2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım suan 5800degıl 1ay once oyleydı kılosu 7yı gectı muhtemelen normal evtıpı tartıda esım bakıyor 7300 cıkıyor. ve normal degerlere göre cok. en yuksek 7.5 olmalı eti de sıkı ama toplu da epey gorsen bole gderse 180ı bulcak ztn boyu dabüyyunce bana cekmemıs boyu allahtan😅
Delirme zayif cocuk cokmu 7 kilo nazar edecen minigimizi asa yuksri bebekler ay i kiloda hicte oyle tonbul degiller guzel besle sakin diyet ettirme
Kuzuma ogluma alacam ben onu anne ozge kvdeside özge olsun :-)

Merhaba arkadaşlar benim 52 günlük bebeğim var., Ben de Ocak annesiyim. Sizlere Bir sorum olacaktı. Bebeğimin kulakrının arkasında çapağa benzeyen kuruluk var ve biraz da kokuyor. Bugün farkettim. Merkeze de uzağız hemen doktora götüremiyoruz. Yüzünde de isilik vardı zaten oradan mı atladı anlayamadım. Ve mıdır bir Tavsiyeniz ? Mantardan şüpheleniyorum ,☹
Yokyok mantar degil bizdede bardi cosmed krem var hem yuzune hem kulak arkasina kisaca heryerine surebilirsin korkma 😄dedim
Kremi sur bikerede geciyor biraz tuzlu fiyati ama herseye iyi geliyo yuzdeki kuruluga yaraya kasintiya isilige kizarikliga

yok canım benımbebıs dört,beşaylık görunuyor suan masalalh dıyeyım de hergoren soruyor hatta kv arkadasının torunu var 5bıtcek alya gb. bzım de baba 188boyu ona cektı gelısım acısından.suan taryıda 7300cıkıyor. esım evde bakıyor kucagına alıp genelxe suan 5800degıl yanı o bır ay öncekı rakamdı. ondan cok almasın dıyorum boyu uzun allahtan. bebek de olsa fazla kılo sağlıksız bişey buyuzden saglıklı olmasını ıstıyorum. emeklerken yururken fazla kılo engel.
Olsun canım yeri gelecek o hareketlendiği zamanlarda 200-300 gr ile ayı kapatacak, o yüzden bırak alsın alabildiği kadar anne sütünden zarar gelmez

Kizlar hic dedikodu yapmiyorsunuz hicmi sorununuz probleminiz yok caninizi sıkan birseyler benmi negatifim bir :-) valla demezsem catlicam coktandir yazacagim firsat bulamadim anlatiyorum
Benim gorunce hamileyken daha dogum yapmamisti istanbulda oturuyor bu arada bekar olan yanina gidecekti bende giderken goremem seni haberlesemeyiz bunu ablana ver cocuk hediyesi diye altin gönderdim daha dogumbile yapmamisti yaptigindada aradim hayirli olsun diye herneyse dogumuma iki hafta kala buraya geldi kendisi benim icin degil baska islerden dolayi elde orulmus yelek getirmis kv ile gonderdi banada dediki evimin karsisinda bebeci var kiyafet alip kargoyla gonderirim
Acele oldu soz icin geldik dedi bende kizdim
Kendimce gerek yok babasi ona herseyini aldi dedim olurmu kuzum gondericem dedi ve istanbula hop uctu ben dogum yaptim aradan 34 gun gecti kv eve yelegi getirmis ve kv evine gittiginde whatsaptan bir mesaj kuzum napyon ben direk sildim
Mesajini benim 6gun sonra kirkim cikacak bana napyon diye mesaj atiyor bu birinci olay icime oturan birde esimin teyzesi var dogum yapti aramizda dort ay var ve ben cocuk hediyesi
Tulum sapka eldiven bebek ayakkabisi iki adet battaniye üclu takim ve 100tl paraverdim vede giderken yaş pasta goturduk.
Cuma buraya geldiler ne getirmisler biliyormusunuz elinde yelek ormus cirkin bir ipten paraya kiyip dugme bile alip takmamis dugme deligi var dugmesi yok pembe renkli patik ki oglum var birtane corap okadar cirkinki yenidogana zor olacakki 2 bucukayligiz ve alt ust pijama nerden aldiysa onuda okadar kizginimki Ve biyere gidecek olsa esimi arar hasi oraya hadi buraya hadi kocam hastanede sıra aldı sıra bize geldi bizi gotur alti aylikcocuk beraber gitsenizya biz 4 gunlukken gittik saatlerce sirabekledik kimseye sirabize
Gelmis karimi getir demedi esim haddinden fazla uzun oldu ama vakit bulursani okuyun kizceler
Valla canim oyle dusuncesizler var ki ama yüzyüze bakacaksan kabul edeceksin napalim veya adamina gore muamele gösterecen

Malesef malsef molfixle adet fiyatıayni nerdeyse artmis bende dun baktim buyuk paket yok hicbiyerde
Benim bebeğim bir aydır ishal gibi neyseki şimdiye kadar paket adeti çok olanlardan bulabildim, 5 güne bir paket bitiyor yeni paketler olsa iki gün dayanmaz bir asgari ücret gider herhalde😰

Ben aliExpressten dünya kadar bandana siparişi verdim çeşit çeşit :) Çok daha ucuz. İnstagramda Çin’den getirtiyorlar 5 liraya, satıyorlar 20 liraya çok gördüm öyle. Cici cici elbiseler de aldım çok uyguna. Ekleyeyim birkaç tane fikir olması adına :) İnstagram satıcıları da kendilerini çok akıllı sanıyorlar uyuz oluyorum kendi insanını bu kadar enayi yerine koyanlara
Çok güzeller canım güle güle kullanın. Ben karıştırmıştım ama bu elbiseleri göremedm ücretli kargo mu acaba ben ücretsiz kargo filtresne bakıyorum. Bende bandana , mama önlüğü falan aldım gelir hehralde bu aralar epey uygun oluyor :)

Delirme zayif cocuk cokmu 7 kilo nazar edecen minigimizi asa yuksri bebekler ay i kiloda hicte oyle tonbul degiller guzel besle sakin diyet ettirme
Kuzuma ogluma alacam ben onu anne ozge kvdeside özge olsun :-)
aaa biz adaş mıydıkk kızzz. Babası duymasın vallahii araştırır bak oğluşunu 😅😅😅 hahahaha

Bugun ucuncu gun hale sallaniyoruz gecmedi bi yuregim agzimda dolaniyorum koylerde herkes cadirlarda yatiyor evlerim yıkıldı yuzden fazla oldu artik on dakkaya salliyor bazen siddetli bazen hafif :-(

Kizlar hic dedikodu yapmiyorsunuz hicmi sorununuz probleminiz yok caninizi sıkan birseyler benmi negatifim bir :-) valla demezsem catlicam coktandir yazacagim firsat bulamadim anlatiyorum
Benim gorunce hamileyken daha dogum yapmamisti istanbulda oturuyor bu arada bekar olan yanina gidecekti bende giderken goremem seni haberlesemeyiz bunu ablana ver cocuk hediyesi diye altin gönderdim daha dogumbile yapmamisti yaptigindada aradim hayirli olsun diye herneyse dogumuma iki hafta kala buraya geldi kendisi benim icin degil baska islerden dolayi elde orulmus yelek getirmis kv ile gonderdi banada dediki evimin karsisinda bebeci var kiyafet alip kargoyla gonderirim
Kendimce gerek yok babasi ona herseyini aldi dedim olurmu kuzum gondericem dedi ve istanbula hop uctu ben dogum yaptim aradan 34 gun gecti kv eve yelegi getirmis ve kv evine gittiginde whatsaptan bir mesaj kuzum napyon ben direk sildim
Mesajini benim 6gun sonra kirkim cikacak bana napyon diye mesaj atiyor bu birinci olay icime oturan birde esimin teyzesi var dogum yapti aramizda dort ay var ve ben cocuk hediyesi
Tulum sapka eldiven bebek ayakkabisi iki adet battaniye üclu takim ve 100tl paraverdim vede giderken yaş pasta goturduk.
Cuma buraya geldiler ne getirmisler biliyormusunuz elinde yelek ormus cirkin bir ipten paraya kiyip dugme bile alip takmamis dugme deligi var dugmesi yok pembe renkli patik ki oglum var birtane corap okadar cirkinki yenidogana zor olacakki 2 bucukayligiz ve alt ust pijama nerden aldiysa onuda okadar kizginimki Ve biyere gidecek olsa esimi arar hasi oraya hadi buraya hadi kocam hastanede sıra aldı sıra bize geldi bizi gotur alti aylikcocuk beraber gitsenizya biz 4 gunlukken gittik saatlerce sirabekledik kimseye sirabize
Gelmis karimi getir demedi esim haddinden fazla uzun oldu ama vakit bulursani okuyun kizceler
Sen insanca davranmışsın değer vermişsin onlarsa düşünememiş bundan sonra sen de ona göre davranırsın artık olan olmuş sonuçta canm

Canım senin makinen tekli mi çiftli mi benimki de bozuldu galiba eşim götürdü ama olmazsa yenisini alcam iyi çekiyor mu
Guzel canim tabi birsuru marka deneyip en iyisi bu diyemem cunku ilkki manueldi bu elektrikli oyuzden benim icin cokcok iyi digerleri nasildir bilmem fiyatida uygun 200 tl baby plus ben memnunum tekli seninki elektrikldi dimi cnm markasi neydi bu arada hep merak ediyorum cift olunca ikisini nasil tutacaksinki ben sagarken elimlede hafif bastirip destek veriyorum

aaa biz adaş mıydıkk kızzz. Babası duymasın vallahii araştırır bak oğluşunu 😅😅😅 hahahaha
Adasizya arastirmadan kiz verilmez arastirsin canim :-) :-) cok efendi oglum :-) var bi evin bi oglu hersey onlarin simdiden geleceklerini hazirlayalim rahat rahat gezsinler :-)

Adasizya arastirmadan kiz verilmez arastirsin canim :-):-) cok efendi oglum :-) var bi evin bi oglu hersey onlarin simdiden geleceklerini hazirlayalim rahat rahat gezsinler :-)
kızıma çok talip var amaaa özgee hanımm ona göre öyle kolay olmaz o işlerr. bilemiyorum yani 😅😅😅😅

Daha önce konuşuldu ama bana fiyatı çok yüksek olmayan kanguru önerisi olan var mi aceba
Bende istiyorum kimisi kumas oluyor yenidoganlara tavsiye etmiyorlar destekli olanlardan alin diyorlar ama cok ihtiyacmis gercekten bizimki gezmek istiyor ayakta olacaksin hep

Buyukluk sende kalsin diyecegim de insan sinir oluyor iste. Benim gorumcem de yazin ogullarini dugunune gittik bilezikler altinlar taktik. Dunya kadar yol teptik bi de yol parasi. Geldi yelek, hirka ormus bir de 2-3 zibin almisti saka gibi. Onun da torunu olacak biz de ona kiyafet yollayacagiz sadece kisasa kisas :)

Back
X