C
Canım bebeği ne kadar sakin olursa olsun yorulmayan anne yoktur. Elbette insan eşiylede başbaşa çıkıp gezmek vakit geçirmek istiyor. Bence çok şanslısın. Uyurken bile olsa bırakabileceğin birisi var yakınında. Acil bir durumda bile bırakabileceğim ailemden kimse yok. Uyusa da beraberiz uyanıksa da. Bence kv.nin gelip sormaması da karışıp, rahatsız etmekten çekindiği için olabilir. Daha önce akşamları bakayım dinlenin falan demişti sanki. Ben teklif ettim onlar uygun gördüklerinde bırakırlar diye de düşünüyor olabilir. Zorluyormuş gibi olmak istemiyordur. İhtiyacın olduğunda sen söyle bence.Benim gb hisseden var mı.. Eşimle doya doya bi haftasonunu gecırmeyı özledim.tek olmayı özledim her an herseyı yapabılmeyi. tabıkı kızımla hayat daha güzel manevi açıdan. yanlıs anşasılmasın. Ama yorgunum kızım sakin oldugu halde. dıyeceksnız kı kv.n de altında. Ama sagolsun çağır et dıyor fellik fellik gezıyor gelince kolum koptu babannem sen cok agırsın yoruldum demeler. ben de ne ıstek kalıyor ne bısey bak demek ıstemıyorum ztn günlerde ya da işi var hep. hergun cıkması gerekmez mi sorması.. her dk bn mı gel bak dıcem 6kıloyu gecmıstır Alya sımdılerde. Eşime anlattım destek ıste dedıler destek göremıyorum dıye. Anlamadım.bu ınsanları ben uyutup.dısarı cıkıyorum.eyvallah da uyuyan cocuga mudahale edılmıyor ztn asıl bakmak alayım annesı sen dınlen ısını.yap demektır. Inadıma haftasonu bırakıp tumgun gezmek ıstıyorum. Istşyorum da işte Alya bıberon almıyor onu bı cozsem