- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Anne sütü sarılığı dediler, başlangıçta yoğun bakım kuvozde kaldı 10 gün ve orada düzgün beslemediler ondan da uzadı birazGecmış olsun. Ne kadar uzamış kıyamam. Bizim 8.1çıktı.inş biran önce gecer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne sütü sarılığı dediler, başlangıçta yoğun bakım kuvozde kaldı 10 gün ve orada düzgün beslemediler ondan da uzadı birazGecmış olsun. Ne kadar uzamış kıyamam. Bizim 8.1çıktı.inş biran önce gecer
Sterilizatör almanı öneririm çok rahat edersin süt pompasının da parçalarını da koyarsınBizim biberonda kaynamaktan rengi gitti kirec renginde olsukaynatmamak mi lazimdiki
Evet evet görüşelim ❤ bende kararsızım almakta kuzum bakalum
Arkadaşlar merhaba. Benim bebeğim 29 günlük oldu hala sarılık gecmedi. Sizler ne yaptınız. Birde bizim kilo alımı basta olmadı. 2 haftadır almaya bssladı. Anne sütü veriyorum gündr 120 cc civarı da mama veriyorum 3500 hastane cıkısımız su an 3860 daha yeni doğum kilosuna ulaştık. Sorun olur mu acaba.
Pamuk Panda kiloyu bende cok taktim napsak ki:)
Evde tartiniz vsrsa cocuk bez degistirirken kucakla cik sonrada sen cik canim asa yukari ayni cikiyor
Zamanla rengi o şekilde oluyor ama normal bpa vs yok zararlı olmayan maddelerden üretilmişBizim biberonda kaynamaktan rengi gitti kirec renginde olsukaynatmamak mi lazimdiki
Benim bebeğim de bu ay 650 gr aldı. Doktorum normal demişti canımKesinlikle haber vereceğim canım. Kullanırsan işe yararsa banada haber verirmisin canım
Canım emzirmekten başka çaren yok biz 48 günlükken değerimiz 5 e düşmüştü. Çok yıpratıcı bir durum benim psikolojim bozulmuştu. Ama şükür toparladık. Burda bir arkadaş hurmayı suya koymuş onu vermiş geçmiş. Bizimki de geçmese onu deneyecektim. Anne sütü sarılığı çıktı bizimki o yüzden uzamış dedi doktor. Diğer tahlilleri İyi ise bol bol emzir çok kafana takmA canım.
Doktora bugün ben yazayım bakayım ne diyecek bizimki. Sabada haber veririm. Bide burda bi arkadaş incir havuç kürü yapmıştı onu yapacağım akşamları sütüm ciddi azalıyor bazen yetmiyor belki oda kiloyu etkiliyordur canım
Canım benim bebeğin aylık kilosu 600 gr ona taktım şimdi kafayı
Artık zaten gittikçe azalmayacak mı kilo alışları her ay 1-1,5 kilo alamaz ki bi de hareketleniyorlar artık uyku sureleri de kısalıyorBenim bebeğim de bu ay 650 gr aldı. Doktorum normal demişti canım
canım benim ya inşallah toparlar nir an evvel o kadar masumlar ki imdan kıyamıyor 2 gündür benimki de cok fena kustu yine kıvam artırıcının adı ne canım ilaç gibi bişey mi o daEvet kuzumdoktor kusmasi icin kivam arttirici gaz icin maflor plus verdi. Bide idrar tahlili verdik enfeksiyon icin. İnsallah amiin saglikli olsinlar ❤ dun de hic emmedi cisini yaomadi asidan dolayi galiba ne zaman memeye alsam uyudu. En son agzina biberonu tiktim yani biberonda almiodu cunku
Arkadaşlar merhaba. Benim bebeğim 29 günlük oldu hala sarılık gecmedi. Sizler ne yaptınız. Birde bizim kilo alımı basta olmadı. 2 haftadır almaya bssladı. Anne sütü veriyorum gündr 120 cc civarı da mama veriyorum 3500 hastane cıkısımız su an 3860 daha yeni doğum kilosuna ulaştık. Sorun olur mu acaba.
Geçmiş olsun canım. Biz de oyleydik doktorumuz buhar verdi. Onu yaptık bir hafta. Normal serumu 3 cc çekip buhar makinasıyla buhar yaptık . Hem burun tıkanıklığına iyi geldi hem de cigerlere inmesini engelledi.Kızlar bebegim soğuk algınlığı olmuş.sürekli burnu tıkanıyor.aspiratorle sık sık açıyorum.çok iştahlı bi bebek değildi zaten iyice istahsizlasti.doktora da götürdüm.bebeklere özel sprey verdi.şuan endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyirum.
Benim de 660 aldi normal dedi. Ama gecen ay 1100 almisti. Burda 2haftadir emmio cisli bez azaldi diye soyluyodum. Azalis sebebinden huzursuxumBenim bebeğim de bu ay 650 gr aldı. Doktorum normal demişti canım
Aynen oyle kiyamiyor.. bebelac in kuzum ilac degil bakabilirsin. Midede kivamini arttirip sunger gibi cekiomis ve kusmasini onluyomuscanım benim ya inşallah toparlar nir an evvel o kadar masumlar ki imdan kıyamıyor 2 gündür benimki de cok fena kustu yine kıvam artırıcının adı ne canım ilaç gibi bişey mi o da
Emzik derken biberon emzigimi yoksa gunluk emdigi emzikmi canimBizimkinin de emzikleri oyle oldu Ya![]()
Ben anlamiyorum cocuklari bizimki sut icmiyor ya gecedir agliyo biberon verince meme emmez biberon emmeZ bardakla verecem artik :-( niye yapiyor onuda anlamadimDun hastanedeydim kuzum orda ciplak tartiliyoruz zaten bez dahi olmadan az almis kiloyu baya o yuzden dddim
Degistirmem gerekiyormuki icerken ses geliyorZamanla rengi o şekilde oluyor ama normal bpa vs yok zararlı olmayan maddelerden üretilmiş
Haklisin takilmicak gibi degil bizimki bu gidisle kilo verecek icmiyo dovecemKesinlikle haber vereceğim canım. Kullanırsan işe yararsa banada haber verirmisin canım
Canım emzirmekten başka çaren yok biz 48 günlükken değerimiz 5 e düşmüştü. Çok yıpratıcı bir durum benim psikolojim bozulmuştu. Ama şükür toparladık. Burda bir arkadaş hurmayı suya koymuş onu vermiş geçmiş. Bizimki de geçmese onu deneyecektim. Anne sütü sarılığı çıktı bizimki o yüzden uzamış dedi doktor. Diğer tahlilleri İyi ise bol bol emzir çok kafana takmA canım.
Doktora bugün ben yazayım bakayım ne diyecek bizimki. Sabada haber veririm. Bide burda bi arkadaş incir havuç kürü yapmıştı onu yapacağım akşamları sütüm ciddi azalıyor bazen yetmiyor belki oda kiloyu etkiliyordur canım
Canım benim bebeğin aylık kilosu 600 gr ona taktım şimdi kafayı
Braktim artik kaynatma islerini sagma makinasinin biri kaynanaktan bozuldu yeni aldigim kaynatmayin sicak suyla yikayin kaynamis buda bekletin diyorSterilizatör almanı öneririm çok rahat edersin süt pompasının da parçalarını da koyarsın
senin biberon hep kullanıyorsun kaynatmak çok zahmetli
Gecmedi uzayan sarilik var tahlil yapiyorlar sadece total bilirubin yuksekse anne sütü sariligi sikinti yok dedi dr 3 4 ayda geciyormus buMerhaba sarılığınız nasıl gecti. Biz 29 günlüğüz hala gecmedi
İnşallah bir an önce atlatır bebişlerGecmedi uzayan sarilik var tahlil yapiyorlar sadece total bilirubin yuksekse anne sütü sariligi sikinti yok dedi dr 3 4 ayda geciyormus bu
Sende dr kontrolunde olun 3 saati geçirme beslenmesinde bi arkadasa gunese çıkarıp sık sık yikayin denmis insallah gecer sizinde gecmis olsun
Günlük emdiği emzik canımEmzik derken biberon emzigimi yoksa gunluk emdigi emzikmi canim