- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 35
Ben kizimi gazgirl diye seviyorum :))normalmiş canım biz de 1kilo aldık fazlası iyi degil cok gazlı oluyorlar dedi doktor ama bizimki buna ragmen sürekli kıvranıyor gazdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kizimi gazgirl diye seviyorum :))normalmiş canım biz de 1kilo aldık fazlası iyi degil cok gazlı oluyorlar dedi doktor ama bizimki buna ragmen sürekli kıvranıyor gazdan
bizimki de gazmanBen kizimi gazgirl diye seviyorum :))
Biliyordum kuzum yenidogumyaptimda esime elektrikli algeldddim yarın suan insanlar cok dedi evde bende eltimden almistim ogun bugundur manuelle ellerim heder olducanım basta bılmıyor muydun denk gelmedın mi kıyamam gözunaydın kuzumm yorma kendını artık bırak hemen sagsın:) ❤
Saol kuzum 48 gundur sabah aksam manuelle akita doke sagdikKiz tanem esine karsi olan sabrini biliyordum da herseye sabirliymişsin masallah
Bebegin kac hafta emmedi sen o kadar manuel sagmakla ugrastin yani pes
hani emdiginden artani sagsan onla neysede hepsi gercekten cok yorucu
Senin tembel teneke madem emiyor gogsunden emsin zorda kalmadikca sagma bence
Evet evet en azindan uc saat dinlenme arasi cikacak digerinde sag bakalim icsin yika birdaha basla sagmayaBak elektrikli ile daha fazla çıkar sütün büyük ihtimal cnm
Biogaia vermisti doktor bende sen gibi veriyordum bakiyordum ne gaz cikiyor nede huzursuzlugu geciyor nede uyuyor dedim bu etkisi yok galiba doktora dedim fayda goremedim doktorda aslinds yenidoganlara verilen damlalardan en iyisi bu dedi birde bunu dene diye maflor verdi oda ayni dedim buda bi ise yaramicak kendimce ama duzenli hergun aksamlari 11 ile 1 arasi verdim suan kendisi gazını cikartabiliyor demekki hemen etki beklememek gerekmis bagirsakları duzene sokacak demisti doktor dedigi gibi icer icmeZ gaz evet cikarmiyor zamanla duzenli kullanimda bagirsaklar calisti icin gun boyu cikartiyor oyuzden sende elindekileri duzenli kullan canim en yakin zamanda gaz cikardigini gorursun nekadar gaz cikartirlarsa cikartsinlar evet eskiye gore cok cok iyi amaÇok sağol canım önerilerin için. Gaz damlasi olarak ne kullanıyorsun. Nurse harveys colex ve vicol var elimde. Faydalarını göremedim düzenli kullanmadığım için sanırım.
Yukarı doğru sıvazlayıp pıtpıt yapıyorum canım. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Bazen de emerken kendi çıkarıyor.
Uyku konusunda belli bir metodumuz yok bizim de. Bazen kucakta bazen pusette bazen pışpışla ve pıtpıtla.
Garip cidden anne sütünden de dizanteri geçmez herhalde , emziği yıkarken geçmiş olabilir, sudan. Bizde emzik kullanıyoruz .Benim büyük oğlumda 4 aylıkken oldu.Dizanteri demişti. Mikrobik bir hastalık. Sadece anne sütü aldığı ıçin suçu emzikte bulup emziği atmıştım. Ateş yoksa korkma ama takip et devamlı. Inşallah önemli bir durum değildir.
Amin, onemli bir sorun çıkmaz inşallah. Çatlak için poposuna baktım bir gariplik göremedim. Süt alerjisi deniliyormus genelde ama baştan beri hiç bir sıkıntı olmadı bilemedim kialerji belirtisi malesef süt alerjisi olabilir degilse cok üst üste sulu ishal gibi yaptıysa makatta çatlak olmuş olabilir ama bu ayda çatlak sanmam inşallah yoktur bişey
O gun icinde ikiye uce cikmisti bende ve coooooookkk şiddetli
hep saat yönünde sıvazlayın derler amakızlar emzirdikten sonra kesınlkkle bebegın sırtını asagı sıvazlamayın parmaklarınzla dagıtın yukarı dogru once masaj yapar gb sonra yukarı sıvazlayın.ve aşamalı yukarı dogru pat oat vurun. aksı halde gaz bagırsaga gıdıyor ben basından berı bunu uyguluyorum ılk hafta bılmıyordum sadece. cok rahat gazı cıkıyor oyle.. suan göruyorum cevremde bunu bılmeyen cok anne var gazı asagı yollayan.. bebegım buyuzden belkı de gazlı degıl. buraya da yazmak ıstedim
Çok geç kaldık. Ben ilk aylar yaptıralım dedim de babamız kabul etmedi. Şimdi de zorunlu sünnet dedi doktor. Eşim ve ben bakacağız. Annem de yakın yardıma gelir. Hiç beklemeyin hemen sünnet ettirin bebişi.sünnete gec kalmışsınız bikaç gün huysuz olur erteleyebilirseniz küçük biraz toparlanınca yapın canım yardım edecek birisi vardır umarım ben büyük oğlumu 10 aylıkken yaptırdım ona bile pişman oldum geç oldu diye.küçüğü baharda yaptırmayı düşünüyoruz.
Aldım kanguru yenidoğan aparatı da var ergonomik ama benim bebe minnak içine koyunca kafası çıkmıyor daha dışarı :)) elimle tutarak gezdirdiğim oluyor ancak
Allah kolaylık versin canm evet havalar az ısınsın yaptırcaz inşallahÇok geç kaldık. Ben ilk aylar yaptıralım dedim de babamız kabul etmedi. Şimdi de zorunlu sünnet dedi doktor. Eşim ve ben bakacağız. Annem de yakın yardıma gelir. Hiç beklemeyin hemen sünnet ettirin bebişi.
Bize dr önerdi özel muayenehane kendinde aşı var ben götürmeyeceğimbunu da eczaneye mi getirtiyoruz hastanelerde mi yapılıyor?doktorlar öneriyor mu biz de soralım rota asısını söyledi ama menenjiti söylemedi bizim doktor
Benimkinde yani doktorun kase basıp verdiği kâğıtta sadece maflor damla yazıyor benim kızım kabız maalesef 7 günü buluyor kabızlığı sizde sadece gaz sorunumu vardıBen doktordan gaz icin famla istedigimde maflor plus verdi plus olmasina dikkat edin onu alin dedi canim. Ben hic kullanmadim yalniz net bilgim yok
Doktorun yazdığında sadece maflor damla yazıyor kabızlığı var kizimin 7 günü buluyor onuda zorla yapıyor .sizin sadece gaz miydi sorunuBen doktordan gaz icin famla istedigimde maflor plus verdi plus olmasina dikkat edin onu alin dedi canim. Ben hic kullanmadim yalniz net bilgim yok
sagol canım ben de bunu bir sorayım araştırayımBize dr önerdi özel muayenehane kendinde aşı var ben götürmeyeceğim
Doğum yaptığım hastaneye sordum acıbademe orada da var aşı hatta 3 tipi varnuş 3 fiyat verdiler
Merhaba, mesajınızı gördüm yazayım dedim.. Hayırlı olsun bebeğiniz..Canım benim kızın reflüsü var hep kusuyordu doktora götürdük dedim çok fazla kusuyor süt alerjisi falan olabilir mi Doğum yaptığım hastaneye gitmiştik direk kayıtlarda gördü o gün 49 günlüktü bebeğim dosyamızdan hastaneden çıkış kilomuz ile o günkü kilosunu karşılaştırdı ve tam bebek oradayken kaka yapmıştı kakasına da baktı sut alerjisi olsa bebek kilo alamazdı ve kakası böyle olmazdı her şey yolunda sadece reflüsü var oturmayı öğrenince kendiliğinden düzelecek kusması dedi ben de orays gidene kadar 1 hafta boyunca sut ve ürünleri tüketmemiştim söyledim bunu da kafana göre diyetlere girme emziriyorsun kalsiyuma da ihtiyacın var tabiki yiyeceksin içeceksin sut ürünlerini dedi, genel olarak neredeyse 15. Günde başlayan ıkınma problemimiz ve kusmalarıöız var fıtık da oldu huysuzluğumuz tam gaz devam
inşallah canım belki çol hafiftir farkına varmayıp dikkat etmedikçe artmiş olabilir ama umarım degildirGarip cidden anne sütünden de dizanteri geçmez herhalde , emziği yıkarken geçmiş olabilir, sudan. Bizde emzik kullanıyoruz .
Amin, onemli bir sorun çıkmaz inşallah. Çatlak için poposuna baktım bir gariplik göremedim. Süt alerjisi deniliyormus genelde ama baştan beri hiç bir sıkıntı olmadı bilemedim ki
latex krem aldım canım. Sadece göğüs altından göbek altına kadar. Balenler dik durmayı da sağlıyor. Simit, göbekten yanlara doğru olan kısım, hani düşük bel dar kot giyince üstten fışkıran kısım :))Baktım da şu anda indirim de varmış aslında. Sen hangi modelini kullanıyorsun canım? Bana sadece göbek için lazım. Simit bölgesi dediği yanlar mı oluyor, biraz inceledim de tam anlayamadım