2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Genelde meme reddi yasayan bebeklerde oluyir bu tur kavgalar.birde bizim kavgalari görsen 😒

Sütümüzü nasıl arttırırız diye düşünürken birde bu meme reddini yaşarsak vay halimize valla canım allah korusun

Alir canim zorlama veya kandirarak vermeye calis oyun oyniyarak vs . Happy mom adi . Ben korkumdan emzik bile vermiyorum teddeder diye gogus ucum yok okadr

Offf offf zorluyordum ne yalan söyleyim zorlamayım artık uygulamayı indirdim şimdi inceleyeceğim canım çok teşekkür ederim bilgi için 😀

50 60 cc cıkıyor bu hafta 100 gr almış cok sevindim

Maşallah sütün iyi canım bol bol emzir usanmadan bıkmadan. kilo almasına çok sevindim geçip gider inşallah iyi haberlerini alırız

Sütümüzü nasıl arttırırız diye düşünürken birde bu meme reddini yaşarsak vay halimize valla canım allah korusun

Offf offf zorluyordum ne yalan söyleyim zorlamayım artık uygulamayı indirdim şimdi inceleyeceğim canım çok teşekkür ederim bilgi için 😀

Maşallah sütün iyi canım bol bol emzir usanmadan bıkmadan. kilo almasına çok sevindim geçip gider inşallah iyi haberlerini alırız
İnşallah canm inşallah sağlıkla büyüsünler inşallah

Ya bizim oglana chico nun physio soft emziginde aldim. Su her tarafi yumusak olan. Yuzune degdiginde acitmayan fln. Agir geldi sanki tutamadi agzindan kayiveriyor emzik. Oyle hevesle de almistim ki hem temizligi kolay tek parca fln diye. Alisir mi ki acaba zorlasam yoksa dil bagi sebebiyle mi tutamiyor agir oldugu icin :/

Niye böyle ki varsa her ilde olması lazım. Benim stresten sütüm yetmedi safra kesesi taşı varmış atak geçirdim 1 hafta sıvı diyet uyguladım ama moral olarak çok kötüydüm bu da yansıdı ister istemez şimdi şükür alıyoruz her öğün mama vermiyorum aç olduğunda uyumuyor inşallah kontrole gideceğiz bu cuma yine. Benim ameliyat da olacak kızın kontrolü geçsin memlekete gidip ameliyat olacağım Dr biraz toparlanmışken ertele diyor ama o atak gelirse evde yalnızım eşim işte olursa kızıma bakamayacak hale geliyorum
Geçmiş olsun, bebeginin toparlanmasına sevindim.

210cc yi tek seferde mi sağıyorsunuz yoksa gün içinde sağıp biriken mi
Ben de emziriyorum süt sağmays pek fırsat kalmıyor ancak doyuyor
Yani emiyor hala dolgunluk var diye mi sağıyorsunuz

Tek seferde 120-130 sağdım bi memeden, bi önceki gün 80-90 CC sağıp buzdolabına koymuştum ama sağdığım meme doluydu..
Normalde hiç sağmam, bazen geceleri sütüm akıp ağrıdan duramadığımda rahatlamak için sağarım. Dediğim gibi, dışarıya çıkacağım diye sağmıştım.

Benim kız geceleri emmek istemiyor neden böyle yapıyor son günlerde anlamadım, 9 gibi emdi ve emdiğinin yarısını hemen hemen kustu neyse gece uykusuna yattı 10 gibi, şimdi uyandım emzirmek istedim akşam da kustu zaten yarısını aç diye düşündüm 3-4 dk ancak emdi memede garip haller iki büklüm kıvrılıyor kolumda memeye kafa atıyor falan, şimdi emmiş olsaydı sabaha kadar uyurduk ama benim içim rahat etmeyecek ve ben 4 gibi bi daha kalkıp emzirmeye çalışacağım :(

Ben 37. Haftaya kadr calistim. Nisan ortasi bitiyor benim de haziran basina kadar bi çozum bulsam. Haziran basi zaten ramazan bayrami 1 hafta, 2.hafta var o da okulun son haftasi sut izni fln 3 saat idare edilir sora da seminer donemi zaten diye dusunuyorum. Psikiyatriyi ben de duydum annelik depresyonu olarak verilebiliyormus ama sicile fln islemesi sıkıntı yarator dedi birisi kafam karisik
valla arastırıyoruz ama zor gözüküyor kadın dogum-psikiyatri-fizik tedavi-ortopedi bunlardan daha rahat alınabiliyormuş sma verirlerse bazı özel kurumların parayla verdiğini de duydum bugün.senin iznin ne zamzn bitecek?benim erken dogum riski var diye 32de ayrıldım yoksa 1 ay daha iznim olacaktı nasip
Bende 37de ayrıldım 25nisanda bitiyor iznim. Önce rapor deniyecem olmazsa ücretsiz izin. . Doğum yaptığınız kadın doğumcuyla konuştunuz mu veriyorlarmış genelde. Bir de ben daha önceki yıllarda psikiyatriden uzun süreli heyet raporu almıştım. Sicilime işlemedi. Yönetmelik değiştimi bilmem ama polislere falan işliyormuş galiba. Bizde sorun olmuyordu.

Ben 37. Haftaya kadr calistim. Nisan ortasi bitiyor benim de haziran basina kadar bi çozum bulsam. Haziran basi zaten ramazan bayrami 1 hafta, 2.hafta var o da okulun son haftasi sut izni fln 3 saat idare edilir sora da seminer donemi zaten diye dusunuyorum. Psikiyatriyi ben de duydum annelik depresyonu olarak verilebiliyormus ama sicile fln islemesi sıkıntı yarator dedi birisi kafam karisik
evet hayatta nolır bilinöez psikiyatrş bana da riskli geliyor umarım halledebiliriz :(

Bende 37de ayrıldım 25nisanda bitiyor iznim. Önce rapor deniyecem olmazsa ücretsiz izin. . Doğum yaptığınız kadın doğumcuyla konuştunuz mu veriyorlarmış genelde. Bir de ben daha önceki yıllarda psikiyatriden uzun süreli heyet raporu almıştım. Sicilime işlemedi. Yönetmelik değiştimi bilmem ama polislere falan işliyormuş galiba. Bizde sorun olmuyordu.
senin iyiymiş benim 22 martta bitecek :( kadın dogumcum sadece 10 gün verebilirim dedi heyet ayarlamaya calışıyorum.psikiyatri sicile işlemiyorsa iyi var o bölümden alan arkadaşlar ben de alabildiğim kadar rapor yetmezse ücretsiz izin ,zaten ev ödememiz olmasa ugrasmam direkt alırdım ücretsiz izni

Canım senin bebeğin ne kadarlık ve kaç kilo? Geçen akşam arkadaşlarla dışarıya çıkalım dedik ilk kez, benim bebeğim 2 ay 5 günlük şu an kilosu da 5400 kg. Doktoruna kaç CC sağıp bırakiyim diye sordum, en az 200 CC dedi. Ben 210 CC bıraktım ve eve döndüğümde annem dedi ki 130 CC’ yi tek seferde içti.. 60 CC az mı acaba? Ya da seninki sık emiyordur belki de.. Gerçi benimki de saat başı emiyor. Bilemedim...
Benim bebeğim en fazla 120 cc içiyor iki ay dolmasına üç gün var. Ama kilo alımı çok iyi bu hafta meme reddi oldu sagip verdim o da düzenli olmadı. Kilo vermiştir diye düşünüyordum . 300 gr almış.iki ayda 2 kilo 400 gr almış oldu Dr iyi hatta fazla bile dedi.. Doktorun dedigiyle epey fark var .200 cc vermeye çalışsam bebekte almaz bence .

tazecikannee tazecikannee istenilen sure kadar alinabiliyor sıkıntı yokmus. Raporu hangi bolumden almayo dusunuyorsun canim. Ben de rapor dusunuyorum da
rapor benim kalbime yatmıyo malesef çalışmadan para kazanınca o para hayırlı bir para olmayacağını düşünüyorum, onun için ya mecburen başlıcam ya da maddiyatı halledersem ücretsiz izin alıcam üç haftalık :(

Benim bebeğim en fazla 120 cc içiyor iki ay dolmasına üç gün var. Ama kilo alımı çok iyi bu hafta meme reddi oldu sagip verdim o da düzenli olmadı. Kilo vermiştir diye düşünüyordum . 300 gr almış.iki ayda 2 kilo 400 gr almış oldu Dr iyi hatta fazla bile dedi.. Doktorun dedigiyle epey fark var .200 cc vermeye çalışsam bebekte almaz bence .

Benimki belki de biberonu ilk kez görünce garip geldiği için öyle içiverdi, bilmiyırum.. Çünkü annem önce biberonu almak istemediğini, ittirdiğini, sonra birden içtiğini söyledi..
Canım meme reddinde amman dikkatli ol, biberona alışmasın. Biraz inatçı ol, önünde sonunda memeyi tutmak zorunda kalacak.
Benim bebeğim de çok çok kusan bi bebek :( 2 ayda 2400 kilo aldı. 3220 doğdu, önce 2800’e düştü, şu an 5440 kg.

rapor benim kalbime yatmıyo malesef çalışmadan para kazanınca o para hayırlı bir para olmayacağını düşünüyorum, onun için ya mecburen başlıcam ya da maddiyatı halledersem ücretsiz izin alıcam üç haftalık :KK43:

Doğum iznim benim de bugün bitti, yarın göreve başlamam lazım. Ya rapor alacağım ya da ücretsiz izin. 2 aylık bebeğimi bırakıp okula dönemem. Ücretsiz izin de gerek maddi gerek özlük haklarımın durması anlamında içime sinmiyor..
Devletin bu işi acilinden çözmesi lazım gerçekten.

Back
X