Sonradan kolik oluyor mu ki bu bebekler 46 günlük oldu artik ya:/kolik olabilir hep aynı saatte ayni sürüyorsa kolik plmuş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan kolik oluyor mu ki bu bebekler 46 günlük oldu artik ya:/kolik olabilir hep aynı saatte ayni sürüyorsa kolik plmuş olabilir
Bizimki de seste ışıkta uyumuyor uyutacağım zaman(uykusu varsa tabi yoksa yine yatmaz) karanlıkta emzirip öyle uyutabiliyorum ya da karnı toksa beşiğinde emzikle uyuyor. Yoksa genelde huysuz oluyorlar evde ışıkta sesteSu 4-5 gundur 21.30 civari çocuk basliyor aglamaya. Meme veriyorum agzini aciyor ama emmeyi denemeden ciyak ciyak.tamm tok demek ki emzik vereyim diyorum.gene ayni aglama. Gezdirelim diyoruz biraz bakinio evin icinde sora gene aglama. 1 saat ugrastik Bugün bi yeri agriyo gibi agliyor icim gidiyor. yatak odasina besigine yatirdim karanlikta gece lambasiyla biraktim geldim durdu. Nedir ki bu anlayamiyorum yalniz mi kalmak istiyor uyaransiz oda mi istiyor o saatler nedir![]()
Tamam canım teşekkür ederim.Birde kendimi kötü hissediyorum annesiyim aç mı tok mu anlamıyorum diye bizimde öyle kavga sonrası biberonu bazen alıyor bazen almıyor.
Çişli bez sayımızda azalma var.
Salı günü doktora gidersem haber vereceğim sana
Biz geçen hafta doktora gittik ultrason için gün alacaktik 2 aya kadar yaptırın dediYarın 26 günlük oluyoruz normalde cuma gidecektik kontrole ama benim safra kesesinde taş çıkınca diyet uygulamam gerekiyor bebeğin kilo alımında değişim olur diye korkuyorum kalça ultrasonu için illa 30 günlük mü olmak gerekiyor?
İnşaallah iştahsız olmaz abisi de iştahsız bir cocukCnim genelde istahsiz bebekler meme reddi yaparlar kizimdan biliyorum. iştahlı bebek biberonuda memeyi de alır.tabi arada istisnaide durumlar hariç.
Benim bebek de 47 günlük çok huzursuz bu aralar bgun de çok ağladı memede bile susmadi büyüme atağı mi yaşıyorlar acabaSonradan kolik oluyor mu ki bu bebekler 46 günlük oldu artik ya:/
Bizim de akşamları öyle 6 gibi başlar 9-10 a kadar. Bir yeri mi ağrıyor diye düşünüyorum ama agrisa başka zaman da durmaz.Su 4-5 gundur 21.30 civari çocuk basliyor aglamaya. Meme veriyorum agzini aciyor ama emmeyi denemeden ciyak ciyak.tamm tok demek ki emzik vereyim diyorum.gene ayni aglama. Gezdirelim diyoruz biraz bakinio evin icinde sora gene aglama. 1 saat ugrastik Bugün bi yeri agriyo gibi agliyor icim gidiyor. yatak odasina besigine yatirdim karanlikta gece lambasiyla biraktim geldim durdu. Nedir ki bu anlayamiyorum yalniz mi kalmak istiyor uyaransiz oda mi istiyor o saatler nedir![]()
Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Yakın zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerimBu topige yazmayı hep hayal ettim benim kızım da doğsa 41 günlük olacaktı. 39+5 te kaybettim maalesef
Allah hepinize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
o konuda bilgim yok canım degildir inşallah bi arkadasımın kızı öyleydi ama ne zaman basladı hatırlamıyorumSonradan kolik oluyor mu ki bu bebekler 46 günlük oldu artik ya:/
Allah sabır versin arkadaşımBu topige yazmayı hep hayal ettim benim kızım da doğsa 41 günlük olacaktı. 39+5 te kaybettim maalesef
Pamuk Panda sariliga bagli olmadan 2 saatte bir diyor benim doktor hala ya, 2 aylik olunca 3 saate cikarcakmis e çocuk kaldirila kaldirila aliscak zaten 2 saate nasil 3 yapayim ben onu
![]()
Canım başın sağolsun allah sabır versin. Raabim yardımcın olsun. Gönlüne göre versin. Bilmiyorum sorulurmu ki ama neden kaybettin bebeğini.Bu topige yazmayı hep hayal ettim benim kızım da doğsa 41 günlük olacaktı. 39+5 te kaybettim maalesef
Canım çörekotlu bir tarif var yapmak istersen yazayımSıcak havlu masaj hepsini denedim cnm ama geçmiyor sanki o ağladıkça çok kötü oluyorum sanki yetemiyormuşum gibi nasıl düzene girecek bilmiyorum
amin inşa cnim,çok teşekkür ederim.uyusa iki saat falan acikir ama hiç uyumuyor.biraz önce 1.5 saat ayağımda sallayarak uyutmaya calistirm memeye yaklastirfigim gibi çığlığı attı ne yaptıysam tutmadı bende babasına verdim.babası bir saat ayağında sallayarak uyutunca çok şükür biraz emip uyudu ama benim artık çok santim kalmadı çünkü oglum emmeyince çok uzuluyirum.CANIM AZRAMM cok gecmis olsun insallah tez vakitte düzene döner bebeginin emmesi
Sen redettigi zaman zorlama az unutturup tekrar teklif et belki böyle böyle isinir memeye
Ayni durum bende de var biliyor musunamin inşa cnim,çok teşekkür ederim.uyusa iki saat falan acikir ama hiç uyumuyor.biraz önce 1.5 saat ayağımda sallayarak uyutmaya calistirm memeye yaklastirfigim gibi çığlığı attı ne yaptıysam tutmadı bende babasına verdim.babası bir saat ayağında sallayarak uyutunca çok şükür biraz emip uyudu ama benim artık çok santim kalmadı çünkü oglum emmeyince çok uzuluyirum.
Aynen cnim anlattığın gibi süt aktığı gibi ağzını çıkarıyor buda demek oluyor ki çocuk tokAyni durum bende de var biliyor musun
Eger uykuya dalamayip cok uyanik kalirsa benim kizim da ne yapacagini sasiriyor emmek istiyor ama süt geliyor diye kızıyor cunku karni tok seninkide oyledir sanirim
Evet o Zaman vermeyeceğiz iste memeyiAynen cnim anlattığın gibi süt aktığı gibi ağzını çıkarıyor buda demek oluyor ki çocuk tok