• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Haklisin bacim ama benim kocam
Türünün son örnegi dün aksam teyzesi geldi hastalardi galiba gripli gibiydi sesi burunlari akiyordu ve hapsuruyorlardi onlar gittikten sonra hasta olmasa bari gripler dedim tabi senin teyzen degilya böyle konusursun dedi ne alaka öz kardesimi evden kovdum ucunda evlat var dedim sabah cocugun dilinde mavi birsey var annene sorsana dedim bu arada bilgin varmi pamukcuk gibi beyaz ama mavilik gibi yesillikte var herneyse benim anam cahil sen prof anana sor herseyi bilir o diye basladi lafa saygisizlik yapma dedim bu halen laf saydiriyor pislik ailen vs sabir aklahim dedim tam kapidan cikiyordu arkamdan konusma canimi sıkma elimi pis kanina bulastirma diyor yani bacim ben bugun bir konu icin tartisaam on yilda gecse aradan onunla konusmasam o konu orada kalir taki onuncu yil naber desem o kiyamet illa kopana kadar arada laf soylicek ben susacam terbiyesiz desemde saygisiz desemde tartisma buyuyor agzim susmam lazim gik desem ogun yer yerinden oynar bende bugune kadar barisalim diye tatli dille yaklastim
Hep huyunu bildim icin
Allah sabır versin kuzum.. Benim eşimin de ailemle kendince sorunları var ve hep bu konuda benimle tartışır. Asla da alttan almam konu ailem olunca varsın kıyamet kopsun dün hayatıma girmiş bir adam için ailemi çöpe atacak değilim. Ve varsın inceldiği yerden kopsun modundayım artık ya ailemi kabullenecek ya da yol alıp gidecek başka bir seçenek sunmadım bugüne kadar ona sakın sen de taviz verme. Kendilerini birşey sanmasınlar. Eşin tehdit ediyor bir de terbiyesiz bunlar ya sinirlerim hopladı yine seni az çok anlayabiliyorum. Yaşınız kaç canım bence olgunlaşmak da önemli erkekler baya bir sonradan adam oluyor

Dun asidan bütün gün uyuklayan çocuk bugün saat 10.00 dan beri toplamda 1 bucuk saat uyumamistir. Dunden beri ellerini agzina goturmeye calisiyor gene mi buyume atagi acaba :KK43:
Ben bu durumu 4 gündür yaşıyorum anlamıyorum nasıl dayanıyor gecede öyle uzun uyumuyior gündüz uykusu olmayan kuzunun gece sızması gerek manyok 3 saatte bir ayakta

Bizimki de dünden beri öyle, banyo ettirdik dün dört gibi uyuması 9 u buldu. Sabah da defalarca kalktı durdu normalde uyusa iki saat uyuyordu en azından. Şimdi sabah sekizden beri bir saat uyumadı belki. Uyuyor uyanıyor kısa süre sonra
Bizimkide 11den beri bir saat uyumadi artik basima agri girdi hala uyanik attim besigine yatiyor kendi kendi dalsa o da yok inat
Aynisi ya aynisi gozler kizarik oyle duruyor :/
Yazdıklarınızı bizde de mevcut uykuyu unuttu sipam

Kızlar 2 gündür lekem vardı bugün yavaştan kanamam oluyor. Adet mi oluyorum acaba? Erken değil mi? Arkadaşım doğumdan 6 ay sonra olmuş. Daha önce adet öncesi yaşadığım belirtilerin hiç biri olmadı.
Adet olan var mı aranızda.
Ben 48. gün adet oldum canım. Olabilir normal

Kızlar son zamanlarda bebeğimin gözlerini saniyelik de olsa şaşı yakalıyorum. Dün doktora sorduğumda doktor normaldir olabilir ama yine de bir göz doktoruna görünün dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Çok endişelendiriyor

Kefir iç canım cok iyi gelicektir ve seni kabız edicek şeyler ye muz haşlanmış patates vb senden minnosa gecer geçmiş olsun
tamam kuzum çok sağol ablama geldık kızımla. büyük ablamda bulustuk aielece sımdı muz fln yemeye basladım kefır de alayım devam ederse bakalım cok yemedım kabız da olmasın dıye. Ama kızım uyumakta gucluk cekıyor kalabalıkta bıdaha anladım kı son gezmem oldu eve de 11gb gdecegım sımdı yatırdım uyku saatı geldı umarım uyanmaz ☹

Kl
Maviyer belki damarlarıdır dildeki inan bilmiyorum bacım böyle bi hodukle nasıl yasicaksın çocuğunu nasıl buyutuceksin onada böyle baskıları olucak onun yanında seninle bu şekilde konuşucak çocuğun sana yafa babasına nekadar saygı duyucak ikinizden birine emin ol nefret besleyecek ailen arkanda durmuyormu cünki bunun katlanacak pek bir tarafı yok tabiki hayat ve karar senin ama allah korusun insan derdinden kanser olur
inanirmisin bugun acile gittik cocuk icin orda bi kadin sallaniyordu akli pek yerinde degildi gunahinida almim ama biraz saf gibiydi ( allah sifa versin )
Benim sonumda boyle olacak dedim icimden allah esirgesin allah korusun aklimizi basimizdan almasin benim kaderimde buymus napalim sabir versin rabbm

Kızlar son zamanlarda bebeğimin gözlerini saniyelik de olsa şaşı yakalıyorum. Dün doktora sorduğumda doktor normaldir olabilir ama yine de bir göz doktoruna görünün dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Çok endişelendiriyor
Erken farketmen cok iyi olmus canim birinci ay goz kontrolunde doktor demisti sasikik vs olabilir olursa gelin diye.

Sabah 9’dan bu yana kızım toplasak 2 saat falan uyumuştur. Biraz gribal enfeksiyon başlangıcı demişti dün doktor.. Burnu tıkalı, ishali var :KK43: sürekli ayaklarını karnına çekiyor, huzursuz ve arada ağlıyor. Gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor :KK43: Doktor ilaca gerek yok, hafif boyutta anne sütü ile geçecektir dedi. Bebeğim de ben de çok yorulduk bugün :KK43: Hala uyumadı ne yapmam lazım bilmiyorum yerine koyduğum an ağlamaya başlıyor
Cok.gecmis olsun canım şimdi nasıl

Bizde de oluyor bazen. Normal canım.

Erken farketmen cok iyi olmus canim birinci ay goz kontrolunde doktor demisti sasikik vs olabilir olursa gelin diye.
Ama kalıcı sasiliktan bahsetmiştir herhalde değil mi? Bir anlık olanın normal olduğunu biliyorum ben canim. Birkac kez bizde de oldu ama geçti yani?

Ama kalıcı sasiliktan bahsetmiştir herhalde değil mi? Bir anlık olanın normal olduğunu biliyorum ben canim. Birkac kez bizde de oldu ama geçti yani?
Okadadarini bilmiyorum ama gozde katarak vs olup olmadigina goz kanallarina bakti sonrada sasilik durum olabilir olursa gelin dedi sasilikta bir anda olusmuyor kendini belli ediyor gun icerisinde bicokkez kayiyor eltimin cocugu sasi bakiyordu soylemistim bindoktora gosterin isterseniz gozu kayiyor yanlis anlama beni lutfen dedim verdigi cevap bende fark ettim ama bilerek yapiyor dedi cocuk ne anlicaksa bilerek yapacak 6-7 aylikken daha sonra dahada belli oldu ve bircok kisi soyleyince doktor gozluk verdi numaraliydi gozlukler ve ben dogum yaptiktan bir hafta sonra ameliyat oldu gozlerden canim hani hafifle baslayip ilerleyebiliyor onu biliyorum bu arada cocuk birbucuk yasinda

Kizlar bugun acile gittik ve acildekindoktor bu cocuga siz su vermiyormusunuz dedi esimde hayir dedi Doktor susuz kalmis bu cocuk serum takilacak tahlil yapilacak dedi bende kiyamadim cocuga ugacik elleri var ve doktora itimat edemedim ciktik geri geldik

Kizlar bugun acile gittik ve acildekindoktor bu cocuga siz su vermiyormusunuz dedi esimde hayir dedi Doktor susuz kalmis bu cocuk serum takilacak tahlil yapilacak dedi bende kiyamadim cocuga ugacik elleri var ve doktora itimat edemedim ciktik geri geldik
Keske kalsaydin taktirsaydin veya guvenmiyorsan baska yere gitseydin mama veriyor musun veriyorsan su da vermen gerekir bir iki cay kasigida olsa

Keske kalsaydin taktirsaydin veya guvenmiyorsan baska yere gitseydin mama veriyor musun veriyorsan su da vermen gerekir bir iki cay kasigida olsa
Hayir sadece anne sutu aliyor canim doktora itimat etmemin sebebi salak sacma konustu babasi konusaun annesi sen sus bakalim biliyormu yuzune bakin normalmi dudaklar nasil hepboykw diyorum arkada ayna var kendi dudagina bi bak bakalim cocugun uzerini bile cikarttirmadi hicbiyeri muane etmedi 12 tahlil ismi isaretledi serum takilacak kan alinacak devlete gittik pazar oldu icin tek cocuk acil var daha yeni ozele gittik hicde oyle seyler demedi direk girer girmez su iciyormu dedi ben anlamadim hani sadece anne sutuydu nasil susuz kaliyor

Hayir sadece anne sutu aliyor canim doktora itimat etmemin sebebi salak sacma konustu babasi konusaun annesi sen sus bakalim biliyormu yuzune bakin normalmi dudaklar nasil hepboykw diyorum arkada ayna var kendi dudagina bi bak bakalim cocugun uzerini bile cikarttirmadi hicbiyeri muane etmedi 12 tahlil ismi isaretledi serum takilacak kan alinacak devlete gittik pazar oldu icin tek cocuk acil var daha yeni ozele gittik hicde oyle seyler demedi direk girer girmez su iciyormu dedi ben anlamadim hani sadece anne sutuydu nasil susuz kaliyor
Normali bizi bulmaz hele seni hic bulmuyor
ben arada veriyorum ne yalan konusuyum bir cay kasigida olsa okunmus su cunku bazen cok emiyor artik son sutteki yagli tarafi iciyor ne zaman cok emse biraktirdigim anda ağzını sapirdatiyor bir cay kasigi veriyorum sapirdatmasini birakiyor aranmiyor daha

Back
X