Canım benim oyle bi yazıyorsun ki maşallah 5 çocuk büyütmüşsün gibi :)) valla bişiy diyim mi uyumayan çocuk uyumuyor uyku uykunun mayası cümlesi benim bebeğim için geçerli değil mesela, bi anne istemez mi bebeği uyusun hem ben dinleneyim hem bebeğim dinlensin istemez mi sanki zorla biz uyanık tutuyoruz bebeklerimizi

Sen şuan senin bebeğin uyumlu(maşallah subhanallah) diye her bebeği oyle sanıyorsun ama gelip görmeni ne çok isterdim benim bebeğimi koşarak uzaklaşırdın söyliyim

evet bebeklerin gelişim açısından 7-8 gibi akşam uykusuna yatması gerekebilir ama uyumuyor sadece bir kez banyo yaptırtmıştık 7.30 da uyudu çocuk önemsemedim nasılsa kalkar yarım saate dedim kalkmadı gece uykusuymuş meğer emzirdim uyudu emzirdim uyudu ve sonunda noldu 2 civarında mızırdanmaya ve 3 de de kesin kalkışını yaptı ve sabaha kadar oturdum bebeğimle, bugün 05.50 de bir uyandık daha da şimdi 15 dk önce gözlerini kapattı bebeğim o da zorla ayağımda salladım artık çok yoruldum kolik müziğini açtım, kahvaltıyı eşim hazırladı bulaşıkları halletti, evi süpürdü, bebeği kucağımdan bırakamadım sabah beri hani demek istediğim bi de böyle bebekler var her şey toz pembe olsaydı keşke bizim içinde

çok şükür bin şükür şikayet etmiyorum asla bi gülüşü, kokusu yeter yavrumun ama üzülüyorum sanki biz anneler istemiyoruz bebeklerimizin uyumlu olmasını huylu olmasını oyle yazıyorsunuz