Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende uyandırmıyım diyorum ama alarm bile kurmadan hemen hemen aynı saatlerde kalkıyorum her gün, dün 11 de uyudu bebiş 10.30 gibi emzirme bitti, 3 de kalktım güneş uyuyordu ama aldım emzirdim gene de acıkmıştır diye düşünüp içim rahat etmiyor ki :/Ben gece emzirmesini genelde 12 3 6gibi 3kere yapiyordum. Ama herkes diyor ki uyandirma cocugu uyuyorsa. Gece buyume hormonu salgilanirmis. Acikinca uyanir kendisi. Bugun doktora da sorcam evet derse o uyanmadiginda uyandirmicam
İşte bende öyleyim aynı. Ama herkes gece uykusu emmeden daha önemli diyor açıksa uyanır diyor. Ben 2 buçukta emzirdim en son su saat oldu uyanmadi halaYa bende uyandırmıyım diyorum ama alarm bile kurmadan hemen hemen aynı saatlerde kalkıyorum her gün, dün 11 de uyudu bebiş 10.30 gibi emzirme bitti, 3 de kalktım güneş uyuyordu ama aldım emzirdim gene de acıkmıştır diye düşünüp içim rahat etmiyor ki :/
Ateş devam v etmez ama huysuzluk birkaç gün olabilir diyenler var. Ay fazlayix baya bugün asi olcaklar tayfası olarak :))Bizim de aşılar var bugün. İnşallah sıkıntı olmazsa yarın da yolculuk yapıcaz. Biraz korkuyorum. Aşıdan sonra huysuzluk ateş oluyor ya gece bişey olmazsa sonra olmaz dimi? Sabah yola çıkacaz 3 4 saatlik?
Ben gene de 4 saati geçirmemeye çalışıyorum biraz daha büyüsün de o zaman uyandırmam :/ uyanır artık ya bayağı olmuş emeli sen de dinlen enerji topla kahveni iç maraton bizi bekliyorİşte bende öyleyim aynı. Ama herkes gece uykusu emmeden daha önemli diyor açıksa uyanır diyor. Ben 2 buçukta emzirdim en son su saat oldu uyanmadi hala![]()
Evet canım çoğu zaman masal dinlerken uyuyakalıyor. Öyle uyumadığı zamanlarda da hamakta sallanarak uyuyor. Sallanırken ben ona ninniler söylüyorum yumuşak bir ses tonuyla. Hemen gözler gidiyor :)ay maşallah canımm masalı dınlerken mı uyuyor? bizimki de bazen yatakta yatar halde benım pışpış yapmamla uyuyor tabı dalana dek ne agular ne tükürükler anlatamam ama cok nadır oyle dalıyor. uyku egıtımı zamanına azkaldı sımdı zorlamayım dıyorum. buarada bn kıtap okumasam da hıkayeler anlatıyorum kızıma. babasıyla annesinin maceralarını falan:) eşime okutcam ben de hafta sonları haftaıcı yorgun oluyor hem okul hem ozelders derken adam tüm gun konusuo ztnkızım 8,9gb yatıyor çünkü o kısım bende:)
Benimkide bir ilk başardı bu konuda :)) 7 dedin mi dikilir çünkü :)) bugün asi ve kontrol günü uyusun da güç toplasin bari ❤ alışkanlıktan ben uyandım :))))Ben gene de 4 saati geçirmemeye çalışıyorum biraz daha büyüsün de o zaman uyandırmam :/ uyanır artık ya bayağı olmuş emeli sen de dinlen enerji topla kahveni iç maraton bizi bekliyortabi ben bizim kız sabah uykusu sevmediği için biz 6 da kalktık
![]()
Bende masal okuyorum gözler hep gidiyor ama son anda ya bir tekme ya bir kol hareketiyle uyandırıyor kendini. Zeka kartlarına da başladık arada ilgisini çekiyor bisey anlamasada :)))Evet canım çoğu zaman masal dinlerken uyuyakalıyor. Öyle uyumadığı zamanlarda da hamakta sallanarak uyuyor. Sallanırken ben ona ninniler söylüyorum yumuşak bir ses tonuyla. Hemen gözler gidiyor :)
Bizde hiçbir sıkıntı olmadı maşallahBizim de aşılar var bugün. İnşallah sıkıntı olmazsa yarın da yolculuk yapıcaz. Biraz korkuyorum. Aşıdan sonra huysuzluk ateş oluyor ya gece bişey olmazsa sonra olmaz dimi? Sabah yola çıkacaz 3 4 saatlik?
Evet canım zeka kartlarını ben de gösteriyorum. Siyah beyaz olanlardan. Yuvarlak hatlı olanları daha çok seviyor. Hayvan figürlerine sesli gülüyor hatta :) Bu arada maşallah miniğine canım çok tatlıBende masal okuyorum gözler hep gidiyor ama son anda ya bir tekme ya bir kol hareketiyle uyandırıyor kendini. Zeka kartlarına da başladık arada ilgisini çekiyor bisey anlamasada :)))
Uyandırma canım artık bebişi. Uyusun da büyüsün diye boşuna demiyorlar :) Artık acıktığında kendisi uyanacak kadar büyüdüler maşallahİşte bende öyleyim aynı. Ama herkes gece uykusu emmeden daha önemli diyor açıksa uyanır diyor. Ben 2 buçukta emzirdim en son su saat oldu uyanmadi hala![]()
Dimi dimi baya baya bakip inceler gibiler :) masallah bebislerimize ❤❤ saol guzel teyzemizz bizim ❤Evet canım zeka kartlarını ben de gösteriyorum. Siyah beyaz olanlardan. Yuvarlak hatlı olanları daha çok seviyor. Hayvan figürlerine sesli gülüyor hatta :) Bu arada maşallah miniğine canım çok tatlı![]()
Sağol canimGeçmişolsun canım
Sağol canım seninde geçer inşallah ya. Bebislerden kendimize vakıt kalmıyor malesefGeçmiş olsun kuzum bebeğine de maşallah ❤ ben daha doktora da gitmedim
İyi canım sevindim sizin adınıza, ilaç fayda Edip sindirmeye başlayınca zamanla daha rahat emer belkiKizlar cocukdoktorumuz relactaz damla verdi meme reddi icin her emzirmeden once beskere agzina damlat dedi bu arada ankaraya giden kaka tahlili temiz geldi sukurler olsun meme reddi olanlar S Sevimlipanduf @CANIM AZRAM @ze_zobsebse D defne1453
Maşallah canım senin kuzuya. Bende aldım yatağın yanına koyuyorum bakıyor öyle ama elimde gösterince bakmıyor hiç . Senin bebiş ne kadarlık oldu ki benimki öyle takip etmiyor pekEvet canım zeka kartlarını ben de gösteriyorum. Siyah beyaz olanlardan. Yuvarlak hatlı olanları daha çok seviyor. Hayvan figürlerine sesli gülüyor hatta :) Bu arada maşallah miniğine canım çok tatlı![]()
inşallah canım biz sorun yasamadık sizde de olmaz umarım fotodaki azra olsa gerek maşallah bal bu kız ya Rabbim esirgesin ❣Gunaydin hanimlar ❤ bugun bizim 2aylik kontolumuz kalca cikikligi ve asilarimiz var ❤ insallah aorunsuz atlatabiliriz. Hayirli cumalar herkese ❤❤
9 ocak doğumlu canım. Karnı tok, altı kuru, keyfi yerindeyken gösteriyorum canım. O zaman daha çok ilgileniyor.Masl
Maşallah canım senin kuzuya. Bende aldım yatağın yanına koyuyorum bakıyor öyle ama elimde gösterince bakmıyor hiç . Senin bebiş ne kadarlık oldu ki benimki öyle takip etmiyor pek
Geçmiş olsun canımÇok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta![]()