2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar cok basıt bır operasyon o arkadasım nisanda dogum yaptı memeyı tam alamadı ememedi cok. ılk gtttıgı cock dr.u anlamamıs baska dr anlamos buyuzden cocugu hala sılıkon ucla emıyor kesi attılar düzeldi hemen mutlaka yaptırın sorun olcak vs dememısler sonrası ıcın ona smdı masallahı var cocugunun Z zet193 F Fobia

Ağlaması iğne çıktığı an geçti ama iste o an canı nekadar yandiysa sanırım asi yakiyo hiç bukadar aglamamisti
ben netten baktım.dun aksam 3lü aşı olan bebeklere hatta esım de izledi aglıcaktı kızımızı gorseydın bır de dedım o an . çok ağır gelıyormus karma olan canım. üstüne de 2aşı bırden ınsan mafoluyor işte

ben netten baktım.dun aksam 3lü aşı olan bebeklere hatta esım de izledi aglıcaktı kızımızı gorseydın bır de dedım o an . çok ağır gelıyormus karma olan canım. üstüne de 2aşı bırden ınsan mafoluyor işte
Karma aşıyı yaparken çok yakacağını söyledi zaten.cidden çok zor bide oğlumun gözünde kanlanmayi görünce canımdan can gitti onların iyiliği sağlığı için ama gel görki can dayanmiyo işte

ben de mafoldum oof off. çok zormus evladını öyle.görmesi insanın 3ünü bizim de beraber yaptılar vardır bır yararı elbet..hatta 1gün oncesi ebe aradı rota asısı alırsanız onu da yapalım dedı. bıze 3.ay dedı doktorumz 3.ay yaptırcaz dedım.dun de tembıhledı rota ıle arası tam 1ay olsun dedı
Rota aşısını bende bidahaki ay yaptıracağım dr onun iki çeşidi var demişti haftaya kalça usg ye gideceğim rota için birazdaha bilgi alacagim

Kızlar bel ağrım için doktora geldim röntgen çekildim ama röntgeni çeken kadın 6 saat emzirmiyceksin dedi röntgen çekilen var mı aramızda size kaç saat söylediler şimdiye kadar hiç mama vermedim bi seferlik vereyim mi bilemedim 2 saat bile dayanmıyor bizimki.. doktora da soramadım daha birazdan sorcam ama canım sıkıldı yazmadan duramadım :KK43:

Emziriyorum demedin mi canım bende gittim MR çekildi emzirme dedilerse ver mamayı

Rota aşısını bende bidahaki ay yaptıracağım dr onun iki çeşidi var demişti haftaya kalça usg ye gideceğim rota için birazdaha bilgi alacagim
kalca cok kolay 1dk bıle sürmüyor sağ ve sol kalçaya bakılıyor ultrason ile bebeğin çok hareketli olmaması lazım tabi o an

Zor bir karar evet ama ben kendimden de bildiğim için bekleme kararı aldım. Bende hiçbir sorun yaratmadı canım. Görüntü olarak da konuşma olarak da hiçbir sıkıntım yok. Senin bebeğininki çok mu ileri seviyede bilemiyorum ama benimki mesela dilini çıkarmaya çalıştığında dilbağı çektiği için dudağından sadece ucunu çıkarabiliyor. Ona rağmen yaptırmadım. Tabi sen bilirsin canım yapılsa da zararı yok demişlerdi. F Fobia

kızlar cok basıt bır operasyon o arkadasım nisanda dogum yaptı memeyı tam alamadı ememedi cok. ılk gtttıgı cock dr.u anlamamıs baska dr anlamos buyuzden cocugu hala sılıkon ucla emıyor kesi attılar düzeldi hemen mutlaka yaptırın sorun olcak vs dememısler sonrası ıcın ona smdı masallahı var cocugunun Z zet193 F Fobia

Benimki de dudaginin ucuna degiyor anca bir de memeyi kaciriyor agzindan klik diye ses cikior o arada bakalim yarin yapalim derse yapmayalim demeyecegim sanirim :(

Kizlar bende cuma gunu goz drundan randevu aldim kizim icin..bi.goz kapagi sis gibi.capaklanma vs yok..o gozunude cogu kez tam acmiyor..actigida oluyor ama.genelde kisiyor..
Gecer gecer diyor cevremdekiler ama icim rahat etmicek..tanik oldunuzmu hic boyle bir seye.

Benim kızımında öle kısık biri inş bişey çıkmaz sizdede takipteyim

Evet gittik kilo alımı iyi çok şükür.
Doktor beslenme reddi içim tekrar midesi geç boşalıyor biz ona ayak uyduramıyoruz dedi.
Saatten ziyade bebeğim talebine göre beslemeye çalış dedi.
Ve istemediğinde israr yok dedi.
Rota aşısı olduk.
Menenjiti 3.ayda yapacak. 3 aşı daha var hepsi bir ağır olur dedi. Menenjit aşısı çok yüksek olasılık ateş yapıyormuş.
Geçmiş olsun canım . Menenjit dediğin bexsero mu. Hangi marka. Rota için doktorlar bize net birşey demiyor . İkinci ay dolunca mi yaptırıyoruz acaba

Kızlar benim bebeğimde de dil bağı var. Dilini tam dışarı çıkartamıyor sadece dilinin ucu dudaklarına kadar çıkabiliyor. Benim de bebekken varmış dil bağım. Müdahale ettirmemişler. Büyüdükçe gerek kalmıyor zaten müdahaleye. Doktoruma da sordum doğunca. İsterseniz kesebiliriz ama bekleyelim daha gerek olmaz gibi dedi F Fobia
Dilbagi olunca dil disari cikmiyor mu benimki komple cikariyor da cunku ondan sordum

Dilbagi olunca dil disari cikmiyor mu benimki komple cikariyor da cunku ondan sordum
benım kı de hep dışarda dili bızım de aksıne olması gereken çizgi gb bağ yok görunmuyo her ınsanda olan kzıımda yk dr zmanla goruncek.dedı garıp geldı

İlk gittiğimiz hastanede öyle korkuttular ki. Gerçekten güvenilmiyor. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. Sağlıklı olsun tüm bebişler...
Amin canım ya .Kötü bir gun olmuş sana bir daha işi bilen birilerine denk gelirsin insallah

D defne1453 @Nilufer_3457 @Pamuk Panda sanırım uzayan sarılık sizlerde vardı sanırım Kızlar internetten sonuçlara bakıyorum ama adı ne sarılık için Hangisine bakmalıyım sonuçları atıyım mı
Canım bizim sarılık geçmiş, sizinde geçmiştir insallah
Herkese selamlar, bizimkini yatırdım ancak yazabiliyorum :işsiz:oğlum bu aralar resmen memeye bağımlı gibi sürekli emmek istiyor saatlerce versem emecek gibi ama göğüslerim artık yumuşacık oldu çocuk süt alıyor mu ondan bile emin değilim. Süt üretimine fırsat bırakmıyor. Bi süre düzenli emzirmeye çalıştım en az 1.5-2 saat bekleyip öyle emziriyordum ama kıyameti koparıyordu aralarda. Memeyi bıraktıktan sonra ilk yarım saat sakin kalıyor sonra huysuzlanmaya başlıyordu tekrar. o yüzden daha fazla dayanamayıp vazgeçtim belki gerçekten ihtiyacı vardır çocuk benim yüzümden aç kalmasın gelişimi gerilemesin diye. Böyle bişey yaşayan var mı bu durum normal mi? Cuma günü doktora da sorcam ama bilemedim hızlı mı sindiriyor benim sütüm mü az geliyor..fikir verin lütfen :KK43:
Bizimki de öyle bu birkac gundur hasta çok emmiyor ama normalde ne kadar emse doymuyor Dr bebekler ilk zamanlarda ne doyduklarini bilmezler sen o bırakana kadar emzir dedi
TE"mevsiminegore, post: 59044391, member: 892233"]Kızlar bana dua edin haftaya safra kesesinden ameliyat olacağım acil durum değil ama ben o atak gelmeden kurtulmak istiyorum ailemden farklı memleketteyiz oraya gideceğim kızıma bakacaklar ama inşallah kolay toparlanırım[/QUOTE]
İnşallah canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar ve kolaylıklar versin sana

Kızlar bana dua edin haftaya safra kesesinden ameliyat olacağım acil durum değil ama ben o atak gelmeden kurtulmak istiyorum ailemden farklı memleketteyiz oraya gideceğim kızıma bakacaklar ama inşallah kolay toparlanırım
Geçmiş olsun cnm. İnşallah kolayca atlatırsın.

Demekki olabiliyo.kime dediysem gecer dedi.
Sizede o yuzden sordum bizim gibi olan var mi diye :KK66:
bızım de ılk hafta oyleydı hatta bır gözu daha mı kucuk dıye tribe gırmıstım kıstıgını farkettım sonradan. bırdaha duzeldı farketmediğime göre

Back
X