2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlarr:) iki gundur gaz ilacini vermemistim artik 2.5 aylik oldu gecmistir diye. Dun gece her zaman ki gibiydi ama bu gece 3 bucuktan sonra surekli ikinma aglama hali :KK43: ne zamana kdr verecegim gaz ilacini kullananlar siz de devam ediyor musunuz? Sab simplex bizim ilac kac saatte bir kacar damla kullaniyorsunuz ben 6 saatte bir 4 damla seklinde kullaniuorum azaltsam mi acaba :KK43:
Benim 1hafta oldu maflor plus a baslayali. Reflusu icin birazda tam gaz ikaci degil. Ayaklarla hep uyandiriyo yine kendini valla

Canm bence de mama vermeyi de dene mamayı alırsa yavaş yavaş anne sütüne döndürürsün tekrar, hiç beslenmemesinden iyidir
Verdim cnm onuda icmedi daha once denedim ayni hareketleri yapmisti bugun birdaha verdik aglamaya basladi birde diyorum iki delikli biberon igneyle deligini genisketsem fayda edermi suan koydeyim annemlere geldim bursa avent uc yoktur

Kuzular dun kakasini yaptirdik zorlada olaa dikide temizlendi halen kivraniyor halen sut icmiyor
Gercekten bıktirdi artik emzigi emiyo sutu reddediyor matrush matrush @ze_zo

Hay Allah yaa. Arkadaşların dediği gibi başka bi doktora götürsen iyi olacak sanırım canım. Bebeğin günlerdir doğru düzgün icmiyor. Yazık sana da oğluna da kuzum

Bende ortopedi doktoru 2 saat dedi çeken teknisyen 6 saat dedi sonra profesöre sorduk o da 6 saat dedi hatta üstüne duş alman lazım sütünü atacaksın bilmem ne bi sürü şey saydı. Mecbur beklemiştim o yüzden 6 saat ne olur ne olmaz diye ama akciğer röntgeninde radyasyon düşük diye biliyorum ben de. Şimdi nasılsın peki ne söyledi doktor bişeyin yoktur umarm
Yok yok iyiyim sukur biraz daha sirtim devam sadece. Emzirmeden dolayi igne vs yapamadilar iste bosuna doktora gitmekle kaldim bende dun.

Verdim cnm onuda icmedi daha once denedim ayni hareketleri yapmisti bugun birdaha verdik aglamaya basladi birde diyorum iki delikli biberon igneyle deligini genisketsem fayda edermi suan koydeyim annemlere geldim bursa avent uc yoktur
Bir de öyle dene bakalım belki süt daha kolay gelince içmek ister

Devam edeyim o zaman ilaca erken meyletmisim. Amaan 3 -4 ay bitince gaz bitecek sonra dis agrilari baslayacak gene uykusuz geceler. Bugun bi umutsuz ruh halindeyim. Cok seviyorum kuzumu, bi gulunce icim eriyor cani yaninca canimdan can gidiyor Allah im eksikligini gostermesin beni yanlis anlamasin ama ise gitmeyi ozledim,avmde saatlerce takilmayi ozledim,yatakta pazar günleri kocamla saatlerce konusmayi ozledim, uzuun uzuun kahvalti etmeyi ozledim, gece yarisi kocamin hadi kahve icmeye gidelim diip arada kacamak kahve-sigara icmeyi ozledim ama sanirim en cok da gaz yapip yapmayacagini dusunmeden yiyip icmeyi ozledim :KK43:
Hepimiz ayni durumdayiz bence. En azindan ben yuzde yuz ayniyim seninle kuzum

Yok yok iyiyim sukur biraz daha sirtim devam sadece. Emzirmeden dolayi igne vs yapamadilar iste bosuna doktora gitmekle kaldim bende dun.
Kas ağrıları kolay kolay geçmiyor ne yazık ki zaman gerekiyor tekrar geçmiş olsun :(

Kardiyolojiye neden gotureceksiniz canım?
Bize de doktorumuz kalbinde üfürum var önemli bir şey gibi görünmüyor ama kardiyolojiye götürün yine de demişti henüz gitmedik.
Doğduğunda hızlı nefes alıp veriyor diye küvözde kalmıştı. O ara eko çekilmiş. 3.ncü ayında tekrarlayın denmişti. Onun için canım. Bebekler doğduğunda kalbi delik doğar sonra kendiliğinden kapanır ya. Bizim ki azcık açık mı ne. Az ama. Eminim kapandığından. Ama kontrol ettireceğiz işte. 17 de randevu. Size de geçmiş olsun canım

Gunaydin ❤❤ en tatli sabahlar bebislerle baslaar ❤❤ sirtim tutulmus fena dik duramiyorum hareket edemiyorum pek kizimi kucagima alip kaldiramiuorum cook zor emziriyorum. ZTen az emdigi icin cok kalmiyo orda neyseki :))

Geçmiş olsun canım

Bu aylarda olabiliyormuş canım. Memeden uzaklaşsa da sonradan yeniden dönüyormuş. Geçici bir süreçtir inşallah
Canım nasıl biliyor musun emme refleksi yokmuş gibi davranıyor korkutuyor beni dün akşamdan beri, meme ucunu ağzında çiğnemeye çalışıyor ağzını aça kapata emmeye çalışıyor değişik davranıyor

Back
X