- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkide oyle puding kivaminda dimi canim ve kalamizi uc dort gune bir yapabiliyoruzKızlar bebeğim kakası her zaman olduğundan farklı daha koyu kıvamlıydı ve bu kez bayağı zorlandı neden kıvamı koyulaşır ki bebek büyüdüğü için mi acaba
Sanki daha bile kıvamlıydı, yok kız benim kız her gün yaptığı halde ıkına ıkına bi çeşit oluyor ıkınmalarıyla meşhur bizim evde her sabah ıkınma sesini duymadan uyanamıyoruz alarm gibi mübarek göbek fıtığımız da duruyorBizimkide oyle puding kivaminda dimi canim ve kalamizi uc dort gune bir yapabiliyoruz
Zeytinyagi icir birkasik dokunur diye dusunme doktor kulakdamlasini verdi icirin diye dusun artik bizimki ikinmiyir zahmete girmez hic hergun yapiyormu duzenli ikinmadanmi olmus fitij gececekmi peki ilerdeSanki daha bile kıvamlıydı, yok kız benim kız her gün yaptığı halde ıkına ıkına bi çeşit oluyor ıkınmalarıyla meşhur bizim evde her sabah ıkınma sesini duymadan uyanamıyoruz alarm gibi mübarek göbek fıtığımız da duruyor
Şu tip konusan adamlara gıcık oluyorum yaMasallah esleriniz bizimkine laf soyle kuser agzina pistir iyiligine cok iyi kotu davlandinmi vay halineee
Hergun günde bir kez kesin yapar kakasını bazen ekstra 2-3 bile olur, zeytinyağ biberonla süt verdiğimde sütüne bir kaşık ekliyordum şimdi biberon vermeyince yağı sade vermeye korktum boğazına falan yapışır diye,gaz damlasına devam ediyoruz, evet canım göbek fıtığımız var gobepi ceviz kadar dışarıdaZeytinyagi icir birkasik dokunur diye dusunme doktor kulakdamlasini verdi icirin diye dusun artik bizimki ikinmiyir zahmete girmez hic hergun yapiyormu duzenli ikinmadanmi olmus fitij gececekmi peki ilerde
Eniştem öyle karısıyla her kavga ettiğinde bizleri de kavganın içine sokuyor.bu yüzden kaç defa boşanma aşamasına geldiler.kiz laf duymak istiyorsan ben sana soylim lafi kocam diye nikimi degistirim
karsilikli saydiralim ay ben laf duymim istiyorum benim duam senin bedduan olmuş
Aksam aksam iyi guldumbizimkide kavga ettik mi bana laf soylese oda iyi anneme laf ediyor kadin burda bile degil bak odada
İkimiziz ne diceksen bana de diyorum yok ananla ikinizin isi oyunlar oynamak diyo ne demek istiyo anlamiyorum bileabuk subuk konusuyor
ne oyun cevirdiysek
![]()
İsin garip tarafi durdukyere ortada bir durumda yok bakiyorum anneme aileme laf soyluyor biseylerini gorse tamda durduk yere oldumu komik oluyorŞu tip konusan adamlara gıcık oluyorum yatm kadın zaten boy na konuşur bu kadının geninde var,ama kadın gibi dır dır eden adamlardan nefret ederim ya lütfen üzerine alınma sadece genelleme yaptım. Ben hastnedeyken bi adam karısının doğumunu bekliyordu annesiyle, istemeyerek konuşmaları duydum.Kadının eşinin annesini çekiştire çekiştire ölecekti.valla kendimi zor tuttum diyecektim hiç utanmitirmusun karının annesinin dedikodusunu yapmak hiç yakisirmi bi erkeğe ya.bunu bi kadın yapsa anlarimda erkek yaptmi çok itici duruyor.
Kiz yag yapisirmi kayip gidiyorHergun günde bir kez kesin yapar kakasını bazen ekstra 2-3 bile olur, zeytinyağ biberonla süt verdiğimde sütüne bir kaşık ekliyordum şimdi biberon vermeyince yağı sade vermeye korktum boğazına falan yapışır diye,gaz damlasına devam ediyoruz, evet canım göbek fıtığımız var gobepi ceviz kadar dışarıda
Nasıl veriyorsun canım ısıtıyor musunKiz yag yapisirmi kayip gidiyor
Annem buraya geldiginde sabaha kadar ictiginden fazla mama vermis malesefki cocuk anne sutuyle azda icse doyuyor mamada bilmiyor galiba doydugunu icirmiste icirmis cocuk bir kustu bir kilo var agiz burun ust bas yattigi yastik bizim yattigimiz yastikti yun yastik dusun su gibi ıslandi koskoca yastik gun icerisinde takip et tekrarlamazsa mide eritmemistir ictikleri geri gelmistir arada oluyor ben verdigimdede oluyor bazen ama annem verdigindeki cok garipti okadar sutu mide bile almaz nerden geldi halen gozum onunde o kusmasiKızlar dün akşam kızımı yanıma yatırdım, uyutmak için. Piş pişliyordum biranda kusmaya başladı fışkırır tarzda ve burnundan da geldi o kadar çok kustu ki. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı sadece 2 defa normalden farklı kusmuştu. Diğerlerine göre çoktu yani. Yatırmadan önce sütünü içirdim gazını çıkardım. Hatta kucağımda tuttum biraz, uyumayınca yanyana yatmıştık. Neden olmuştur varmı bebeği bu şekilde kusan. Çok korktum ağzından burnundan gelişi gözümün önünden gitmiyor. Gece normalden fazla içmişti. Ondan olabilir mi acaba.
Yok kiz cay kasigina koyup veriyorumNasıl veriyorsun canım ısıtıyor musun
Malesefki beynen problemlilerEniştem öyle karısıyla her kavga ettiğinde bizleri de kavganın içine sokuyor.bu yüzden kaç defa boşanma aşamasına geldiler.
Asidini almak lazım değil miYok kiz cay kasigina koyup veriyorum
Yani bir cay kasigi seyin ne asidi olacakki daha dogrusu aklima gelmedi bile nettede doktorlar bir caykasigi zeytinyagi verin diyor kimse asit alin ısıtın yada ısıtıp veriyorum dememisAsidini almak lazım değil mi
Aynen bizde oyle. Kavga haric genelde beraber yatariz asla bisey duymaz. Tabi tv karsisinda dizisini izlerken sabahlarken uyuyakalmayi da sever o zaman da gelmez. Yaranamazsin ya. Bi yardim et uykusuzum bi uyuyayim bi kere sen uyut dedim de olaylar olaylar. Ben ondan cok uyuyomusum. Bakamiyosam bakici tutalimmis vs vs. Ben para getiriyorunlar. Dedim bende calisan insanim. Ben ise gideyim sen evde otur bak bu lafi ediyosan yani. Gecen 5dk dusa gireyim dedim hala agliyo bebek. Ben susturamiyorum ben uyutamiyorum bahaneside. Valla bende cok kizginim. Bide biz 10yildir beraberiz 2.5yildir evliyiz. Konu eskilere de sicradi falan. Bana kalsa eve gelmesin yuzunu gormek istemiyorum bugun. Uykusuzluktan oluyorum dun bebek yuzunden de aglamistin gecede kavgadan sonra agla agla uyuyamama. Gozlerim iptal su an. Azra kusum da saolsun uyuma yok uyanip duruyor hep![]()
Bende ona şaşırdım nasıl birikti o kadarcık midede.. alt açmasında yatıyordu sırılsıklam oldu. başından ayrılamıyorum tekrar kusarsa diye. Gece bile koymadım yatağına kıpırdansa uyandım. Çok korktum. Ateşi falanda yok hasta desem. Neşesi de yerinde 7den beri gülücük saçıyor. İnşallah tekrar etmez. Çok içtiği içinde olabilir. Uyuyamayınca epey içti bide hızlı hızlı içmişti sinsiremedi galiba..Annem buraya geldiginde sabaha kadar ictiginden fazla mama vermis malesefki cocuk anne sutuyle azda icse doyuyor mamada bilmiyor galiba doydugunu icirmiste icirmis cocuk bir kustu bir kilo var agiz burun ust bas yattigi yastik bizim yattigimiz yastikti yun yastik dusun su gibi ıslandi koskoca yastik gun icerisinde takip et tekrarlamazsa mide eritmemistir ictikleri geri gelmistir arada oluyor ben verdigimdede oluyor bazen ama annem verdigindeki cok garipti okadar sutu mide bile almaz nerden geldi halen gozum onunde o kusmasi
Canım bebeklerde mide kapakçığı tsm gelişmemiş olabiliyor, içtikleri de hep sıvı olduğu için geri gelmiştir çok normal, doyduktan sonra bebiş biraz kucakta tutmakta yarar var, sen bak bi kere yaşamışsın bunu ben yaklaşık 2,5 aydır sürekli yaşıyoruz ağız burun fışkırtarak kusuyor reflüden dolayıBende ona şaşırdım nasıl birikti o kadarcık midede.. alt açmasında yatıyordu sırılsıklam oldu. başından ayrılamıyorum tekrar kusarsa diye. Gece bile koymadım yatağına kıpırdansa uyandım. Çok korktum. Ateşi falanda yok hasta desem. Neşesi de yerinde 7den beri gülücük saçıyor. İnşallah tekrar etmez. Çok içtiği içinde olabilir. Uyuyamayınca epey içti bide hızlı hızlı içmişti sinsiremedi galiba..