2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gozler ben gerisi gorumcelerim :KK70: sagol canim benim ♡♡ ay senin kizda mavis nereden geliyor bu renkli goz geni. Simdikiler hep sari renkli trdekilerin genelde. Masallah senin prensesede ne guzel cocuklar doguruyorsunuz siz surekli dogurun lazim valla:)
Çok teşekkür ederiz ❤️ Evet benim kızın da gözleri şimdilik mavi değişmezse tabi :)) Dışı koyu içi açık fotoğraflarda çok koyu çıkıyor yakalayamadık bi 😂 Canım valla eşimin tarafı hep esmer, eşimin gözleri kahve. Benim de ela. Benim anam Rizeli, haliyle sarışın mavi gözlü. Keza annanem, dedem, teyzelerim falan da öyle onlara benzedi :) Tipi aynı ben rengi annem 🤣 eşimin tarafına hiiiç mi hiç benzemedi şükürler olsun ki :KK70::KK70:

S sgokcen P Puddingmuf evet fabrika var burda malzemeyi koyuyor keyifli bi şekilde 9 ay sonra çocuk kucağında 😁 hamilelik ayrı zor doğum ayrı zor bakması ayrı zor diyorum ben yardım ederim diyor hayır sağolsun ediyor da 9 ayın 4 ayında sen taşı 5 ay ben taşıyım ya da bu gece ben emziririm diyemedikten sonra ne anladım ben o yardımdan 😁

S sgokcen P Puddingmuf evet fabrika var burda malzemeyi koyuyor keyifli bi şekilde 9 ay sonra çocuk kucağında 😁 hamilelik ayrı zor doğum ayrı zor bakması ayrı zor diyorum ben yardım ederim diyor hayır sağolsun ediyor da 9 ayın 4 ayında sen taşı 5 ay ben taşıyım ya da bu gece ben emziririm diyemedikten sonra ne anladım ben o yardımdan 😁
Aynen öyle hay ne güzel dedin :)) Oğluş da pek karizmatik bakmış kaç numaralı bakış öyle yerim onu maşAllah ❤️😄

Çok teşekkür ederiz ❤️ Evet benim kızın da gözleri şimdilik mavi değişmezse tabi :)) Dışı koyu içi açık fotoğraflarda çok koyu çıkıyor yakalayamadık bi 😂 Canım valla eşimin tarafı hep esmer, eşimin gözleri kahve. Benim de ela. Benim anam Rizeli, haliyle sarışın mavi gözlü. Keza annanem, dedem, teyzelerim falan da öyle onlara benzedi :) Tipi aynı ben rengi annem 🤣 eşimin tarafına hiiiç mi hiç benzemedi şükürler olsun ki :KK70::KK70:

Zaten soracaktim kara deniz koku var mi diye cunku genelde karadeniz trakya vs sarisin renkli gozlu cok oluyor. Resimlerde koyu cikiyor gercekten ama seninki yine bayagi belli. Bu kadar net mavilik degismez bence. Ama cok guzel degil mi kizlar da ya cok begeniyorum :) senin kizida ogluma mi dusunsem :D buradan bas goz edeyim benimkileri :D

Benim dunya guzelim ♡♡ senin oglanla alakali bir tahminde bulunacagim; bence babasina cok benziyor. Dogru mu?:) begendim yakisikli birazda sert sanki ,kizima damat dusunebilirim :D
Aynen tıpatıp babası ama huyu bana çekti heralde asık surat 😁 bizimkinin de gözleri lacivert şu an babasının gözleri çok açık mavi ben kahverengiyim dönmezse böyle yakışıklı kalır heralde teşekkür ederiz ☺️ Tabi ki böyle yakışıklıya dünya güzeli lazım ☺️

Aynen tıpatıp babası ama huyu bana çekti heralde asık surat 😁 bizimkinin de gözleri lacivert şu an babasının gözleri çok açık mavi ben kahverengiyim dönmezse böyle yakışıklı kalır heralde teşekkür ederiz ☺️ Tabi ki böyle yakışıklıya dünya güzeli lazım ☺️
Ayy ay hayalimdeki kaynana adayi kizima iltifatlar eden :))♡ degismez daha acilir avrupai bir havasi var sarisinmi saclar:)

Ayy ay hayalimdeki kaynana adayi kizima iltifatlar eden :))♡ degismez daha acilir avrupai bir havasi var sarisinmi saclar:)
Sapsarı evet :) hahaha valla ben kaynanamdan yana cok sansliyim annemden daha cok yardimci oldu diyebilirim o yuzden oyle bi kaynana olmayi umuyorum ben de 😁 O kadar konustuk simdi aklima geldi daha, benim eşim de basel dogumlu sonradan dönmüşler türkiyeye hep derdim yok mu bi vatandaşlığın kazanılmış bi hakkın da gidelim diye demek kısmette gelin almak varmış 😂

Zaten soracaktim kara deniz koku var mi diye cunku genelde karadeniz trakya vs sarisin renkli gozlu cok oluyor. Resimlerde koyu cikiyor gercekten ama seninki yine bayagi belli. Bu kadar net mavilik degismez bence. Ama cok guzel degil mi kizlar da ya cok begeniyorum :) senin kizida ogluma mi dusunsem :KK70: buradan bas goz edeyim benimkileri :KK70:
Di mi değişmez artık 😄😄 Eklediğim fotoğraf gibi aslında bunu da zar zor yakaladım 😂😂 Ben de severim renkli gözlü kız çocuklarını hamileliğimde hep renkli gözlü bebeklere bakıp benim de böyle kızım olur mu acaba diyordum :KK48: Allah duydu sesimi inşallah değişmez tabi kiminin dönüyormuş sonradan gözlerinin rengi :)) Şaka bir yana tabi maviymiş kahveymiş elaymış hepsi çok güzel Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin gerisi çok da önemli değil ❤️ Senin oğlan da yakışıklıymış heee ben bunu bir düşüneyimmm :)) maşAllah kuzularına ❤️ İnşAllah benim de bir oğlum olur onu da tatmak istiyorum ❤️

Eklentiler

• ED665EEA-C702-4C02-A4A7-4C7167ABEEE3.webp
    ED665EEA-C702-4C02-A4A7-4C7167ABEEE3.webp
    11 KB · Görüntüleme: 58
Canım biraz daha dayansan belki geçer bu süreçler. Benim kuzenimin oğlu da hiç durmuyordu çocuk sürekli ağlıyor ve uyumuyordu. Çok uğraştı kuzenim ama 4.aydan sonra çocuk toparladı. Bazı şeyler düzene oturunca geçiyor galiba. Bu kadar dayandın biraz daha sabret inşAllah en kısa zamanda miniğin düzene oturur annesini de kendini de yormaz ❤️ Canları sağolsun gerisi boş ❤️
Dayanmayıp napcam ki canım geçecek tabi yorucu oluyor biraz bazen dayanamıyorum dediğim anlar da oluyor ama kesinlikle allah sabır veriyor yoksa 2-3 saatlik uykuyla insan nasıl zaman geçirir sürekli, düzensizlik de üzücü yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum, pzt günü annemlere gideceğim 1 hafta kalacağım tatile gidiyormuşcasına seviniyorum resmen :)) en azından yemek temizlik derdim olmayacak, rahatça wc banyo işlerimi halledebileceğim hatta belki bebişi bırakıp 1-2 saatliğine kuaföre bile gitme hayali kuruyorum 😍😍

Sapsarı evet :) hahaha valla ben kaynanamdan yana cok sansliyim annemden daha cok yardimci oldu diyebilirim o yuzden oyle bi kaynana olmayi umuyorum ben de 😁 O kadar konustuk simdi aklima geldi daha, benim eşim de basel dogumlu sonradan dönmüşler türkiyeye hep derdim yok mu bi vatandaşlığın kazanılmış bi hakkın da gidelim diye demek kısmette gelin almak varmış 😂
Ya ne guzel keske benimde kaynanam oyle olsaydi nazar etmiyim masallah cok sanslisin sukret:) ya neden geri gitmisler ki basel cok guzel bir sehir kac yasinda geri donmus? Valla bir cok ab ulkesinde vatandaslik almak icin orada dogmak yeterli ama isvicre malesef bu ulkelerden degil:/ ama bence burada dogduysa yine bazi haklari vardir oturum icin. Gelsenize arastirip :) cocuklari besik kertmesi yapariz :D

Imkanim olsa dunyadaki tum bebeklere bakabilirim bildigim en guzel seyler ♡ benim kizim benim kainatimin prensesi yeter :) ama seninki barbie bebek gibi valla masallah ♡
Benim cirkinim bu:)
Yaa hayır çok tatlı bence çene yapısı çok güzel boncuk göz ❤️❤️

Dayanmayıp napcam ki canım geçecek tabi yorucu oluyor biraz bazen dayanamıyorum dediğim anlar da oluyor ama kesinlikle allah sabır veriyor yoksa 2-3 saatlik uykuyla insan nasıl zaman geçirir sürekli, düzensizlik de üzücü yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum, pzt günü annemlere gideceğim 1 hafta kalacağım tatile gidiyormuşcasına seviniyorum resmen :)) en azından yemek temizlik derdim olmayacak, rahatça wc banyo işlerimi halledebileceğim hatta belki bebişi bırakıp 1-2 saatliğine kuaföre bile gitme hayali kuruyorum 😍😍
Aynen öyle bildiğim kadarıyla senin de kimsen yok tek bakıyorsun bebeğine değil mi. Gerçekten birilerinin yanına gitmek çok güzel oluyor ben de 2 haftalığına memlekete gitmiştim teyzemler, kuzenlerim falan bir iki saatliğine oyalıyorlardı çıkıp dışarı bir nefes alıyordum o bile çok iyi geliyor insana :)) ben de tek bakıyorum kimsem yok. Evin işlerini zaten saldım eşim de genelde dışardan yiyor öyle böyle idare ediyoruz. Canları sağolsun ❤️ Bugünler de geçecek ❤️

Di mi değişmez artık 😄😄 Eklediğim fotoğraf gibi aslında bunu da zar zor yakaladım 😂😂 Ben de severim renkli gözlü kız çocuklarını hamileliğimde hep renkli gözlü bebeklere bakıp benim de böyle kızım olur mu acaba diyordum :KK48: Allah duydu sesimi inşallah değişmez tabi kiminin dönüyormuş sonradan gözlerinin rengi :)) Şaka bir yana tabi maviymiş kahveymiş elaymış hepsi çok güzel Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin gerisi çok da önemli değil ❤️ Senin oğlan da yakışıklıymış heee ben bunu bir düşüneyimmm :)) maşAllah kuzularına ❤️ İnşAllah benim de bir oğlum olur onu da tatmak istiyorum ❤️
Yok canim bu goz rengi degismez degisenler hep koyu mavi olanlar zaten bebeklerin cogunun gozrengi dogduklarinda loyu lacivert. Benim ikisi de oyle dogdu hep koyulastilar. Seninki cok bariz mavi yani :) saglikli olsunlar cirkin olsunlar :Dedesi saka tabi ben hiç cirkin bebek gormedim renk vs sadece sus katiyor :) benim oglum cok yakisiklidir cokta centilmen valla bir dusun irtibati koparmayalim :D

Ya ne guzel keske benimde kaynanam oyle olsaydi nazar etmiyim masallah cok sanslisin sukret:) ya neden geri gitmisler ki basel cok guzel bir sehir kac yasinda geri donmus? Valla bir cok ab ulkesinde vatandaslik almak icin orada dogmak yeterli ama isvicre malesef bu ulkelerden degil:/ ama bence burada dogduysa yine bazi haklari vardir oturum icin. Gelsenize arastirip :) cocuklari besik kertmesi yapariz :D
Teşekkür ederim :) Kendisi 3 yaşındayken dönmek zorunda kalmışlar ailevi bi durumdan dolayı :/ Türkiye biraz daha karışırsa mecbur gelecez zaten heralde 😁😁 eşim de diş hekimi orda çok daha iyi kazanıyorlarmış bi ara ciddi ciddi düşündü gitsek mi diye ama aileye de çok düşkün bırakamaz😁

Yok canim bu goz rengi degismez degisenler hep koyu mavi olanlar zaten bebeklerin cogunun gozrengi dogduklarinda loyu lacivert. Benim ikisi de oyle dogdu hep koyulastilar. Seninki cok bariz mavi yani :) saglikli olsunlar cirkin olsunlar :KK70:edesi saka tabi ben hiç cirkin bebek gormedim renk vs sadece sus katiyor :) benim oglum cok yakisiklidir cokta centilmen valla bir dusun irtibati koparmayalim :KK70:
Neşen daim olsun yüzümü tebessümlendirdin :)) ❤️

Aynen öyle bildiğim kadarıyla senin de kimsen yok tek bakıyorsun bebeğine değil mi. Gerçekten birilerinin yanına gitmek çok güzel oluyor ben de 2 haftalığına memlekete gitmiştim teyzemler, kuzenlerim falan bir iki saatliğine oyalıyorlardı çıkıp dışarı bir nefes alıyordum o bile çok iyi geliyor insana :)) ben de tek bakıyorum kimsem yok. Evin işlerini zaten saldım eşim de genelde dışardan yiyor öyle böyle idare ediyoruz. Canları sağolsun ❤️ Bugünler de geçecek ❤️
Aynen canım kimsemiz yok burada, eşimden allah razı olsun ben demeden bile yapıyor son 10 gündür(en son çemkirmiştim bi :) ) dün akşam beyazları makineye atmış sabahta onları sermiş oyle gitmiş işe, şimdi yazdım ne yiyeceğiz akşama diye ben düşündüm onu sen boşver diyor Kocam acıyor halime zaar 😂

Teşekkür ederim :) Kendisi 3 yaşındayken dönmek zorunda kalmışlar ailevi bi durumdan dolayı :/ Türkiye biraz daha karışırsa mecbur gelecez zaten heralde 😁😁 eşim de diş hekimi orda çok daha iyi kazanıyorlarmış bi ara ciddi ciddi düşündü gitsek mi diye ama aileye de çok düşkün bırakamaz😁

Kizz dis hekimimi dedin cabuk atlayip gelin burada dunyanin parasini kazaniyorlar dis tedavisi sigortaya dahil degil ve coook pahali. Frank zengini olursunuz o zaman oglunu hic kacirmam :D oturum rahat alirsiniz dis hekimi oldugu icin bide burada dogdugu icin. Benim oldugum kantonda maaslar daha cok buraya gelirsiniz:)

Ayy oyle mi çene de ben o zaman :D bizim kizlar benziyor sanki dimi :) guzeller guzeller biliyorum simarmasinlar ♡:) masallah seninkinede bandana cok yakismis bende alayim:)
Evet evet bende bakınca benzettim bizim kara kızları 😂 al al şimdiden alıştıralım yazın süsler püsler çıkarırız dışarı, ( yalnız bu puseti unutturmayın bana çeyizine koycam kızın 😂)

Eklentiler

• 6B90E840-1EB7-4E7B-9D5B-F692DA198222.webp
    6B90E840-1EB7-4E7B-9D5B-F692DA198222.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 73
Back
X