• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayir sadece anne sutu aliyor canim doktora itimat etmemin sebebi salak sacma konustu babasi konusaun annesi sen sus bakalim biliyormu yuzune bakin normalmi dudaklar nasil hepboykw diyorum arkada ayna var kendi dudagina bi bak bakalim cocugun uzerini bile cikarttirmadi hicbiyeri muane etmedi 12 tahlil ismi isaretledi serum takilacak kan alinacak devlete gittik pazar oldu icin tek cocuk acil var daha yeni ozele gittik hicde oyle seyler demedi direk girer girmez su iciyormu dedi ben anlamadim hani sadece anne sutuydu nasil susuz kaliyor
Canım hala 60 ml içiyor

Keske kalsaydin taktirsaydin veya guvenmiyorsan baska yere gitseydin mama veriyor musun veriyorsan su da vermen gerekir bir iki cay kasigida olsa
Ben mama vermiyorum ama surekli veriyorum su vucut suyu ister insanoglu doktorlar ne kadarda su vermeyin desede verdim susuz olur mu ya

Kızlar son zamanlarda bebeğimin gözlerini saniyelik de olsa şaşı yakalıyorum. Dün doktora sorduğumda doktor normaldir olabilir ama yine de bir göz doktoruna görünün dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Çok endişelendiriyor
Ablamın bebeğinde vardı canım. Sonra kendiliğinden geçti. İlk aylarda olabiliyor bazı bebeklerde. Yine de doktora görünün içinize sinsin

Şimdilik kan yok ama bazen cıvık bazen pütürlü bazen çimen gibi. Perşembe kontrolümüz var beklesem mi daga önce gitsem mi bilemedim. Sizinkinin neye alerji olduğu belli oldu mu peki?
Sadece kakaysa gitmene gerek sanki . Çünkü bizde iki gün sonra kan geldi , sonra emmemeye başladı yani başka belirtiler de çıkıyor. Bizim küçük olduğu için alerji testi yapılmıyor .neye göre plan yapacağımız henüz belli degil

Yazdıklarınızı bizde de mevcut uykuyu unuttu sipam
Bizimki rekor kırdı. Bir gün oldu en fazla iki saat aralıksız uyumadı bile nerdeyse. Normalde 4,3, 2 saatlik aralarla uyurdu. Bugün bir gün içinde yarım saat uyudu en fazla uyandı hep. Toplsam beş saat uyumamistir :(
Bizimkinin alerjisi var birde birşey dokundu muhtemelen ondan da böyle huzursuz

Kizlar bugun acile gittik ve acildekindoktor bu cocuga siz su vermiyormusunuz dedi esimde hayir dedi Doktor susuz kalmis bu cocuk serum takilacak tahlil yapilacak dedi bende kiyamadim cocuga ugacik elleri var ve doktora itimat edemedim ciktik geri geldik
Geçmiş olsun yavrum ya. Su mama verince veriliyor hehrlade . Niye öyle dedi ki ya sen sadece anne sütü veriyorsun sanirim. Benim bebiş de ağlarken bu aralar yaş gelmiyor bende versem mi diye düşünüyorum arada ishali çok çünkü

Merhaba kızlar :KK52: uzun süredir yoktum. Farkedildi mi bilmem :KK15: hemoroitten operasyon geçirdim, iyileşme çbasındayım. İznim bitti rapor aldım uzatabildiğlm kadar uzatmaya çalışıyorum bakalım. Oğluşlarım gayet iyi çok şükür, uyum sağladık galiba yeni hayatımıza. Sizler nasılsınız ne var ne yok?
Çok geçmiş olsun canım rapor süper olmuş benim iznim bitti 14 Mart'ta yıllık iznim var 36 gün sonrası rapor alabilirsem ne ala yoksa ücretsiz izin kullanacagim

İyiyiz şükür iki çocuklu olmaya alıştım küçük oğlan uyumuyor bu ara büyük ise ergen havasında

sen düzeldin mi peki çocuklar nasıl

yarım saattir kızımın burnunu temızlemek le meşguldum tıkanıklık sesıne uyandık kıvranıyordu yavrum. daha sabah tertemız yapmıstım her gece de kontrol ederdim aksi gb kontrol etmedıgım geceye denk geldı serumu ve otrıbebeyı kaptım hemen yarm saat ugrastık çek çek korkudan mafoldu kuzum normalde severdı bıle ama hem uuyumaya çalışıyordu hem tıkanıktı gecenın bıyarısı nasıl aglamasın:KK43: sıvılasınca cektım sakinleştirdim çektim sakinleştirdim cok zor bı andı ılkkez boyle elimayagıma dolandı gecegece çok şükür uyuttum sımdı. Allahım ne zormuş okadar korkttukki nefes almaya calısırken :KK43:

Çok geçmiş olsun canım yavruna

kızlarr kolyemi size göstermiş miydim:KK16: kızıma verıcem büyüyünce taksın diyee. Eşim doğum hediyesi olarak almıştı. 4. halkayı da ekletelim diyor ama ben hayır diyorum:)
Güle güle kullan canım çok güzel
Ben doğum hediyesi alamadım eşim benim secmemi istiyor

Normali bizi bulmaz hele seni hic bulmuyor
ben arada veriyorum ne yalan konusuyum bir cay kasigida olsa okunmus su cunku bazen cok emiyor artik son sutteki yagli tarafi iciyor ne zaman cok emse biraktirdigim anda ağzını sapirdatiyor bir cay kasigi veriyorum sapirdatmasini birakiyor aranmiyor daha
Annemgilin zamaninda doktor her emzirmeden sonra az su ver agzi temizlensin pamukcuk olmasin dermis annem gelince veriyor ben eriniyorum ona cay kasigi su getirMeye :-)

Geçmiş olsun yavrum ya. Su mama verince veriliyor hehrlade . Niye öyle dedi ki ya sen sadece anne sütü veriyorsun sanirim. Benim bebiş de ağlarken bu aralar yaş gelmiyor bende versem mi diye düşünüyorum arada ishali çok çünkü
Senbilirsin canim da su midesini doldurmasin diye vermeyin diyorlar ama
Artik buyudu midelerde bir cay kasigi istersen ver zarari yok bende sok oldum doktor su vermiyormusunuz dedi eskiler tammda
Doktorun demesi sasirtti beni bana zor geliyordu toto kaldirip kasikla su getirmek artik gunluk veririm

Güle güle kullan canım çok güzel
Ben doğum hediyesi alamadım eşim benim secmemi istiyor
sağol kuzum daha ıyı ama bıdaha geceleri brun temızlıgını aksatmayacagım:KK43: erkekler hep öyle kuzum ya eşim de bana dıyordu her ozel gunde ne ıstersın sen sec dıye en son kızdım ben almana gerek yok bana sorcaksan ztn alma içinden gecen onemlı benm beklentım yok dıyordum hamılelık hedıyesı almıstı dogum hedıyesı beklentım yoktu bundan bahsedyordu gerek yok demstm sonra tamam demıstı unutmusum ben de eşimn sevgılıyken ılk aldıgı kolyeyı kaybetmıstım hep kızım olursa ona saklıcam derdım kolye düşünmüş o da işte doğumda suprız olmustu 4.halkayı da söyleyıp duruyor. tabı demesı kolay ama bana bıkac yıl uzak bu fıkır :)

Bizimki rekor kırdı. Bir gün oldu en fazla iki saat aralıksız uyumadı bile nerdeyse. Normalde 4,3, 2 saatlik aralarla uyurdu. Bugün bir gün içinde yarım saat uyudu en fazla uyandı hep. Toplsam beş saat uyumamistir :KK43:
Bizimkinin alerjisi var birde birşey dokundu muhtemelen ondan da böyle huzursuz
Geçmiş olsun canım

Aynen kuzum onu bu aralar cok iyi anliyorum

Esinle aran nasil duzeldinizmi bizim
Okuz devam ediyor halen yalvarirsan ozaman duzelir busefer yalvarmaya hic niyeyim yok
Canım bu mesajını yeni görüyorum. Eşimle aram bir iyi bir kötü herzaman ki gibi :) Eşimin garip bir huyu vardır önce yapar yapar sonra da bir şey yokmuş gibi konuşmaya çalışır. Ben de uzatmamak adına cevap veriyorum neden çünkü uzatmaya mecalim yok 😂😂 Ama inan bebeğim olduktan sonra tahammülüm iyice azaldı önceleri görmezden duymazdan gelebiliyordum ama şimdilerde çekemiyorum artık zaten bebekler bizi yoruyor bir de üstüne eş tribi, nazı, kaprisi vb şeylere katlanamıyorum. Öyle olunca da kavgalar büyüyor ne olur sanki azıcık alttan alsalar gözleri var görüyorlar kulakları var işitiyorlar ne kadar zorlandığımızı, uykusuz kaldığımızı vs. Kolaylaştırmak yerine neden zorlaştırırlar anlamam yani anlayış göstermek, bir işin ucundan tutmak bu kadar mı zor ay ben konuştukça yine tansiyonlarım yükseliyor beni konuşturmayın a dostlar 😂😂

Kizlar ya. Benim dogum yapalı 62 gun oldu ama hala kan geliyor 2 -3 gunde bir akinti şeklinde. Normal mi bu? Doktora gidecem yanindaki sekreteri aramistim 60-65. gune kadar normal demisti. Ama hala geliyor olmasi canimi sıkıyor. Başına gelen yada boyle birsey duyam varmi?? Ay morallerim cok bozuk...:KK43:

Back
X