Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ortopedi doktoru 2 saat dedi çeken teknisyen 6 saat dedi sonra profesöre sorduk o da 6 saat dedi hatta üstüne duş alman lazım sütünü atacaksın bilmem ne bi sürü şey saydı. Mecbur beklemiştim o yüzden 6 saat ne olur ne olmaz diye ama akciğer röntgeninde radyasyon düşük diye biliyorum ben de. Şimdi nasılsın peki ne söyledi doktor bişeyin yoktur umarmBenim doktorum saat sikintisi olmadigini soyledi. Yada sutunu dok demedi. Kadin dogumcumada sordun o da aynini dedi. Akciger filminde cok dusuk radyan derecesi oldugu icin emzirmeye sikintisi yok saat siniri yok dediler. Ben o yuzden 2saat sonra emzirdim kuzum
Bu aylarda olabiliyormuş canım. Memeden uzaklaşsa da sonradan yeniden dönüyormuş. Geçici bir süreçtir inşallahMama denedin mi belki sütun tadı değişmiştir bi mama versen belki alır, dün akşamdan beri emmedi benimki artık sabah sağmak zorunda kaldım sütümü sanırım bizimki de emmekten uzaklaşıyor sağıp vereceğim bakalım
Canım başka bir doktora götür bence başka bir sıkıntısı varsa geç olmadan müdahele edilsin sende yıpranıyorsun bebeğinde yıpranıyor dönemsel meme reddi de olabilir ama en azından için rahat eder
Güldürdün beniHerkeze iyi geceler bugün bunalım tavan yaptı.en son eşime bana bisey olursa oğluma baka bilirmisin. Annen bakmaz cici anne al ama kırkımın çikmasini bekle falan dedim.Esimin cevabı aşkım sen yine yeşilçam filmi mi izledin oldu.Bunalım falan kalmadı
Extra bi huzursuzlugu yoksa bebisin , ayagini sicak tutun bakleyin bizde 2 3 bez ard arda oluyodu sobra sarımsı sonra yine olabiliyodu karisik suan takip et bende hala takipteyim nolur nolmaz diyeİnşallah bizimki de öyle bir şeydir. Bir sonraki kakayı bekleyeceğim bakalım. Sağol canım.
Annelik sabır işi canım. Bir anda sorumluluklar biniveriyor omuzlarımıza ondan da oluyor bu afallamalar. Aynen denilen gibi hastaneye iki kişi gidiyorsun üç kişi olarak dönüyorsun. O tuhaf hissi hastaneden dönerken arabada yaşadım ben. Arabada bir bebek vardı ve benimdi. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Uzuun yıllar tüm hayatımı birlikte adım atarak birlikte nefes alarak geçireceğiz. Onun yanında hiçkimse olmasa da ben olmak zorundayım. O zorunluluk kelimesi sanırım insanı ürkütüyor. Bebek doğduğundan beri iki üç kez dışında dışarı çıkamadık hava soğuk diye. Ben 13 yıldır çalışıyorum. Ondan öncesi okul vs. Hayatımda bu kadar uzun süre evde kalmadım. Her gün çıkıyordum. Gezmek eğlenmek de değil. İki farklı insan yüzü görmek bir temiz hava almak. Markete gidip kasiyerle konuşunca bile salak salak sırıtıyorum iletişim kurdum diye :) Geçecek bu da bir süreç. Onlar bize verilen bir hediye. O kadar güzel ki koklaya koklaya öpüyorum boynundan. Doyamıyorum. Büyüyecekler, yine kocanla pazar günleri yatakta sohbet edecek, uzun kahvaltılar yapacaksın. Sadece sabır :)Devam edeyim o zaman ilaca erken meyletmisim. Amaan 3 -4 ay bitince gaz bitecek sonra dis agrilari baslayacak gene uykusuz geceler. Bugun bi umutsuz ruh halindeyim. Cok seviyorum kuzumu, bi gulunce icim eriyor cani yaninca canimdan can gidiyor Allah im eksikligini gostermesin beni yanlis anlamasin ama ise gitmeyi ozledim,avmde saatlerce takilmayi ozledim,yatakta pazar günleri kocamla saatlerce konusmayi ozledim, uzuun uzuun kahvalti etmeyi ozledim, gece yarisi kocamin hadi kahve icmeye gidelim diip arada kacamak kahve-sigara icmeyi ozledim ama sanirim en cok da gaz yapip yapmayacagini dusunmeden yiyip icmeyi ozledim![]()
canım korkma bızım de 2aksam önce hafıf kanlı yeşilli ve mukuslydu cokkorktum hatta buraya yazdm aama kımse gormedı sanrm neyse ki dr.umz huzursuzlk var mı dedı yoktu kızım sakindi zten devam ederse cocuk cereahına dedi bAzen ıkınma kaynaklı catlak olabılıyor dedı sonra takop ettk ertesı gun normale döndu bdha olmadı üşütmüştür annesi korkmaİlk defa olunca endişelendim de. İnşallah ciddi bir şey yoktur![]()
Güldürdün beniBütün bu bunalımlar normal bence ya :)) bir tane video vardı annelikle ilgili linki kopyaladım :)
Ben de sabah gözlerim dolu dolu kalktım yataktan o kadar uykum vardı ki eşime isyan ettim artık uyumak istiyorum diye..
Öyle ateş kusma ishal vs şeyler yok canım. İnşallah düzelir ben de takipteyim artıkExtra bi huzursuzlugu yoksa bebisin , ayagini sicak tutun bakleyin bizde 2 3 bez ard arda oluyodu sobra sarımsı sonra yine olabiliyodu karisik suan takip et bende hala takipteyim nolur nolmaz diye
Yaa inşallah öyledir canım sağol. Size de geçmiş olsun. Bebişler hiç rahatsız olmasıncanım korkma bızım de 2aksam önce hafıf kanlı yeşilli ve mukuslydu cokkorktum hatta buraya yazdm aama kımse gormedı sanrm neyse ki drmumz huzursuzlk var mı dedı yoktu kızım sakindi zten devam ederse cocuk cereahına dedi bAzen ıkınma kaynaklı catlak olabılıyor dedı sonra takop ettk ertesı gun normale döndu bdha olmadı üşütmüştür annesi korkma
Evet cok zorlayinca olabiliyormuş bizonkinde de bi bezde cok az nokta nokta 3 4 herde vardi ama sonrasinda sukurki olmadi o yüzden takip önmlicanım korkma bızım de 2aksam önce hafıf kanlı yeşilli ve mukuslydu cokkorktum hatta buraya yazdm aama kımse gormedı sanrm neyse ki dr.umz huzursuzlk var mı dedı yoktu kızım sakindi zten devam ederse cocuk cereahına dedi bAzen ıkınma kaynaklı catlak olabılıyor dedı sonra takop ettk ertesı gun normale döndu bdha olmadı üşütmüştür annesi korkma
Bu bebisler buyudukce dertler de buyucek galibaa aci ama gerçek sanirimÖyle ateş kusma ishal vs şeyler yok canım. İnşallah düzelir ben de takipteyim artık![]()
İnsallah kotu birsey yoktur canim dun cok az icti bir bezi bile batiramadiCanım başka bir doktora götür bence başka bir sıkıntısı varsa geç olmadan müdahele edilsin sende yıpranıyorsun bebeğinde yıpranıyor dönemsel meme reddi de olabilir ama en azından için rahat eder
Kiz tadinda bozukluk yok sekerli sutcanım sütünün tadına baksana nasıl yedıklerımızdsn tadı degısebılıyormus belkı ondan almıyordur T tanem-tane20
Ben de bildiğim halde gözlerim doldu haklısınAy simdi sabah sabab bi video olmus mu beğğ naail bir duygu seli aglattineyse hemen ozume donup bugun eşimi asker ziyaretine gidecegimi dusunup kendime gelimm
Canm bence de mama vermeyi de dene mamayı alırsa yavaş yavaş anne sütüne döndürürsün tekrar, hiç beslenmemesinden iyidirKiz tadinda bozukluk yok sekerli sut
Bende oyle bana da o yuzden sorun yok dediler zaten ben de emzirdim vallaBen akciğer tomografisi çektirdim bana da emzirme dedimediler bir iki saat sonra emzirdim. Röntgen tomografi gibi çekimlerde o anlık radyasyon veriliyor sonrasına kalmıyor zaten diye biliyorum ben.