Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu muhabbet 2hafta once gectıCanım gergin bir şekilde yazmadım ben sana gerçekten bak ilk msjıma bakıyorum hatta gülücükler koya koya yazdım, tabiki Aslı olmayan şeyleri yazmanı beklemiyorum ama bebeğim uyumuyor deyince ‘aa ben bebeğimin nasıl uyuması gerektiğini araştırdım öğrendim bebeğime de öğrettim’ şeklinde yaklaşıyorsun bu cümle ne demek siz araştırmıyorsunuz siz bilmiyorsunuz diye anneyi suçlamak değil mi? Gerçekten bazen şey diyesim geliyor sizlere mükemmel bebeklerinizle mutluluklar deyip siteden sonsuza kadar uzaklaşmak...
Gecer canim ama zamana ihtiyacin var acaba benimkidemi fitik doktora gittim hicbirseyin yok dedi doktorBen de geçen hafta orta derece bel fıtığım olduğınu öğrendim. Belim ve sol bacağım kötü durumda. Doğumdan beri giderek kötüleşti. 10 gündür iğne oluyorum ama bana mısın demiyor. Bebeğimi gece yerinden almak tekrar yerine koymak otururken emzirmek filan o kadar zor oluyor ki eşimi uyandırıyorum bazen kucağıma versin diye. Doktor da dinlenmeden geçmez, dikkat etmezsen ilerlerse hayat boyu çekersin diyor her ilacı da kullanamıyorum emzirdiğim için. Yaşam kalitem yerlerde geziyor. Çocuğu kucağımda gezdirip uyutamıyorum uyutsam ev işine koşuyorum ağrım olduğu için de yavaş yapıyorum her şeyi, o yüzden işler de yetişmiyor delirmek üzereyim. Gün geçtikçe de ağırlaşacak bu çocuk nasıl yapıcam bilmiyorum moralim çok bozuk![]()
Aynen öyle uykusuzluktan gözleri kapanıyor ama uyumuyor hamileyken bebeğimi sallamadan uyutacağım diyen ben şimdi yeter ki uyusun diye ayağımda bile salladığım oluyor, wc ye jet hızıyla nasıl gidilir afedersin ama kapı açıkken ihtiyacımı görüyorum hatta bazen pusetle birlikte wc ye gidiyoruz mecburum durmuyor 10 sn içinde o ağlama şiddeti oyle artıyor ki kaç defa morardı ağlamaktan, dediğin gibi yanına gidiyorum susuyor neredeyse uyuduğu anda bile yanından kalkamıyorum yarım göz uyuyor beni takip ediyor, muhtemelen çocuk hep beni gördüğü için bağımlı da oluyor bana doğal olarak ama geçecek oyle böyle büyüyor :)Benimkide uyumayan bebek. Uykusuzluktan oluyor resmen gözler kıpkırmızı kapanıyor vs anında bi sn icinde uyandiriyo kendini iyice ya eliyle ya bacagiyla veya durduk yere. Gunduz uykumuz nerdeyse 0 bizimde ve cok zor. Hicbir seu yapamiyorsun ev isi yemek vs gectim wc ye zor gidiyorum bazen. Uyumamanin yaninda hep ilgi konusmak istiuor. Birakinca aglamaya basliuor yanina gidiyorum gulucekler atiyor :))
Sırf bunu sormak için doktora gittim bu bebek çok ağlıyor diye, hiç bir derdi olmayan bebek de ağlar ağlaya ağlaya büyüyecek cümlesini hiç duymadın mı dedi bebeğimin derdinin olmadığını ama uyumadığını anlatmaya çalışıyorum sana sen ısrarla sıkıntısı vardır diyorsunbu muhabbet 2hafta once gectıNilufer_3457 de çok ıyı hatırlar ben dedım benım bebegmn de sıkıntısı olsa uyumaz dıye ben ogrettım dıyorum evet cnku sıkıntısı yok nesını anlamak ıstemıyorsum hala daha uzatmıcm canm gercekten rhatsz olan yorumlara cevap vermez bukdr basıt kıbarca yazdıkca daha da ıçinden cıkılmaz hal aldırıyorsun. resmen sucluyorsun ben laf yapmısım dıye yaa pes. bebegıme de laf yaptın ya iğneledın mukemmel bebeklerınız fln dıye bısey demıcem dha da ıyıaksamlar
hala kendıne ozgu konusyosun genel konsuyrm gecenkı mevzuya göre.. sen neden üzerine alınıyorsun ozman duzelteyim huyu uyumamak olsaydı aglasaydı hep ve sıkıntısı olsaydı uyumazdı. oldu mu senın ıcın duzeltirim cümlemi sıkıntı yok. ki okdar severdım yani senı de..Sırf bunu sormak için doktora gittim bu bebek çok ağlıyor diye, hiç bir derdi olmayan bebek de ağlar ağlaya ağlaya büyüyecek cümlesini hiç duymadın mı dedi bebeğimin derdinin olmadığını ama uyumadığını anlatmaya çalışıyorum sana sen ısrarla sıkıntısı vardır diyorsun
Sagol canim gercekten perte ciktik. Bana da hayatım bitmiş gibi gelmeye başladı biraz daha mı bekleseydim acaba diyordumGecmis olsun kuzun ya ❤ valla perte ciktik hepimiz ben anlamadim bu isi. Acaba diyorum cok mu bekledim keske daha gencken cocuk yapsaymisim :) ama en azindan simdide herseyi yasadim diyorum yeri geliyor hala gozum disarda bide yapamasaydim iyice bunalima sokardi beni :)
İnşallah geçer canm ben önce ortopedi uzmanına gittim röntgen çekti baktı kas spazmı bu geçer dedi merhem verdi. 10 gün kullandım geçmeyi bırak daha da kötüledi. Sonra beyin sinir cerrahına gittm mr çektirdi o da. Tek tek anlattı mrdaki görüntüleri. Bak şurası fıtık burası sıkıştırıyor diye. O yüzden en az 2 doktora görünmeden olmuyormuş bu işler onu anladm :)) geçer diye diye beklemeseydim bu hale gelmiycekti. Hala ağrın varsa kesin gitGecer canim ama zamana ihtiyacin var acaba benimkidemi fitik doktora gittim hicbirseyin yok dedi doktor
Ben ilk hafralarda o dusunceler yuzunden fena depresyondaydim.. :) zor astim :) isimi bile deli gibi ozluyorum su an hala :)Sagol canim gercekten perte ciktik. Bana da hayatım bitmiş gibi gelmeye başladı biraz daha mı bekleseydim acaba diyordumama çok şükğr iyi ki varlar ☺
Sağol Canım sanada geçmiş olsun nasılda seviniyordum havalar duzeliyo ogluşla gezmelere gideceğiz diye@Kartanesii8892 masallah size kuzum![]()
ssoztrk gecmis olsun kuzum bende ankaradayim galiba soguk carpti beni de sirtim tutuldu. Emzireyim derken kitlendim kaldim emziremedim de hastaneye gittim ama emzirmekten dolayi bisey vermediler
Z zeLina iyi yontemmis bemde bir deneyeyim belki ise yarar. @dreamy07 Rabbim bir an once sifa versin insallah Babana canim benim
İnsallah 3bitince duzene girer umudum o :)) bizim gibi bikac ark vardi onlarin oyle olmustu :)Aynen öyle uykusuzluktan gözleri kapanıyor ama uyumuyor hamileyken bebeğimi sallamadan uyutacağım diyen ben şimdi yeter ki uyusun diye ayağımda bile salladığım oluyor, wc ye jet hızıyla nasıl gidilir afedersin ama kapı açıkken ihtiyacımı görüyorum hatta bazen pusetle birlikte wc ye gidiyoruz mecburum durmuyor 10 sn içinde o ağlama şiddeti oyle artıyor ki kaç defa morardı ağlamaktan, dediğin gibi yanına gidiyorum susuyor neredeyse uyuduğu anda bile yanından kalkamıyorum yarım göz uyuyor beni takip ediyor, muhtemelen çocuk hep beni gördüğü için bağımlı da oluyor bana doğal olarak ama geçecek oyle böyle büyüyor :)
Teşekkürler
ben de bunu diyorum ki başından beri anlatmaya çalıştıgım bu yani benim de kımseyı kırmak ıstemem kelımelerımı de bu yönde seçmeye çalışıyorum hepımizin yorgunlukları var bebegım uyuyor sakin dıye yorulmadıgım anlamına mı gelliyor asla. evımde iş bıtmıyor eşim hergun ütülü seyler gıymek zorunda öğrermen olduğu için ütüm bır dunya. çamasır desen bıtmıyor koca evın temızlığı zor. uyuyor sakin ama uyanıkken o da ılgı beklıyor sureklı onunlayım kahvaltımı zor yapıyorum bazen. yemek yetıstremedıgım oluyor. bu da bukosturmacada kv.n gezmelerıne yetsmeye calısıyrm gelen gıden bıtmıyor cevre kalabalık. yani kızımn sakinliğine şükredıyrm bugune dek de artnıyetsızce yazdım.çizdim burda@Kartanesii8892 S Sevimlipanduf kızlar gözünüzü seveyim ben ikinizide severim şuan aynı şeyleri söylüyorsunuz ama farklı cümlelerle bakın benim kızım kitap bebekti saatle uyur uyanır dakikalarca oyun halısında oynardı oğlum tam tersi ne uyuyor ne oynuyor kucak kucak ne gazı var ne tuzu sadece gezdirin diyor ikisinin annesi de benim bilgim daha çok arttı ama hepsi özel.. Hepsi bir şekilde büyüyor Allah kolaylık versin hepimize kırmayın birbirinizi zaten bizi bizden başka anlayan yok
Her bebek farklı oluyor. Günden güne de değişiyorlar. Bize anne olmayı öğretiyorlar. Huyunu çözdük mü kolaylaşıyor herşey. Bazen tamam diyorum sonra yok tamamlanmamış diyorum.Sırf bunu sormak için doktora gittim bu bebek çok ağlıyor diye, hiç bir derdi olmayan bebek de ağlar ağlaya ağlaya büyüyecek cümlesini hiç duymadın mı dedi bebeğimin derdinin olmadığını ama uyumadığını anlatmaya çalışıyorum sana sen ısrarla sıkıntısı vardır diyorsun
İnşallah geçer canm ben önce ortopedi uzmanına gittim röntgen çekti baktı kas spazmı bu geçer dedi merhem verdi. 10 gün kullandım geçmeyi bırak daha da kötüledi. Sonra beyin sinir cerrahına gittm mr çektirdi o da. Tek tek anlattı mrdaki görüntüleri. Bak şurası fıtık burası sıkıştırıyor diye. O yüzden en az 2 doktora görünmeden olmuyormuş bu işler onu anladm :)) geçer diye diye beklemeseydim bu hale gelmiycekti. Hala ağrın varsa kesin git
Röntgen çekildiğim zaman 6-7 saat emzirmiyceksin sonra ilk sütü sağıp atacaksın dediler o gün nerdeyse tüm gün emzirememiştim ve sadece kas spazmını görebilmişti fıtığı görememişti doktor o yüzden direkt mr çektirmek daha iyi mr da hiç bir tehlike olmuyor emzirme konusunda. Üzüldüm canm inşallah fıtık değildir seninki deOff benim de böyle bi sorunum var yaadoğumdan beri giderek artıyor. Bel ve sol bacakta ve ayakta ağrı var bazen sırtım da ağrıyor. Bi de topuklarım acıyo benim tuhaf bi sekilde. Bacaklarım kapalıyken (karnıma doğru çekikken) geri açmakta güçlük çekiyorum. Ortopediye randevu aldım 1 hafta var daha. Röntgen çekilebiliyor mu emzirenlere canım?
Aynı benim bebek. Tuvalete zor gidiyorum. Bir dk da Çığlık çığlığa ağlıyor gözleri yaşlıAynen öyle uykusuzluktan gözleri kapanıyor ama uyumuyor hamileyken bebeğimi sallamadan uyutacağım diyen ben şimdi yeter ki uyusun diye ayağımda bile salladığım oluyor, wc ye jet hızıyla nasıl gidilir afedersin ama kapı açıkken ihtiyacımı görüyorum hatta bazen pusetle birlikte wc ye gidiyoruz mecburum durmuyor 10 sn içinde o ağlama şiddeti oyle artıyor ki kaç defa morardı ağlamaktan, dediğin gibi yanına gidiyorum susuyor neredeyse uyuduğu anda bile yanından kalkamıyorum yarım göz uyuyor beni takip ediyor, muhtemelen çocuk hep beni gördüğü için bağımlı da oluyor bana doğal olarak ama geçecek oyle böyle büyüyor :)
Röntgen çekildiğim zaman 6-7 saat emzirmiyceksin sonra ilk sütü sağıp atacaksın dediler o gün nerdeyse tüm gün emzirememiştim ve sadece kas spazmını görebilmişti fıtığı görememişti doktor o yüzden direkt mr çektirmek daha iyi mr da hiç bir tehlike olmuyor emzirme konusunda. Üzüldüm canm inşallah fıtık değildir seninki debenim de sol bacakta oluyor ayak parmak uçlarıma kadar karıncalanma ve güç kaybı hissediyordum şu anda da hala dik duramıyorum yamuk duruyorum. Geciktirmeden ortopediden önce beyin sinire git bence. Çünkü bir de geciktirdikçe ağırlığını sağa vermeye başladığın için bir süre sonra sağda da ağrı başlıyor