• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oda cok zor basimiza geldi canim bilirim kakasinda bakteri cikmisti ve on gun antbyotik
Kullandik bir ortasini yakalayamadik yanishal oluyor yada kabiz
Bizim üşütme kızım evde bu hafta okula gitmedi onu gezdirirken küçüğü üşüttüm =(

Eşini boğmak isteyenlerde bugün de ben varım :) Dünden beri kavgalıyız, aynı evin içinde iki yabancıyı oynuyoruz şuan. Eşim işten ayrıldı başka bir işe girmek için, işe alım oldu ancak soruşturma cevabını bekliyoruz. Bu sebeple de evde ne yazık ki! Herifin ailemle kendince alıp veremediği şeyler var. Sürekli bık bık bık ailem hakkında konuşuyor. Dün tepemin tası attı verdim veriştirdim. Bu sefer de ben aileci oldum, ailem için onu satarmışım lafa bak. Sonra çekti gitti yatak odasına. Ben bebekle salonda yatıyorum bizim odamız büyük ve ısınmıyor bu sebepten. İçeri bir girdim ki beyefendi kulağına kulak tıpaları takmış, gözüne de uyku bandı devirmiş kaba etini uyuyor. Ay ölür müsün öldürür müsün cinnet geçirecektim. Bugün de bütün gündür temizlik yapıyorum dönüp de bi çocuğa göz ucuyla bile bakmadı. Gitmiş kendine yemek siparişi vermiş bizi düşünen yok. Bu erkek milleti neyin kafasını yaşıyor ya bilen varsa anlatabilir mi? Ne zamandan beri böyle vurdumduymaz, sorumsuz oldu bunlar.
Adamları bebekler çarptı sanırım herkes aynı dertten muzdarip canım yalnız değilsin 😀

Eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra masal kitapları almaya başlamıştı bebeğimiz için. Bir süredir uykudan önce okuyor ona. Kuzum da nasıl dikkatle dinliyor sessiz sessiz :KK200: Sonra da uykuya dalıyor :nazar: Dil gelişimi için şimdiden kitap okumaya başlanmalıymış kızlar tavsiye ederiz :KK66: Ayrıca süreklilik arzederse çocukta da kitap okuma alışkanlığı daha erken kazanılıyormuş. Ben de çok severim ama eşimin eline su dökemem bu konuda. Evde bir kütüphanemiz var diyebilirim. Bebeğim de sevdi kitapları şimdiden :nazar:

Çok iyi yapmışsınız. Bildiğimiz klasik masal kitapları mı aldınız? Ben de şimdiden bebeğimize okuyabileceğim kitap bakıyordum

Canım 3 kayısıyı ıslat yumuşayınca kayısıları ye suyunu da iç bebe mıçsın =) benimkide aşırı ishal son bir haftadır günde 9 bez değiştiriyorum çiş yapamıyor ishalden yavrum
biz de öyleyiz ya her gaz cıkarmada suluda kaka yapıyor anne sütündendr dedim ishal mi ki

Cnim bebeğinin kusmasi varsa kilo alması ondan azalmış olabilir.eltimin oğlu kustugu için gelişimi biraz geriydi. cnim benim bebegim keyfine göre takılıyor.fazla emmedigi için bilmiyorum doyup doymadiguni çünkü iştahlı bi bebek değil.cnim biraz suyun içine un katip karistir tavayada yağı koy biraz kizarsin yağın sonrada ilave et birazda toz şeker rengi degisinceye kadar karıştırarak kavur.

Sanırım dediğin gibi canım kusmadan dolayı da olabilir kilo alımı. Şu tatlıyı bir deneyim yarın 😀 iyi olur inşallah cevabın için teşekkür ederim canım

Canım süt yapan şeyler yemek bol su içmek tamamda uykusuzsan süt olmuyor e bizim bebişlerde canları sağolsun uyutmayınca malesef...

Valla doğru diyorsun canım hele gündüz uykusu hiç yok 😀

Bende uyku pek yok gun icinde 0 uyku imkan yok uyku onemliymis baaya. Ama annelerimz zamani gibi degil yediiklerimiz ictikkerimiz o yuzden cok normal malesef :KK43: onlar saglikli beslenme saglikli hayat az radyasyon vs vs

Bende de gündüz uyku yada dinlenme vaktim olmuyor canım maalesef. Hormon radyasyon falan doğru diyorsun valla aklıma gelmemişti. Canım gece kaç kez emziriyorsun acaba günlerimiz aynı ya o yüzden sordum.

Çok iyi yapmışsınız. Bildiğimiz klasik masal kitapları mı aldınız? Ben de şimdiden bebeğimize okuyabileceğim kitap bakıyordum
Samed Behrengi kitaplarına bakabilirsin canım. “Bir Şeftali Bin Şeftali” “Küçük Kara Balık” bu kitaplarını okuduk. Sırada diğerleri var. Bugün de Nazım Hikmet’in “Sevdalı Bulut” kitabını bitirdik.

Eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra masal kitapları almaya başlamıştı bebeğimiz için. Bir süredir uykudan önce okuyor ona. Kuzum da nasıl dikkatle dinliyor sessiz sessiz :KK200: Sonra da uykuya dalıyor :nazar: Dil gelişimi için şimdiden kitap okumaya başlanmalıymış kızlar tavsiye ederiz :KK66: Ayrıca süreklilik arzederse çocukta da kitap okuma alışkanlığı daha erken kazanılıyormuş. Ben de çok severim ama eşimin eline su dökemem bu konuda. Evde bir kütüphanemiz var diyebilirim. Bebeğim de sevdi kitapları şimdiden :nazar:
ay maşallah canımm masalı dınlerken mı uyuyor? bizimki de bazen yatakta yatar halde benım pışpış yapmamla uyuyor tabı dalana dek ne agular ne tükürükler anlatamam ama cok nadır oyle dalıyor. uyku egıtımı zamanına azkaldı sımdı zorlamayım dıyorum. buarada bn kıtap okumasam da hıkayeler anlatıyorum kızıma. babasıyla annesinin maceralarını falan:) eşime okutcam ben de hafta sonları haftaıcı yorgun oluyor hem okul hem ozelders derken adam tüm gun konusuo ztnkızım 8,9gb yatıyor çünkü o kısım bende:)

Samed Behrengi kitaplarına bakabilirsin canım. “Bir Şeftali Bin Şeftali” “Küçük Kara Balık” bu kitaplarını okuduk. Sırada diğerleri var. Bugün de Nazım Hikmet’in “Sevdalı Bulut” kitabını bitirdik.

Bunların üçü de benim kitaplarım arasında vardı. Duygulandım şu an :) babama sorayım duruyorsa alıp okuyayım canım sağol

Annnaaa ayni bizimki kusken bi tavirlar dun aksam cay yaptim biskuvi kek yaninda ben yedim o yemedi mutfaga birktim cayi bardaklari yatakodasina geldik oda mutfakta kendine hazirladi keke
Nutella surup yiyor beraber yesek geberirdi sanki :-) hazirladigim kahvaltiyi bile yapmaz cok fenalar :-)
:silah::silah::silah::KK67::KK67::mad::mad::bicak::bicak::rolleyes::KK51::110:sonunda beni bu ruh haline soktun!

Sanırım dediğin gibi canım kusmadan dolayı da olabilir kilo alımı. Şu tatlıyı bir deneyim yarın 😀 iyi olur inşallah cevabın için teşekkür ederim canım

Valla doğru diyorsun canım hele gündüz uykusu hiç yok 😀

Bende de gündüz uyku yada dinlenme vaktim olmuyor canım maalesef. Hormon radyasyon falan doğru diyorsun valla aklıma gelmemişti. Canım gece kaç kez emziriyorsun acaba günlerimiz aynı ya o yüzden sordum.
Ben gece emzirmesini genelde 12 3 6gibi 3kere yapiyordum. Ama herkes diyor ki uyandirma cocugu uyuyorsa. Gece buyume hormonu salgilanirmis. Acikinca uyanir kendisi. Bugun doktora da sorcam evet derse o uyanmadiginda uyandirmicam

Back
X