- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
Evet canım açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmeli. Çok fazla içirmemiştir umarım ama bir şey olmaz Allahın izniyle..
Off yaa inşallah bir şey olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmeli. Çok fazla içirmemiştir umarım ama bir şey olmaz Allahın izniyle..
Kesinlikle anne sutuyle besleyen biri olarak soyluyorum;
Bence mamanin da faydasi var. En azindan bizdeki eksik mineral vitaminlerin farkina varmamiz mumkun degil. Mamayla bu sorun kalkmis oluyor.
Mamayla buyuyen cocuklara bakiyorum hep uzun boylular cevremde.
Ben isiticida 100 derece olacak sekilde su isitiyorum. Sonra o suya tutup, peceteyle kuruluyorum. Cok ozendigim soylenemez.
Test sonucumuz bebek yine wee babyi secti. :)
Canım açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Bir şey olur mu bilemiyorum ama takip et bakalım. Olmaz umarım.
Canım ya Allah kolaylık versin.tabi her çok farklı ..Gunaydin herkeslere ❤❤
@Fobia gecmis olsun kuzum. Cocuk bunlar daha ne dusup dusup kalkcaklar lutfen kendini kotu hissetme bos yere ❤
I ISIK27 gecmis olsun kuzum ins hemen iyilesirsin
Ben hala emzik emmeyen bebislerdenim malesef gerci cok fazla da denemiyorum :)
Kiz cocuklar daha sakin lafiysaecemine kesinlikle bize uymuyor ciglik cigliga surekli. Son zamanlarda aksamlari hep bi aglamalar bas gosteriyor safece memede susuyor 1.5saat memeden ayrilmiyor anlamadim bende
emmek de yok emzik niyetune galiba ayrildigi an cigligi basiyor
Malesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekkiAllah size bağışlasın şimdi nasıl atlattı mı inşallah
Pamuk Panda 3ay kontrolune ne zaman gitceksin kiloyu ayni almistik ya bende o gun alayim zaten bebislerimizde ayni :)
sagol canım sen de raharsızmıssın galiba ara ara okumuştum msjları sen nasıl oldunGunaydin herkeslere ❤❤
@Fobia gecmis olsun kuzum. Cocuk bunlar daha ne dusup dusup kalkcaklar lutfen kendini kotu hissetme bos yere ❤
Kiz cocuklar daha sakin lafiysaecemine kesinlikle bize uymuyor ciglik cigliga surekli. Son zamanlarda aksamlari hep bi aglamalar bas gosteriyor safece memede susuyor 1.5saat memeden ayrilmiyor anlamadim bende
Malesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekki
Uzulmemeye çalışıyorum ama cok zor simdilik sakin ama cenaze geldimi cok kotu olacak etraf dun de cok agladim , halam henuz 39 yasinda ve 8 yasinda bi kizi var suan herkesten daha dirayetli gordukce ona daha cok uzuluyorumCanım başın sağolsun. Rabbim kalanlara sağlıklı ömürler versin kendini çok üzüp sütünü ve bebeğini etkileme lütfen. Allah sabır versin
Kendini uyandırna bizde de var ben yüzüstü yatırmakta buldum çareyiXeroderma_pig benimki o kadar cok agliyor acliktan mi normalden mi karisti gidiyor valla. Bi ara uyudumu gece 6saate yakin uyuyordu simdi uyumuyor. Surekli bacaklariyla yukari tekmeler atip uyandiriyor kendini. Gaz cikaryiyorum pek gaz da cikmiyor neyden anlamadim
Mekanı cennet olsun. Kızına çok uzun ömürler dilerim.Uzulmemeye çalışıyorum ama cok zor simdilik sakin ama cenaze geldimi cok kotu olacak etraf dun de cok agladim , halam henuz 39 yasinda ve 8 yasinda bi kizi var suan herkesten daha dirayetli gordukce ona daha cok uzuluyorum
Evet emzik olarak kullaniyorlar israrci olursan belki emzik tutar geciktikce tutturamazsin çünkü iyice cingöz oluyorlarGunaydin herkeslere ❤❤
Evet evet o kesinlikle olacak ilk oldu dediler kiz uzul agla 3 saat sonra yasiyo dediler simdi cenazesi geliyo buyuk insan icin bile cok zor kaldırması rabbim sabir versin insallah malesef ölümlü dünya, cok gencti ama Rabbimin sevdigi kuluymuş demekkiMekanı cennet olsun. Kızına çok uzun ömürler dilerim.
Minik kız dirayetli olmasın iyi değil yası yaşasın kırsın döksün sizde cenazeden sonra destek almaya başlayın kızı için
Anne olunca ölüm korkusu sardı beni hep en çok düşündüğüm ben ölürsem bebeğime kim bakar oldu oluyormuş bu bazı annelerde depresyonda diyen var buna, hatta eşime bile defalarca dedim ben ölürsem ablamlara ver güneşi diye saçma sapan işte,Uzulmemeye çalışıyorum ama cok zor simdilik sakin ama cenaze geldimi cok kotu olacak etraf dun de cok agladim , halam henuz 39 yasinda ve 8 yasinda bi kizi var suan herkesten daha dirayetli gordukce ona daha cok uzuluyorum
Valla bence evin ne kadar sicak olsada tek alt üstlük havalara gelmedik canim bir kat daha giydir ondan gazi cogalirXeroderma_pig benimki o kadar cok agliyor acliktan mi normalden mi karisti gidiyor valla. Bi ara uyudumu gece 6saate yakin uyuyordu simdi uyumuyor. Surekli bacaklariyla yukari tekmeler atip uyandiriyor kendini. Gaz cikaryiyorum pek gaz da cikmiyor neyden anlamadim
Başınız sağolsun canım Allah o minik kızada sizede sabır versinEvet evet o kesinlikle olacak ilk oldu dediler kiz uzul agla 3 saat sonra yasiyo dediler simdi cenazesi geliyo buyuk insan icin bile cok zor kaldırması rabbim sabir versin insallah malesef ölümlü dünya, cok gencti ama Rabbimin sevdigi kuluymuş demekki
Basiniz sagolsun canimMalesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekki
Geçmiş olsun canım. Bizimki aşıyı ateşsiz atlattı ama iki gün huysuzluk vardı üzerinde.Ağlamıyor. O aşamaya gelmeden emziriyorum. Benim bebeğim ağlayan bir bebek değil zaten. Ağladığı zaman da çok kibar ağlıyor. Özellikle eşim dokunma biraz ağlasın diyor, bayılıyor o hallerine.
Ama aşı olduğumuz o gece ağladı. Ağrısı ateşi vardı.
Başınız sağolsun. Kızıda çok kucukmus üzüldüm.Uzulmemeye çalışıyorum ama cok zor simdilik sakin ama cenaze geldimi cok kotu olacak etraf dun de cok agladim , halam henuz 39 yasinda ve 8 yasinda bi kizi var suan herkesten daha dirayetli gordukce ona daha cok uzuluyorum
Kusması iyi olmuş canım. Çıkartmış bir kısmını o şekilde. Bir şey olmaz herhalde artık sıkma canınıNiye atmadıysam o kutuyuepey de içirmiş. Üstüne hemen kustu, bi süre sonra da kaka yaptı. Kusmaz normalde öyle. Hatta kısa sürede meme istedi bi tur da emzirdim. Takipteyim su an iyi, inşallah bir şey olmaz