Merhaba, mesajınızı gördüm yazayım dedim.. Hayırlı olsun bebeğiniz..
Benim oğlum Haziran 2018 de 3750 gram doğdu.. 40 günlükken 5kilonun, 2 aylıkken 6 kilonun üzerinde idi, maşallah.. Yani gelişimi hep iyiydi.. Bizimde bitmeyen gaz sancılarımız vardı.. Herkes çok gazlı demek ki dedi bende inandım.. Alerji olabileceği aklıma dahi gelmemişti.. Arada fışkırarak kusardı da.. Gazını çıkarsa dahi rahatlamazdı, hep huysuzdu.. Bizede doktor kakasına normal dedi, kilo almazdı Vs dedi.. İki buçuk aylıkken birkaç küçük damla kan gördüm.. Yine doktor önemli değil dedi ama dinlemedim başka hastanede alerjisi olduğu ispatlandı ama neye olduğu belli değildi.. Zaten o süreçte süt ürünleri kesmiştim ama huysuzluk devam ediyordu.. Şimdi yumurta, balık, dana eti ve bazı gıdalarında diyetini yapıyorum.. Yine bunlara rağmen oğlumun kilosu çok şükür hep üst sınırda.. Bende kalsiyum hapı kullanmaya çalışıyorum.. Demem o ki siz bebeğinizi iyi takip edin.. Çocuk doktorları ile alerji doktorları farklı.. Çocuk doktorları bilemeyebiliyorlar.. Bizim grupta yine reflüsü olan bir bebeğimiz vardı, onda kanlı kaka Vs yok.. Sadece kusma var.. Onun da kilosu iyi ama o da çoklu gıda alerjisine sahip ne yazık ki.. İnşallah sizde yoktur, hiç bir bebekte olsun istemem.. Ama ben kendime iki buçuk ay, kan gelene kadar nasıl anlamadın diye hâlâ kızıyorum.. Oğlum ne acılar çekmiş.. Sizde dikkat edin derim ben naçizane