• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet evet görüşelim ❤ bende kararsızım almakta kuzum bakalum

Kesinlikle haber vereceğim canım. Kullanırsan işe yararsa banada haber verirmisin canım 😀

Arkadaşlar merhaba. Benim bebeğim 29 günlük oldu hala sarılık gecmedi. Sizler ne yaptınız. Birde bizim kilo alımı basta olmadı. 2 haftadır almaya bssladı. Anne sütü veriyorum gündr 120 cc civarı da mama veriyorum 3500 hastane cıkısımız su an 3860 daha yeni doğum kilosuna ulaştık. Sorun olur mu acaba.

Canım emzirmekten başka çaren yok biz 48 günlükken değerimiz 5 e düşmüştü. Çok yıpratıcı bir durum benim psikolojim bozulmuştu. Ama şükür toparladık. Burda bir arkadaş hurmayı suya koymuş onu vermiş geçmiş. Bizimki de geçmese onu deneyecektim. Anne sütü sarılığı çıktı bizimki o yüzden uzamış dedi doktor. Diğer tahlilleri İyi ise bol bol emzir çok kafana takmA canım.

Pamuk Panda Pamuk Panda kiloyu bende cok taktim napsak ki:)

Doktora bugün ben yazayım bakayım ne diyecek bizimki. Sabada haber veririm. Bide burda bi arkadaş incir havuç kürü yapmıştı onu yapacağım akşamları sütüm ciddi azalıyor bazen yetmiyor belki oda kiloyu etkiliyordur canım

Evde tartiniz vsrsa cocuk bez degistirirken kucakla cik sonrada sen cik canim asa yukari ayni cikiyor

Canım benim bebeğin aylık kilosu 600 gr ona taktım şimdi kafayı

Kesinlikle haber vereceğim canım. Kullanırsan işe yararsa banada haber verirmisin canım 😀

Canım emzirmekten başka çaren yok biz 48 günlükken değerimiz 5 e düşmüştü. Çok yıpratıcı bir durum benim psikolojim bozulmuştu. Ama şükür toparladık. Burda bir arkadaş hurmayı suya koymuş onu vermiş geçmiş. Bizimki de geçmese onu deneyecektim. Anne sütü sarılığı çıktı bizimki o yüzden uzamış dedi doktor. Diğer tahlilleri İyi ise bol bol emzir çok kafana takmA canım.

Doktora bugün ben yazayım bakayım ne diyecek bizimki. Sabada haber veririm. Bide burda bi arkadaş incir havuç kürü yapmıştı onu yapacağım akşamları sütüm ciddi azalıyor bazen yetmiyor belki oda kiloyu etkiliyordur canım

Benim bebeğim de bu ay 650 gr aldı. Doktorum normal demişti canım

Benim bebeğim de bu ay 650 gr aldı. Doktorum normal demişti canım
Artık zaten gittikçe azalmayacak mı kilo alışları her ay 1-1,5 kilo alamaz ki bi de hareketleniyorlar artık uyku sureleri de kısalıyor Pamuk Panda Pamuk Panda ,

Evet kuzum :( doktor kusmasi icin kivam arttirici gaz icin maflor plus verdi. Bide idrar tahlili verdik enfeksiyon icin. İnsallah amiin saglikli olsinlar ❤ dun de hic emmedi cisini yaomadi asidan dolayi galiba ne zaman memeye alsam uyudu. En son agzina biberonu tiktim yani biberonda almiodu cunku
canım benim ya inşallah toparlar nir an evvel o kadar masumlar ki imdan kıyamıyor 2 gündür benimki de cok fena kustu yine kıvam artırıcının adı ne canım ilaç gibi bişey mi o da

[/QUOTE]
Arkadaşlar merhaba. Benim bebeğim 29 günlük oldu hala sarılık gecmedi. Sizler ne yaptınız. Birde bizim kilo alımı basta olmadı. 2 haftadır almaya bssladı. Anne sütü veriyorum gündr 120 cc civarı da mama veriyorum 3500 hastane cıkısımız su an 3860 daha yeni doğum kilosuna ulaştık. Sorun olur mu acaba.

Anne sütü yetersiz geliyor bizde de aynı sıkıntı vardı ama mama takviyesi her öğün mü 120 cc veriyorsun eğer öyleyse senin sütün az olduğundan yetmiyor ben anne sütünden sonra 60 cc veriyorum her öğünde değil şimdi 45 günlük olduk ameliyat da geçirdim sadece mama verildiğinde 120 cc yetiyor bir de emzirme sıklığı ne kadar?

Kızlar bebegim soğuk algınlığı olmuş.sürekli burnu tıkanıyor.aspiratorle sık sık açıyorum.çok iştahlı bi bebek değildi zaten iyice istahsizlasti.doktora da götürdüm.bebeklere özel sprey verdi.şuan endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyirum.
Geçmiş olsun canım. Biz de oyleydik doktorumuz buhar verdi. Onu yaptık bir hafta. Normal serumu 3 cc çekip buhar makinasıyla buhar yaptık . Hem burun tıkanıklığına iyi geldi hem de cigerlere inmesini engelledi.

canım benim ya inşallah toparlar nir an evvel o kadar masumlar ki imdan kıyamıyor 2 gündür benimki de cok fena kustu yine kıvam artırıcının adı ne canım ilaç gibi bişey mi o da
Aynen oyle kiyamiyor.. bebelac in kuzum ilac degil bakabilirsin. Midede kivamini arttirip sunger gibi cekiomis ve kusmasini onluyomus

Anne sütü yetersiz geliyor bizde de aynı sıkıntı vardı ama mama takviyesi her öğün mü 120 cc veriyorsun eğer öyleyse senin sütün az olduğundan yetmiyor ben anne sütünden sonra 60 cc veriyorum her öğünde değil şimdi 45 günlük olduk ameliyat da geçirdim sadece mama verildiğinde 120 cc yetiyor bir de emzirme sıklığı ne kadar?
[/QUOTE]
Basta sütüm azdı. Şimdi coğaldı. Günde toplamda 120 cc verıyorum. Bazen 2 saat bazen 1 saatte emziriuorum.

Dun hastanedeydim kuzum orda ciplak tartiliyoruz zaten bez dahi olmadan az almis kiloyu baya o yuzden dddim
Ben anlamiyorum cocuklari bizimki sut icmiyor ya gecedir agliyo biberon verince meme emmez biberon emmeZ bardakla verecem artik :-( niye yapiyor onuda anlamadim

Haklisin takilmicak gibi degil bizimki bu gidisle kilo verecek icmiyo dovecem
Artik be derdi varsa cocuk sut icmiyo ya gecedir ictigi bu saate 6 olcek 180 cc yani milletinki bikerede icer bizimki 12 saate icebildi oda kavga dovus emzik veriyorum emiyor hemen cikarip biberon iki cekio agliyo tekrar emzik tekrar biberon gercekten cok yoruldum

Sterilizatör almanı öneririm çok rahat edersin süt pompasının da parçalarını da koyarsın
senin biberon hep kullanıyorsun kaynatmak çok zahmetli
Braktim artik kaynatma islerini sagma makinasinin biri kaynanaktan bozuldu yeni aldigim kaynatmayin sicak suyla yikayin kaynamis buda bekletin diyor

Merhaba sarılığınız nasıl gecti. Biz 29 günlüğüz hala gecmedi
Gecmedi uzayan sarilik var tahlil yapiyorlar sadece total bilirubin yuksekse anne sütü sariligi sikinti yok dedi dr 3 4 ayda geciyormus bu
Sende dr kontrolunde olun 3 saati geçirme beslenmesinde bi arkadasa gunese çıkarıp sık sık yikayin denmis insallah gecer sizinde gecmis olsun

Gecmedi uzayan sarilik var tahlil yapiyorlar sadece total bilirubin yuksekse anne sütü sariligi sikinti yok dedi dr 3 4 ayda geciyormus bu
Sende dr kontrolunde olun 3 saati geçirme beslenmesinde bi arkadasa gunese çıkarıp sık sık yikayin denmis insallah gecer sizinde gecmis olsun
İnşallah bir an önce atlatır bebişler

Back
X