- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim ne bileyim bazı bebekleri anneleri görünce sürekli emiyorlar bu durumda bana garip geldiği için oglum her ağladığında memeyi agzina koyuyorum. sonrası zaten malum.Evet o Zaman vermeyeceğiz iste memeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnim ne bileyim bazı bebekleri anneleri görünce sürekli emiyorlar bu durumda bana garip geldiği için oglum her ağladığında memeyi agzina koyuyorum. sonrası zaten malum.Evet o Zaman vermeyeceğiz iste memeyi
Bende kan ter icinde kaliyorum emdiriken illa karni dogunca basıyor cigligi bıraktıriyorum sonra araniyor sonra veriyorum yine agliyor:)) vs.vs. emzikte almiyor iki cekmede onuda atiyor napacagimi sastimCnim ne bileyim bazı bebekleri anneleri görünce sürekli emiyorlar bu durumda bana garip geldiği için oglum her ağladığında memeyi agzina koyuyorum. sonrası zaten malum.
cnim tam da beni anlatmissin,benimkide emzik almıyor.dediğin gibi iki cekmede ya kusuyor yada atıyor.ve çok çok ağlıyor hiç uyumuyir benim fındıkBende kan ter icinde kaliyorum emdiriken illa karni dogunca basıyor cigligi bıraktıriyorum sonra araniyor sonra veriyorum yine agliyor:)) vs.vs. emzikte almiyor iki cekmede onuda atiyor napacagimi sastim
Benm annem de tam tersine sen gece gunduz uyumazdin bu kiz yinr iyi uyuyor sukret diyor :)Biz 50 gunluguz. Acaba cok sekerli yiyoruz bebekler hiperaktif mi oluyor. Annemlere vs buyuklere soruyorum uyumama durumu yasamamislar bizi buyuturken
Canim gunduzden karnina ve sirtina ilik bez koy ve bunlari sik sik degistr, ayaklarina sicak su torbasi koy ve her emzirmeden sonra mutlaka gazini cikar, bol rezene ve kimyon tuket ama bunlar cok fayda etmedi bende, sicak uygulama cok faydali oldu bizdeKızlar bugun 1 aylık olduk aşırı gazımız var masaj falan yaptığımda çıkıyor ama çok kıvranıyor çok ağlıyor kızım maflor kullanıyoruz ama hiçbir fayda sağlamıyor sanki napıcagımızı şaşırdık geceleri ağlayarak uyanıyor uykudan gözünü açamıyor ama sancı girince çok kötü varmı bir öneriniz siz neler yapıyorsunuz gaz için
Ben deca tabs kullaniyorum icinde zeytin yagjndan baska birsey yok, kizmda da bir siknti olmadilYa kızlar aranızda tera d3 kullanan varmı bana sağlık ocagı 15 günlükken vermişti bende 1 aylıkken baslarım dedim bugun verdim 3 damla verdigimden beri ıkınıyo ayaklarını karnına cekip duruyo meme veriyorum mememde ağlıyo sanki canı acıyo başka alıcam d3 siz ne kullsnıyorsunuz
Aa olabilir canim dogru dedin bak 7. Haftada buyume atagi olabilir bir iki haftaligina diye bir yerde okumustum.Benim bebek de 47 günlük çok huzursuz bu aralar bgun de çok ağladı memede bile susmadi büyüme atağı mi yaşıyorlar acaba
Cok enteresan ya insan caresis kaliyor ya sinir oluyorum.Bizim de akşamları öyle 6 gibi başlar 9-10 a kadar. Bir yeri mi ağrıyor diye düşünüyorum ama agrisa başka zaman da durmaz.
Off yaaa benim kız zaten gündüz alıştı iki saatte bire. Gündüz on kere emiyorsa yedisinde kendi kalkıyor kalan üçünde zorla uyandırıyorum. Gece 12 de emziriyorum bıraksam sabah altıya kadar uyanmaz zorla uyandırıyorum. Sabah altıda ise kendi kalkıyor. Emmesi için saat tutmaktan dakika saymaktan yoruldum. Bilsem ki sarılığı geçti 3 saati geçmeden uyandırmayı düşünmüyorum. Zavallının uykusunu böldüğüm içinde vicdan yapıyorum ne kötü durumdayız :)
Ben gece iki buçuk saate cikardim yarim saat attim ya. Gunduz de saat basi kaldirmiorum kendi zaman isterse ki dedigin gibi tas catlasa iki saat oluyor o da. Oyle de var sarilik degeri boyle de var buuudu artik diye :)
Bize doktor 40 günlükken gelin demişti kalça için. Bu arada badem yağı denedim demişsin nasıl kullandınız ben sadece zeytinyağı denedim şimdiye kadar, karna mı sürüyorsun badem yağını
Ya kızlar aranızda tera d3 kullanan varmı bana sağlık ocagı 15 günlükken vermişti bende 1 aylıkken baslarım dedim bugun verdim 3 damla verdigimden beri ıkınıyo ayaklarını karnına cekip duruyo meme veriyorum mememde ağlıyo sanki canı acıyo başka alıcam d3 siz ne kullsnıyorsunuz
Kizlar birkac arkadas birden fazla emzik aldim demisti bu aldiginiz emzikler markasina göre ucuda farkli mi oluyor mesela ben damakli aldim bir markanin emzigini,diger markanin damakli emziginin ucu farkli mi ?neye göre seciyor kabul etmiyor bu bebisler
bizimki de uykucu yaa 12ye dogru emzırıp tekrsr yatırdım bı baktım 6,42 emzirdim kendım uyandırıp normalde uyandırmıyorum ama 6saat fazla geldı dr normal dese de :) anca sağdım kalanları da yatıyorum tekrar masallah dıyelım uyusunlar. aksam engec 8 zaten gece uykularıymıs ben benımkını öne cekmeye calsııyorum 8den sonra asla ısıklı ortamda tutmayop emzırıp yatrmak gerek ınsallah o saate cekebılırım uykusunuBenm annem de tam tersine sen gece gunduz uyumazdin bu kiz yinr iyi uyuyor sukret diyor :)
Evet canım elektrikli modeli aynı zamanda titreşimli deHangi modeli canım? Elektrikli anakucağı değil mi
Bizmkide gece uykusuna dalinca 5 saat uyanmaz rahat ama dun gece cokngec daldi uykuya cok sukir kizm beni zormalmiyor burda surekli aglayan uyumayan bebekleri gorunce sasriyorum :/bizimki de uykucu yaa 12ye dogru emzırıp tekrsr yatırdım bı baktım 6,42 emzirdim kendım uyandırıp normalde uyandırmıyorum ama 6saat fazla geldı dr normal dese de :) anca sağdım kalanları da yatıyorum tekrar masallah dıyelım uyusunlar. aksam engec 8 zaten gece uykularıymıs ben benımkını öne cekmeye calsııyorum 8den sonra asla ısıklı ortamda tutmayop emzırıp yatrmak gerek ınsallah o saate cekebılırım uykusunu
inşallah 3 ayla atlatırrızSuraya girdigimde birinizden "bebegim 3 aylik oldu. Gaz problemimiz bitti. " konulu msji gormek istiyorun artikk:)
canım gazı olan bebekler uykuya gecıs esnasındauyanıyorlarburda sabaha kadar uyuyan bebekleri okudukça benim oğlanda bi sorın mu var diye düşünöekten alıkoyamıyorum kendimi maksimum uyku 3 saat bazen 2 hatta saat başı bile kalktığı oluyor hep ni ıkınma kıvranma aglama