2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlarr, özellikle tecrübeli anneler; kızıma 3,6ay kıyafetler olmuyor. Kısa ve dar kalıyorlar. 60cmi de mi gecti boyu anlamadım. 6ay kıyafetlerı oluyor ama onların da kolu uzun kalıyor ve cok az bol. çoktan 3bedene de geçtik bezde. ben ne yapıcam bunun ortası yok mu 4ay,5ay dıye kıyafet seçeneği? buhafta alışverişe çıkıcaz kızıma. her aldığımı da denetme şansım yokki koca çocuk degıl
Bende 6 9 giydiriyorum kollar uzun kalsada kiviriyorum bazisinda oluyo bszisi uzun kaliyo markaya gore 3 6 lar bel sikiyo 6 9 iyi simdilik bizde

Ay kizlar cok kotuyum aglayip duruyorum. Koltukta puset vardi icine koydum bebegi. Tutma yerini duzeltirken dondu haliya yuzustu dustu. Ses bile cikmadi kut diye shaggy hali ama Çok korktu. Elim ayagim titredi. Simdi aglaya aglaya uyuyakaldi. Kendimi cok kotu bir anne olarak hissediyorum su an sabah yazdiklarim yuzunden oldu diye :( dua edin bisi olmasin

Kızlar biraz alakasız olacak ama bişey danışmak istiyorum. Son zamanlarda çok bakımsız hissediyorum kendimi, kuaförde de saatler harcayacak vaktim yok diye saçımı evde boyatmak istiyorum. Saçım omuz hizasından bi tık uzun, küllü kahve gibi açık bi kahverengi.. hep ombre yapmıştım öncesinde ondan da sıkıldım şimdi kızıla çalan koyu bi kahveye boyamak istiyorum. Önerebileceğiniz marka ve numara var mı? Bide bu uzunlukta saça kaç kutu gider

Canım ben senelerdir kızılın bütün tonlarını çoğu markada denedim. Hep kendim boyuyorum. Marka olarak tavsiyem igora. Kızıllarda en iyisi diyebilirim. Akıyor evet ama diğer markalardaki gibi değil. Diger markalarda bende tonuna göre aktıkça ya turuncu ya pembe oluyor, bunda olmuyor. Benim 1 ay oldu en son boyayalı, hala kıpkırmızı. Mg olarak da diğer boyalardan biraz fazla. Senin saçına bir tüp yeter ama yine de tedbirli olmak için 2 tüp alsan iyi olur hangi markayı alırsan al. Bir de en önemlisi, kızıllarda koyu olanlara dikkat et. Atıyorum koyu kızıl isimli bi renk aldın simsiyah olabiliyor, başıma geldi :)) 5-4-3 ile başlayanlar aşırı koyu oluyor, kutulardaki görsellere hiç aldanma

Ay kizlar cok kotuyum aglayip duruyorum. Koltukta puset vardi icine koydum bebegi. Tutma yerini duzeltirken dondu haliya yuzustu dustu. Ses bile cikmadi kut diye shaggy hali ama Çok korktu. Elim ayagim titredi. Simdi aglaya aglaya uyuyakaldi. Kendimi cok kotu bir anne olarak hissediyorum su an sabah yazdiklarim yuzunden oldu diye :KK43: dua edin bisi olmasin

Ahh kuzu yaa :( geçmiş olsun canım kendini suçlama herkesin başına gelebilecek bir şey. Korktuğundan ağlamıştır üzülme

Bizimki gibi senin
Sipacikta agliyormu kafa salliyor kivraniyormu ha bu arada kaka nezaman yapiyor
cnim aynen, kafa sallıyor gaz sancısı çok olduğunda ikiniyior ağlıyor.kakasinida günde bir kere veya iki yapıyor.ama bugün daha hiç yapmamış ve çok ağlıyor.

Avent ultra air kullanıyorum çok hafif doğduğundan beri aynısını kullanıyoruz kızlar.
Bizde chicco nun emzikleri var. İkisini de alıyor. Biri tamamen silikon, diğeri normal damaklı. İkisi de kauçuk
Pahali emzikleri kabul etmiyor. Wee ninkini aliyor sadece . Chicco tamamen silikon olani aldum dun. Kabul etmedi.
Z zeLina benimki de mamajoo nun kini aliyor hafif. Aventin full silikon olan agir geldi tutamadi mesela
Nilufer_3457 Nilufer_3457 weebaby kullanıyoruz biz.
Almadi onu kizim öğürüyor damaklisini, oglum 2 yasina kadar onu kullanmıştı, simdi yari damakliymis onu aldim ebebekten baby&plus biraz gönlü olursa tutuyor Z zeLina
tşekkür ederim hepinize aventden başlayayım denemeye o zaman onun uçları biberonumuzunkine daha çok benziyor sanki.. biberondaki tek aşkımızda avent zaten:)

Ay kizlar cok kotuyum aglayip duruyorum. Koltukta puset vardi icine koydum bebegi. Tutma yerini duzeltirken dondu haliya yuzustu dustu. Ses bile cikmadi kut diye shaggy hali ama Çok korktu. Elim ayagim titredi. Simdi aglaya aglaya uyuyakaldi. Kendimi cok kotu bir anne olarak hissediyorum su an sabah yazdiklarim yuzunden oldu diye :( dua edin bisi olmasin
Cok gecmis olsun birsey olmaz canim insallah haliya düşmüş neyseki,sakin ol lütfen bir okuuyun kendinizi

Z zeLina şu emzik olayını çözemedim gitti.. neye göre alıyor neye göre almıyor anlamadım. Biz en başta soothie alıştırma emziği aldık ilk seferde aldı sonra sadece uyumaya yakın tutmaya başladı bizim zorumuzla. Büyük mü geliyor acaba diye avent freeflow aldık 0-6 ay olanlardan ağzına bile koyamadık hep tükürdü. Şimdi tam tersi küçüğü alıyor büyüğe izin vermiyor. Ama bi tane biberonumuz var sağma makinesinden çıkan, onu direkt aldı içinden süt geldiği için
Bizimki de soothie ye benzer bir model emiyor ama ağzında tutamıyor ben elimle tutuyorum o emiyor. Çok gerek duymuyoruz da biz bazen gece uykusuna geçerken falan lazım oluyor. Benimki biberon bile seçiyor çok ilginçler neye göre karar veriyorlar acaba:))

Ay kizlar cok kotuyum aglayip duruyorum. Koltukta puset vardi icine koydum bebegi. Tutma yerini duzeltirken dondu haliya yuzustu dustu. Ses bile cikmadi kut diye shaggy hali ama Çok korktu. Elim ayagim titredi. Simdi aglaya aglaya uyuyakaldi. Kendimi cok kotu bir anne olarak hissediyorum su an sabah yazdiklarim yuzunden oldu diye :KK43: dua edin bisi olmasin
Canım çok geçmiş olsun suçlama lütfen kendini illaki karşılaşacağız böyle durumlarda inşallah olmaz bişey korktuğu için ağlamıştır. Onların kemikleri hala esnek olduğu için bizden daha dayanıklılar aslında. Bende cam biberonu düşürmüştüm kafasına. Ondan fazla ağladım ama birşey olmadı şükür. Üzme kendini..

Bizimki de soothie ye benzer bir model emiyor ama ağzında tutamıyor ben elimle tutuyorum o emiyor. Çok gerek duymuyoruz da biz bazen gece uykusuna geçerken falan lazım oluyor. Benimki biberon bile seçiyor çok ilginçler neye göre karar veriyorlar acaba:))
Damak tatlarina uygun degil :-)

Canım geçmiş olsun. Uyutmasaydın keşke öyle derler buralarda bişey olmaz allah koruyor bebeklerimizi sadece takip et şişlik morluk falan yoksa bişey olmaz şuçlama kendini herkesin başına gelebilecek bir şey bu. İnşallah bişey olmaz

Normalde daha sulu yapardı. Bu seferki öyle değil :KK43:
Canım sordum doktora normal arada yapabilirler öyle dedi bizim doktor biraz rahat herşeye normal der ama beslenmesini falan sordu azalma var mı diye benimki 2 günde 1 yapıyordu 5-6günü bile bulabilir dedi iştahı yerindeyse sıkıntı yok dedi yani bize.. bu mesajını görmemiştim normal kakanın yeşilini de sormuştum ikiside normal dedi..

Bende 6 9 giydiriyorum kollar uzun kalsada kiviriyorum bazisinda oluyo bszisi uzun kaliyo markaya gore 3 6 lar bel sikiyo 6 9 iyi simdilik bizde
evet canm bız de ctesı günü 6,9 ay aldk hm ye baltım ara aylar var ama onlar da kucuktu bugun gezmeye gıttık kızımla kanguruyla yenı cicişlerimizi gydık tam oldu 6,9

Bugün kalça çıkığı için kontrolümüz vardı. Normal çıktı sonuçlarımız şükür, geçen sefer korkutmuşlardı bizi.
70. Gündeyiz 6 kilo ve 60cm olmuşuz:) doktor amcamız miss yanak diye sevdi kızımı:)) yarından sonra 2. Ay aşımız var (bizimki geç kaldı biraz) sağlık ocağı kaç tartacak bakalım.

Birde 3. Ay rota ile menenjit aşısı var dedi. 2si aynı aymış sizlere de menenjiti 3. Ay mı dediler. 3-5-12 üç dozmuş. Menenjiti mutlaka yaptırın dedi.
sağlık ocağı 2. Ay aşısına gelmeden yarım saat önce calpol verin dedi. İllaki vermek gerekir mi ben ihtiyaç olursa vermek istiyorum. Gereksiz yere vermek istemiyorum.

Bugün kalça çıkığı için kontrolümüz vardı. Normal çıktı sonuçlarımız şükür, geçen sefer korkutmuşlardı bizi.
70. Gündeyiz 6 kilo ve 60cm olmuşuz:) doktor amcamız miss yanak diye sevdi kızımı:)) yarından sonra 2. Ay aşımız var (bizimki geç kaldı biraz) sağlık ocağı kaç tartacak bakalım.

Birde 3. Ay rota ile menenjit aşısı var dedi. 2si aynı aymış sizlere de menenjiti 3. Ay mı dediler. 3-5-12 üç dozmuş. Menenjiti mutlaka yaptırın dedi.
sağlık ocağı 2. Ay aşısına gelmeden yarım saat önce calpol verin dedi. İllaki vermek gerekir mi ben ihtiyaç olursa vermek istiyorum. Gereksiz yere vermek istemiyorum.
Biz ikinci ayda sağlık ocağında iki dizden bir koldan vurulduk. Üçüncü ayda aşı yok dördüncü aya aşı yazdı. Bizde bugün kalça çıkığı için filim çekildik bir sorun çıkmadı şükür.

Biz ikinci ayda sağlık ocağında iki dizden bir koldan vurulduk. Üçüncü ayda aşı yok dördüncü aya aşı yazdı. Bizde bugün kalça çıkığı için filim çekildik bir sorun çıkmadı şükür.
Evet sağlık ocağında yapılan devletin karşıladığı aşılar o şekilde. Bunlar özel aşılar devlet karşılamıyor isteğe bağlı alıp yaptırılıyor. Geçmiş olsun sizede..

evet canm bız de ctesı günü 6,9 ay aldk hm ye baltım ara aylar var ama onlar da kucuktu bugun gezmeye gıttık kızımla kanguruyla yenı cicişlerimizi gydık tam oldu 6,9
Hangi markanın 6-9u oldu canım ben bugün 3-6ları denedim hala büyükler 0-3 giyiyoruz hatta yenidoğan bile oluyor bazı markalarda. Boyumuz 60cm olmuş 50cmlik kıyafet giyiyor anlamadım gitti.

Geçmiş olsun canım. Sakın kendini suçlama. Öyle bir psikolojiye girersen çıkamazsın. Olacağı varmış. Allah korusun beterinden

Canım sordum doktora normal arada yapabilirler öyle dedi bizim doktor biraz rahat herşeye normal der ama beslenmesini falan sordu azalma var mı diye benimki 2 günde 1 yapıyordu 5-6günü bile bulabilir dedi iştahı yerindeyse sıkıntı yok dedi yani bize.. bu mesajını görmemiştim normal kakanın yeşilini de sormuştum ikiside normal dedi..
Sağol canım inşallah bir an önce düzelsin de kakası. İçim öyle rahatlayacak. Sağol bilgilendirme için

Back
X