- 4 Nisan 2010
- 6.266
- 26.772
- 1.073
Çok sağol canım önerilerin için. Gaz damlasi olarak ne kullanıyorsun. Nurse harveys colex ve vicol var elimde. Faydalarını göremedim düzenli kullanmadığım için sanırım.Bizimkide biraydan sonra cikarmaya basladi alttan ve ustten duzenli gaz damlasi kullan bagrsaklar tam gelisemedi icin cıkaramiyorlar usttende cikaramiyordu simdi omuza koyuyorum sıvazladimmi kıvraniyor oyuzden pat pat vuruyoruz daha sonra dekolteye aliyorum orda patpat ve cikiyor bacaklarida ileri geri yuzkere falan yap kastiginda bacakları biraz salla bacakları serbest birakiyor
Yukarı doğru sıvazlayıp pıtpıt yapıyorum canım. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Bazen de emerken kendi çıkarıyor.O cok kötü birikmesi,cikarttir mutlaka ağzından canim ya
Asagiya dogru sivazlama sirtindan agzina dogru sivazla gazlari oraya itiyormuşuz oyle yapinca kuyruktan vura vura agiza dogru cikar pit pit oyle cikariyor ama hemen ama biraz ugrasinca ama cikiyor uyutma konusunda gazini cikarirken omzumda uyuyor genelde cok azdiginda sallayim dedim hic sevmedi sallanmayi sen nasil uyutuyorsun
Uyku konusunda belli bir metodumuz yok bizim de. Bazen kucakta bazen pusette bazen pışpışla ve pıtpıtla.