Evet canım sürekli bogulacak gibi oluyor ama kaka da kan olmuyor sanırım o durumlardaSüt tazyikli gelince de ayni belirtileri yasayanlar var canim. Boyle bir durum var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sürekli bogulacak gibi oluyor ama kaka da kan olmuyor sanırım o durumlardaSüt tazyikli gelince de ayni belirtileri yasayanlar var canim. Boyle bir durum var mi?
Ben bunu hiç duymamistim ya sağolasın bilgilendirdigin için canım. Biz henüz göz doktoruna görünmedik gidince söyleyeyim.Okadadarini bilmiyorum ama gozde katarak vs olup olmadigina goz kanallarina bakti sonrada sasilik durum olabilir olursa gelin dedi sasilikta bir anda olusmuyor kendini belli ediyor gun icerisinde bicokkez kayiyor eltimin cocugu sasi bakiyordu soylemistim bindoktora gosterin isterseniz gozu kayiyor yanlis anlama beni lutfen dedim verdigi cevap bende fark ettim ama bilerek yapiyor dedi cocuk ne anlicaksa bilerek yapacak 6-7 aylikken daha sonra dahada belli oldu ve bircok kisi soyleyince doktor gozluk verdi numaraliydi gozlukler ve ben dogum yaptiktan bir hafta sonra ameliyat oldu gozlerden canim hani hafifle baslayip ilerleyebiliyor onu biliyorum bu arada cocuk birbucuk yasinda
ben de kızım uyumasa gecemezdım herlde ama bızım altkatts kv de varya ılla fırsat oluyorBiz daha banyolara geçmedik uykusuzluktan yıkılıyoruz akşamları =)
Tamam cnm ben şimdilik kaldırmayayım gündüzde gece uyandığında da içiyor çünkü haftaya da doktora sorayım tekrar zaten 2 gündür böyle belki eskiye dönerDoktorum 4 5saati asmamak kaydiyla sikinti olmaz dedi kuzum ama benim kimin emmesi azaldı kilo alımı ondan olabilir. Çünkü normalde kaldırmayin diyor herkes
Ben direk veriyorum anlamadim valla onu kullanmaya baslayinca boyle olmaya basladi benimki bilemedimBen de yeni kullanmaya başladım ama bir sıkıntı olmadı hatta daha kolay kakasını yaptı ben mama da verdiğim için içine katıp veriyorum
ben muzıklı düşünmüyorum canım istedıgım bebegı yuklerım bırazdan. yanı gecenlerde onda karar kılmıstımCanım bizde yoktu alerji şüphesi zaten sizin tahliller için demiştim:) gündüz bilmiyorum cnm ama dün gece 10buçuk gibi 60cc içti 11 gibi uyudu sabah 5e kadar 70cc içti sonra tekrar uyudu 8i biraz geçmişti 90cc mama yaptım hepsini bitiremedi . 2 gündür böyle ama ondan önce gece bir tane 70lik daha içiyordu 2 kere kalkıyordum yani..
Sağol cnm bende bırakayım uyusun ozaman kilosu falan iyi çünkü.. gündüzleri 2-2buçuk saate acıkıyor 3saat olmuyor zaten
Biz 2 gündür böyleyiz daha ilk gün 7 2. Gün 6saat uyudu 3buçuk 4 saatte uyanırdı normalde hem çok sevindim hemde acaba aç kaldımı diye üzüldüm bilemedim bende bırakayım o zaman kuzumu uyuyarakta büyür:) benimkide tekrar 2-3saat sonra uyanıyor gazı o saatlerde oluyor bir tek ama sütü de içiyor mutlaka
Nasıl bişey düşünüyorsun cnm müzikli mi normal mi bende denemek istiyorum belki uyur ama dikkatini dağıtırsa diye de emin olamadım benim kız
Ben o istisnalardanımama bnm kızımda tosuncuk mamadan galiba
Sağol canım ya yarın gidicez başka doktora .diyete devam edicem de çok katı bir diyet yapmam gerek bunu da kendi başıma yapmak istemiyorum hem vitamin takviyesi de vermeleri gerek .öyle emin olurdum alerjiden . Bakalım yarın ne diyecek dr
Çok tatlı bunlarda bende beğeniyorum.. 4. Ay da yatağına bırakacağım bende ordan çıkartmayacağım o yüzden bağımlılık yapmaz herhalde sadece geceleri veririm gündüz uykusunda da elinde olursa bırakmayabilir.Canım uyku arkadaşında amaç bebeğe uykuyu anımsatmak ya sadece uyuduğu zaman gosterılmelıymıs. güniçinde oyun ıcın verılmemelıymıs annenin kokusu sındirilmeliynıs once annenın kokusunu bebek alabılsın dıye. gecelerı de rem uykularından aktif uykuya gecıs sırasında uykuya da dalmalarını saglarmıs mesela gittiğimiz yerlerde de uykuyu hatırrlayacak daha kolay dalıcaktır. bagımlılık yapcagını da sanmıyorum o bebeklerın sonucta ben sadece uyurken verıcem. genelde işte 4. 5. ayları tavsıye edıyor uyku eğitmenleri. ben 4aylıkken 1ay sonra yani vermeyı düşünüyorum umarım ozamana dek kızım nesnelerı elınde kolayca muhafaza edebılır bılınclı sekılde Z zeLina ben bundsn alıcam görsel scıdsn da hoşuma gıdıyor
Ayicik alalim bizde bari oglumaben muzıklı düşünmüyorum canım istedıgım bebegı yuklerım bırazdan. yanı gecenlerde onda karar kılmıstım![]()
Kızlar bir tek benim bebeğim mi emerken pırtlayıp kaka yapanlardançok komik emerken anidan duraksıyo gözümün içine bakıyo ve pırt pırt öyle bakıyo ki sanki ondan gelmiyomuş gibi
her çocuğun rahatlama yöntemi farklı demek
![]()
Benimkiside emerken yapiyor duruyor bakiyor bana geliyoooorrrr diyorum paatt :))Kızlar bir tek benim bebeğim mi emerken pırtlayıp kaka yapanlardançok komik emerken anidan duraksıyo gözümün içine bakıyo ve pırt pırt öyle bakıyo ki sanki ondan gelmiyomuş gibi
![]()
al canım telsız ben kullanıyorum dogdugundsn berı. cok ıyı oluyor dısarda ambulans gecse bıle sesını alabiliyorsun hık dese duyuyorsun. işte 4,6ay ıdeal dıyor uzmanlar genelde. alısması ıcin. tabı erken dıyen de var ama ben alıstırcam odası odama bıraz uzak ama telsız cok fazla ses cıkarıyor ve ılkbahar geldı .1ay sonra baslıcam zorlanmam umarım. kendını daha ds bıldıgı zaman daha zor. buarads uyku bebeklerı sacsız canım fıl ayı fln da alablrdm ya da bellı bır cısim. ben yukledım ıstedıgım angela bebegıAyicik alalim bizde bari oglumabebegin saclari yuzunu kidiklamasin prensesimizin
Bu arada Odasina alistiramamaktan cok korkuyorum
Sesini ya duyamazsam yazin degilde kisin zor olacak kapilar kapali oldugundan bi telsiz sart almak gerekecek
benımm dee hatta azonce yaptı. yapmadan önce bır dıngınlık gelıyor gozlerıne zaten ama 2gundur amannallahım kokusu fena :) üşüttü ya kuzum:/ kucagımda da bacaklarını cekıyor. gecenlerde esıme dedım bırkac sanıye sonra bır ses duyabılırsın. daha cumlem bıtmeden catır cutur gıttı:)Benimkiside emerken yapiyor duruyor bakiyor bana geliyoooorrrr diyorum paatt :))
Bizde öyleyiz hatta nerdeyse kaka yapmak için beni emdiğini düşünmeye basladim diye bilirim.emerken pirtliyo birde ne oldu der gibi memeyi ağzından çıkarıp etrafına bakıyo sonra emmeye devamKızlar bir tek benim bebeğim mi emerken pırtlayıp kaka yapanlardançok komik emerken anidan duraksıyo gözümün içine bakıyo ve pırt pırt öyle bakıyo ki sanki ondan gelmiyomuş gibi
![]()
Canım takip ediyorum muhtemelen bebeğin çok içmediği için öyle oluyor bende de tam tersi bez yetiştiremiyorum hele şimdi 2 gündür ishal gibi sürekli yapıyor yavrum hastabizdede oluyor allah çarpacak seni diyorum annemde kiziyor oyle deme diye
Ama kaka benim kabusum haftada bikere yapiyor![]()