2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
emzik kullanan anneler hangi marka emziği tutuyor bebekleriniz. Bizde dr. Brownsun silikon emziği var bebeğim emiyor arada ama kendisi tutamıyor düşürüyor kolay tutabileceği ne önerirsiniz.
Avent kullanırım ben iki bebede de severek emiyorlar

emzik kullanan anneler hangi marka emziği tutuyor bebekleriniz. Bizde dr. Brownsun silikon emziği var bebeğim emiyor arada ama kendisi tutamıyor düşürüyor kolay tutabileceği ne önerirsiniz.
Bulabilen bu çözümü varsa benide etiketlesin bi zahmet:)

Avent ultra air kullanıyorum çok hafif doğduğundan beri aynısını kullanıyoruz kızlar.

Bizde chicco nun emzikleri var. İkisini de alıyor. Biri tamamen silikon, diğeri normal damaklı. İkisi de kauçuk

bizde perşembe günü 3 aylık olacağız bu yüzden 10 gündür ben de vermemeye dikkat ediyorum ama vermediğim zaman sanki daha çok sancısı oluyor en azından günde 1 defa vermeye özen gösteriyorum biz Nurse havyers kullanıyoruz
Ben az önce kuru fasulye ile bulgur pilavını mideye indirdim. 3 gündür vermiyorum gaz damlası. Üstelik evde de yok bitince almamıştım yenisini. Bugün de bir şey olmazsa daha da kesseler acımaz :)

Ben az önce kuru fasulye ile bulgur pilavını mideye indirdim. 3 gündür vermiyorum gaz damlası. Üstelik evde de yok bitince almamıştım yenisini. Bugün de bir şey olmazsa daha da kesseler acımaz :)
:KK57::KK57: sendeki de deli cesaretiymis bacim ya :)))
Afiyet olsun bende şöyle doya doya yemek isterdim onlardan ama kizim hala gazli, biraz daha zamanimiz var

Pahali emzikleri kabul etmiyor. Wee ninkini aliyor sadece . Chicco tamamen silikon olani aldum dun. Kabul etmedi.

Denedim canim mamada verdim biberon deligide genislettim hepsini yaptik gidicem canim 10 gun olmasini bekliyorum uc aylik oldugunda goturecegim
Canım karar sizin tabi ki ama ben olsam derhal götürürdüm çünkü bu sorun bayadır var sanırım takip ettiğim kadarıyla. Pek de yakışıklı beyimiz maşAllah barekAllah ona ❤️ Adı ne yakışıklının :)

Pahali emzikleri kabul etmiyor. Wee ninkini aliyor sadece . Chicco tamamen silikon olani aldum dun. Kabul etmedi.
Chicco nun emziğini almıştım bende almadı. Gidip a101 den aldık denedik onuda almadı

:KK57::KK57: sendeki de deli cesaretiymis bacim ya :)))
Afiyet olsun bende şöyle doya doya yemek isterdim onlardan ama kizim hala gazli, biraz daha zamanimiz var
Canım ben aslında doğduğundan beri yiyorum bunları. Gaz damlası verince sorun olmuyordu. Şimdi damlasız deneyeceğiz bakalım. Umarım sıkıntı olmaz.

Canım karar sizin tabi ki ama ben olsam derhal götürürdüm çünkü bu sorun bayadır var sanırım takip ettiğim kadarıyla. Pek de yakışıklı beyimiz maşAllah barekAllah ona ❤ Adı ne yakışıklının :)
Bugra canim adimiz hani tam uc aylik olsun hem kilosuna bakalim diye bu ay okadar cok doktora gittikki ikk kere acile iki kere de ozele gittik hepside normal dediler oyuZden birtane doktor var herkes cok iyi diyor ona gidelim dedik

Bence de tatla veya mamayla alakası yok. Mama da icegini sanmıyorum anne sütü icmeidgine göre. Tabi dene sen yine de deneyeceksen. Bir an önce doktora götür derim ben de arkadaşlar gibi. Çocuk beslenemiyor baksana canım.
Gidelim cnm yoksa ben hasta olacam ugrasmaktan

Kızlar bu heyet raporu alınca ücreti ne zaman yatar? Hemen yatırmıyorlar sanırım yani maaş gibi aylık olarak alabiliyor muyuz? Eğer maaş gibi alamayacaksam bir anlamı yok aylık ödemelerimiz var çünkü 😱

Bugra canim adimiz hani tam uc aylik olsun hem kilosuna bakalim diye bu ay okadar cok doktora gittikki ikk kere acile iki kere de ozele gittik hepside normal dediler oyuZden birtane doktor var herkes cok iyi diyor ona gidelim dedik
Acile hiç götürme canım anlamadıkları gibi birde insanda moral bırakmıyorlar

Back
X