicak mendil koyuyorum ayagina sicak su torbasi ve bol bol masaj yapiyorum canim
Ben kullanıyorum. 10.gün de başladım ben15.günden sonra bu sağlık ocaklarının verdiği damlayı (terra d3) kullanmıyor musun canım ben yarın başlayacağım Dr da söyledi
Tesadüfe bakAa boylarimiz ayni eslerimizinde:) Ben 40+4 de dogum yaptim, kaldikca kilo aliyorlar. Senin dogum haftana gore normalmis, takma kafana bir kac aya iyice toparlar kendini. Kafasi kucuk bir bebekmis demek:)
Sagol cnm. Çay kasığına az az koyup burnuna koydum damla kadar az olacak sekildeYa nasıl damlattin peki canım. Geçmiş olsun geçer inşallah hapsirigida
Bacaktan demiBiz bugun olduk sabah. Su ana dek bisey yok canim
28. Gün regil kanamam başlıyor benim. Regil hemen geliyor doğumdan sonra ki kanamayla cakisiyor. 33 gunluguz bugun40ın çıktı mı canım senin? Biz yarın 1 aylık oluyoruz, hala hafif lekelerim geliyor
Masallah bedevaya almisin canim bizde aldik baby me islak mendilini biZde ne varsa aldik birhafta once yumostan deterjana kadar simdi hepsi dusmusBen ıslak medildrn yana kullandım hakkımı şuan stok yaptım biraz şampuanı fln bitmedi daha zaten bitince baby me şampuan alicam pişik kremide aktif olarak sudocrem i kullanıyorum bubcheni hiç bişey yokken nemlendirmeue fln kullanıyorum şu indirimle biz hamileyken oluvereydi keşkeben bubchen şampuan losyon pişik kremi sabunu çantası süngeri 70 mi ne öyle bişey almıştım
![]()